Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: ΑΡΕΙΟΣ ΠΑ(ΤΑ)ΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

  • Ακούστε τι είπε ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ σε Ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή του Τάκη Χατζή & Γιώργου Ευγενίδη στον Alpha 98.9 .
  • Τι είπε, για κόμμα Κασιδιάρη και για ΚΚΕ, καθώς επίσης ακούστε τις αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του υπομνήματος που έστειλε στην Υπηρεσιακή Υπουργό Εσωτερικών, με το οποίο καταγγέλλει ψηφιακό εκλογικό πραξικόπημα παρόμοιο με εκείνο του έγινε στην Αμερική εις βάρος του Τραμπ, με δράστη την εταιρεία Singular

Ηχητικό: https://on.soundcloud.com/PumZW


Ανάμεσα στα άλλα, ο επικεφαλής των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» Νίκος Νικολόπουλος, σημείωσε στη ραδιοφωνική συνέντευξή του: 

«Αποκλείουν Κασιδιάρη και δεξιά κόμματα, αλλά εγκρίνουν το Σταλινικό ΚΚΕ που πρεσβεύει την δικτατορία ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ και την  κατάλυση της αστικής δημοκρατίας στην Ελλάδα! Παρ’ ότι με υπόμνημα που κατέθεσε το κόμμα του Τζήμερου, αναφέρονται οι σχετικές παράγραφοι που καταγράφονται αυτές οι αντιδημοκρατικές θέσεις. 

 Σε μια Δημοκρατία, μόνο οι πολίτες έχουν δικαίωμα να απορρίπτουν τα κόμματα με την ψήφο τους και όχι κάποιοι δικαστικοί με τις αποφάσεις τους, οι οποίες στερούν στους ψηφοφόρους την ελεύθερη έκφραση της βούληση

Συνιστά αναμφίβολα μια μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία μας, ο αποκλεισμός όχι μόνο του κόμματος του κ. Κασιδιάρη, αλλά και όλων των υπόλοιπων κομμάτων. Που κατά «σύμπτωση», όλα όσα κόπηκαν, κινούνται στο δεξιό πατριωτικό χώρο! 

Και που πάλι κατά «σύμπτωση»,  δεν «κόπηκε» ούτε ένα από τα ακραία αριστερά κόμματα, παρά το γεγονός, ότι αυτά ομνύουν στην κατάλυση της αστικής δημοκρατίας και στην κατάργηση του Κοινοβουλίου!» 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ»

«Και μιλάμε εμείς, που δεν αποκλειστήκαμε από τον Άρειο Πάγο, αφού άλλωστε δεν συνέτρεχε κανένας λόγος παρανομίας ή παρατυπίας του κόμματός μας, αλλά που ως γνωστόν εμποδιστήκαμε να κατέβουμε από τα «μηχανάκια» της Singular και μας πέταξαν έξω από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, οι «χάκερς» του ΠΑΣΟΚου Πιερακάκη. 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός φαίνεται ότι αποτελεί το υπέρτατο κρυφό όπλο του συστήματος Μητσοτάκη, όπως ακριβώς και της νέας τάξης πραγμάτων, με στόχο την ποδηγέτηση του ελεύθερου φρονήματος των πολιτών, μέσω της εγκαθίδρυσης μιας ιδιότυπης δικτατορίας των εταιριών πληροφοριακών συστημάτων, εφαρμογών πληροφορικής και καταμέτρησης ψήφων. Φαίνεται ότι τελικά δικαιώνεται ο τέως πλανητάρχης Τραμπ, αλλά και η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών, που κάνουν λόγο για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και νοθείας των εκλογών ΗΠΑ, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.»

 

«ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!»

Και κατέληξε στη συνέντευξή του ο Νίκος Νικολόπουλος: 

 

«Το έχουμε διακηρύξει και το ξαναλέμε: Όχι στον φασισμό: Είτε δεξιό, είτε αριστερό! Είτε είναι μαύρος, είτε κόκκινος! 

Μακριά από την Ελλάδα! 

Εμείς ως «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», ως ανυποχώρητοι  πατριώτες, ως ασυμβίβαστοι αγωνιστές της Δημοκρατίας, ως αμετακίνητοι θεματοφύλακες της οικογένειας και της κοινωνίας, δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι στις 2 Ιουλίου θα είμαστε στη μάχη για την είσοδό μας στη Βουλή!

Για να χαλάσουμε τα κρυφά σχέδια των τριών μεγάλων κομμάτων, για τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και το ξεπούλημα της πατρίδας μας!

Στις 2 Ιουλίου, «δαγκωτό» στους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»!

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος