Loading...
 Start Page
Η ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ …ΣΠΥΡΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ     ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ!

 

​Σχετικά με την προκλητική πρόσληψη συντρόφου του ΚΚΕ στη ΔΕΥΑΠ, έναντι 17.800 ευρώ και με πρόφαση την «παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών», ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Νέα Πάτρα» , Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση – καταγγελία: 

 

«Ο ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Πάτρας,που παριστάνει τον εκπρόσωπο των μη βολεμένων και ανέργων, βόλεψε με «κουλικανικο» τρόπο έναν ΣΥΝΤΡΟΦΟ του, προσλαμβάνοντάς τον στην ΔΕΥΑΠ, με φωτογραφικό διαγωνισμό και πληρώνοντάς τον, όπως ακριβώς και η ΣΠΥΡΑΚΗ:

  Με τα λεφτά των φορολογουμένων!

Ο «πονηρούλης» δήμαρχος των αναθέσεων,αποφάσισε να πληρώνουν οι πατρινοί το στέλεχος του ΚΚΕ και διαφωτιστή του ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. 

 

Ναι, από τα δημοτικά ταμεία, θα τσεπώσει 17.800 ευρώ για «δημοσιογραφικές υπηρεσίες», ο εν λόγω κύριος, που όμως δεν τον  γνωρίζει κανένας ως δημοσιογράφο, ούτε είναι μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ!

Και πράγματι είναι σημαντικές οι υπηρεσίες του: 

Σήμερα πάλι, ο κ. Σ. Μ. - που προσελήφθη στην ΔΕΥΑΠ με 17.800 ευρώ - απέστειλε Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ. Που όμως δεν είχε ως θέμα την όποια δράση της ΔΕΥΑΠ, αλλά την «Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ και μέλους της ΚΕ, στον ΑΝΤ1: «Ο λαός να μην περιμένει "σωτήρες" που αναδιανέμουν τη φτώχεια»

Γι αυτό τον πληρώνει ο Πατραϊκός λαός ; Πληρώνει η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ για να στέλνει τα Δελτία Τύπου του ΚΚΕ!!!

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ: 

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΤΑΖΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΔΕΥΑΠ!

 

Σήμερα άκουσα με σεβασμό και συμπάθεια την σχετική καταγγελία του συμπολίτη και αρθρογράφου της εφ. ΓΝΩΜΗ Βασίλη Καυκόπουλου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ συμπεριφέρθηκε όπως «Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ» του ελληνικού κινηματογράφου!

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, ο «συντροφος» Παπανικήτας - που με απόφαση Πελετιδη έγινε πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και με το ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΙΣΘΟ  -υποσχόταν και έταζε στον Β.Καυκοπουλο χωρίς καμία ντροπή, ότι τάχα θα τον προσλάβει και για τουτο δέχτηκε την αίτηση του .

Επί ενάμιση χρόνο του έλεγε  πως 

« φρόντιζε να δεσμεύσει  κονδύλι για τη μισθοδοσία του στο προϋπολογισμό της ΔΕΥΑΠ»

 

Μου ζητήθηκε ως αρχηγός της Δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ να καλέσω για εξηγήσεις τους ηθικούς , ακέραιους , αμερόληπτους κομμουνιστές που είναι απεναντι στο ΡΟΥΣΦΕΤΙ … τους συντρόφους της δημοτικής αρχής ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ - ΠΕΛΕΤΙΔΗ : 

   Ας απαντήσει ο «καλός άνθρωπος»

   - Γνώριζε την κοροϊδία και την αθλια μεθόδευση που επι ενάμιση χρόνο γινόταν στην ΔΕΥΑΠ;

-   Είχε σχεδιαστεί απο το ΚΚΕ να είναι τόσο «διαφανής» ο διαγωνισμός, που ο κ. Παπανικήτας, έταζε την θέση σε κάποιον, πριν καν, προκηρυχθεί αυτός ο «διαγωνισμός»;

- Ποιοι λόγοι επέβαλαν την μη επιλογή τού κ. Β. Καυκόπουλου; Μήπως επειδή δεν είναι πλέον μέλος του ΚΚΕ;

 

  - Αληθεύουν τα όσα  καταγγέλλει ο γνωστός συμπολίτης μας Βασίλης Π. Καυκόπουλος, δημοσιογράφος (μέλος τής Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ραδιοτηλεοπτικού Τύπου), γνωστός λογοτέχνης και διακεκριμένος Πρωτοψάλτης, πρώην μέλος τού ΚΚΕ,

ότι «πριν ενάμισι και πλέον χρόνο κατέθεσε επισήμως αίτηση στην ΔΕΥΑΠ» ;

   - Αληθεύει ότι ο Πρόεδρος κ. Α. Παπανικήτας του είχε πολλάκις υποσχεθεί ότι θα αναλάμβανε, ο κ. Καυκόπουλος, το Γραφείο Τύπου τής Επιχείρησης, λέγοντάς του επι λεξη :

 «Έχω δεσμεύσει τα χρηματα μισθοδοσίας στον προϋπολογισμό τού 2022»

  -Επίσης αληθεύουν και τα εξης που καταγγέλλει ο κ. Καυκόπουλος, δηλαδη ότι οκ. Παπανικήτας τον κορόϊδευε λέγοντας του: «Πάρε με αύριο στο τηλ,…, πάρε με μεθαύριο, …, μην ανησυχείς» κλπ, κλπ…

   - Τελικά γιατι όχι μόνο δεν προσελήφθη, αλλά ούτε και έλαβε κάποια απάντηση στο γραπτό του αιτημα απο την Υπηρεσία, όπως ορίζει ο νόμος... 

 Ποια ήταν τα αντικειμενικά κριτηρια βάσει των οποίων προσελήφθη από ό,τι μάθαμε ο κ. Σπύρος Μπέτσης, κομματικό (και επαγγελματικό;;) στέλεχος του ΚΚΕ, που κατέχει τις εξής επίσημες θέσεις ;

Είναι ο Γραμματέας του Εδαφικού Τομέα Αχαίας του ΚΚΕ και αρμόδιος να στέλνει στα ΜΜΕ τις επίσημες ανακοινώσεις του ΚΚΕ.

  - Αληθεύει ότι θα πληρώνεται με 17.800 ευρώ, από τα δημοτικά ταμεία, για «δημοσιογραφικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΠ» ;

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Με λίγα λόγια: Ο εκπροσωπος της φτωχολογιάς - βιλοφορος- Δήμαρχος Πελετίδης –Αναθετίδης, μιμήθηκε  την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ Ευρωβουλευτίνα Σπυράκη, της οποίας ενω ο γραμματέας της ήταν στην Αθήνα , πληρωνόταν και εισέπραττε τα επιδόματα της αλλοδαπης δηλαδή για υπηρεσίες που ΔΕΝ προσφερε στις Βρυξέλλες …

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος