Loading...
 Start Page
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ …ΑΦΑΝΤΗ!

 Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ …ΑΦΑΝΤΗ!

Δεν απαντάει στο επίσημο Υπόμνημα που έχουν καταθέσει οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» - Γιατί έπεσε ξαφνικά «μαύρο» στην πλατφόρμα του ΥΠ.ΕΣ και στη Δημοκρατία – Την καταγγέλλουμε δημόσια! Μπορεί να συμπληρώνεται σε λίγο μία ολόκληρη εβδομάδα από το φιάσκο της ηλεκτρονικής υποβολής των υποψηφίων βουλευτών των κομμάτων, που με δόλιο τρόπο στέρησε από τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» τη συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου, αλλά ακόμα η υπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών παραμένει …άφαντη!

Κωφεύει επιδεικτικά στο επίσημο υπόμνημα που έχουν καταθέσει οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», για να μας απαντήσει  επισήμως για ποιο λόγο το πολυδιαφημισμένο σύστημα Πιερακάκη «κράσαρε» …ξαφνικά και η πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών «έπεσε» ...ανεξήγητα, μέσα στο μαύρο σκοτάδι του Σαββάτου και της Δημοκρατίας. 

Αρνείται, παρά τα επίσημα αιτήματα που της έχουμε υποβάλλει μέσω email, να συναντηθεί, ως οφείλει εκ της θέσεως και του ρόλου της, με τον Πρόεδρο των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» Νίκο Νικολόπουλο για να παράσχει εξηγήσεις.

Επικαλείται …φόρτο εργασίας, όταν η μόνη δουλειά που έχει αναλάβει ως  υπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών, είναι η διενέργεια αυτής και μόνο της εκλογικής διαδικασίας!

Δεν τολμάει να απαντήσει στο επίσημο υπόμνημα που της έχουμε καταθέσει. Να μας πει, γιατί ενώ το σύστημα «έπεσε», εκείνη ως αρμόδια υπουργός Εσωτερικών, εκείνη την μαύρη νύχτα της Δημοκρατίας ήταν εξαφανισμένη! Που ήταν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, που την αναζητούσαμε για να μας δώσει όχι μόνο εξηγήσεις, αλλά και την αυτονόητη παράταση; 

Γιατί εξαφανίστηκε η κυρία εκείνη τη νύχτα; 

Γιατί ήταν κλειστά, με κατεβασμένα τα ρολά όλα τα κτίρια του Υπουργείου της; 

Και γιατί εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι, ώρα 13:20, βγάζοντας αιφνιδιαστική ανακοίνωση για ολιγόωρη παράταση; Τόσο αιφνιδιαστική, που ακόμα και  εμείς οι ενδιαφερόμενοι δεν την μάθαμε ποτέ! Διότι πολύ απλά, δεν έπραξε το αυτονόητο, για κάθε άλλο δημοκρατικό και ευνομούμενο Κράτος: Να κοινοποιήσει την παράταση υποβολής των υποψηφιοτήτων, τόσο σε εμάς, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα, στο email και στο τηλέφωνο που επίσημα είχαμε δηλώσει στον Άρειο Πάγο με την κατάθεση της υποψηφιότητας του κόμματός μας! 

Μήπως λοιπόν η κυρία υπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών, έγινε άθελά της ή όχι, κομμάτι της «Μητσοτάκης Α.Ε.» και των συνεργαζόμενων εθελόδουλων εθνομηδενιστών συστημικών πολιτικών δυνάμεων, προκειμένου να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαίου, όπως και τα δεξιά άλλα κόμματα;  

-Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές…. 

-Παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σχημάτισαν συνδυασμούς με περισσότερους από 200 υποψηφίους, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…

-Παρά το γεγονός ότι είχαν καταβάλει όλα τα απαραίτητα παράβολα και είχαν  κατατεθέσει όλα τα απαιτούμενα από το νόμο δικαιολογητικά…

- Και παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» τήρησαν όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους της εκλογικής νομοθεσίας

Τελικά, επιστρατεύθηκε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΕΣ, για να απαγορεύσει ετσιθελικά την κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές! 

Μεθόδευσαν έτσι, να απαγορεύσουν στις πολλές χιλιάδες των  ψηφοφόρων να εκφραστούν αντισυστημικά, αντιμνημονιακά, Πατριωτικά και Χριστιανικά και μέσα από τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»! 

 

Καταγγέλλουμε δημόσια την υπηρεσιακή Υπουργό Εσωτερικών και την καλούμε να απαντήσει έστω και τώρα στο υπόμνημα που της έχουμε υποβάλλει. 

Εάν δεν το πράξει, έχει απλά πιστοποιήσει τις καταγγελίες μας!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος