Loading...
 Start Page
Το «διαζύγιο» Νίκου – Μάχης ήταν… προσχεδιασμένο! - Όλο το παρασκήνιο και η συμφωνία με τον Ιάσονα Φωτήλα
 
Ως φυσικό επακόλουθο θεωρούν στη ΝΔ την μεταγραφή – βόμβα της επί σειρά ετών στενής συνεργάτιδας του Νίκου Νικολόπουλου, Μάχης Σιώρου στο πολιτικό γραφείο του Ιάσονα Φωτήλα! Και θεωρούν βέβαιο πως οι δύο άνδρες «τα έχουν βρει» και γι αυτό δεν έκανε και καμία δήλωση ο κατά τα άλλα λαλίστατος πρώην βουλευτής.
 
 
 
Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι γνωστό πως δεν εξελέγη βουλευτής, άρα δεν χρηματοδοτείται για «ειδικούς συνεργάτες», οπότε αποφάσισε να «παραχωρήσει» και την Μάχη Σιώρου. Με την οποία εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες σχέσεις.
 
 
 
Όπως λένε μέλη της ΝΔ που γνωρίζουν καλά το θέμα, η ομάδα Νικολόπουλου στο Αίγιο «μετακόμισε» σύσσωμη στον Ιάσονα Φωτήλα, ενώ και στελέχη του πρώην βουλευτή από την Πάτρα βρίσκονται στο πλευρό του βουλευτή.
 
 
 
Είναι δε χαρακτηριστικό πως η ομάδα Νικολόπουλου στο Αίγιο, στις περασμένες εκλογές στήριξε Ιάσονα Φωτήλα… πόρτα-πόρτα . Επίσης και η ομάδα πρώην βουλευτή Θεόφιλου Βασιλείου η οποία είχε συνεργαστεί με τον στον Νικολόπουλο, μετά το «κονέ» Θεόφιλου -Νίκου, πήγε στον Φωτήλα! Στην Πάτρα στελέχη του επί σειρά δεκαετιών βουλευτή όπως ο Αντώνης Κουνάβης και ο Τρύφων Παχής βρίσκονται ήδη στο γραφείο Φωτήλα, με τον πρώτο μάλιστα να «καίγεται» για την υποψηφιότητά του στην προεδρεία της ΝΟΔΕ στις προσεχείς εσωκομματικές διαδικασίες. Μάλιστα μπορεί ο κ. Κουνάβης να «ανεξαρτητοποιήθηκε» από την παράταξη Νικολοπουλου στον Δήμο, ωστόσο ο επικεφαλής της, θα επιθυμούσε να τον «αποκαταστήσει» πολιτικά, βλέποντάς τον στην θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ.
 
 
 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Νίκος Νικολόπουλος είχε προσπαθήσει να τοποθετήσει την Μάχη Σιώρου σε καίρια θέση σε εφημερίδα της Πάτρας. Όμως ο εκδότης ενώ του είχε υποσχεθεί… δεν του έκανε την χάρη. Κι έτσι ο αχαιός πρώην βουλευτής βρήκε την λύση Φωτήλα! Άλλωστε ο Ιάσονας ήθελε διακαώς μία τέτοια συνεργασία αφού η Μάχη Σιώρου… λύνει και δένει σε κάθε εκλογική διαδικασία.
 
 
 
 
 
Πάντως το δίλημμα, όπως λένε στην τοπική ΝΔ είναι το εξής: Ο Φωτήλας εξελέγη ως επιλογή του Πρωθυπουργού και στηρίχθηκε από το Μητσοτακικό λόμπυ! Τώρα με αυτή την κίνηση που κάνει ναι μεν παίρνει μέρος από την πίτα του Νικολόπουλου αλλά ίσως χάσει από την ομάδα του Κυριάκου! Είναι άλλωστε τοις πάσι γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης… βγάζει σπυριά, όταν ακούει το όνομα Νίκος Νικολόπουλος.
 
 
 
Η Μάχη και η υποψηφιότητά της!
 
Το 2019 η Μάχη Σιώρου ήταν υποψήφια με την Ένωση Κεντρώων. Όμως και τότε μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη ΝΔ. Ας θυμηθούμε τι είχε πει σε συνέντευξή της προεκλογικά:
 
 
 
«-Είναι γνωστή η κομματική σας προέλευση. Πως αισθάνεστε τώρα που ζητάτε ψήφο και σταυρό προτίμησης ενάντια στη ΝΔ;
 
Μα, δεν έχω απαρνηθεί τις ιδεολογικοπολιτικές καταβολές μου, ούτε έχω διακόψει τις σχέσεις μου με τους ομοϊδεάτες μου, με τους οποίους συμπορεύτηκα στα χρόνια της ΜΑΚΙ, της ΟΝΝΕΔ και αργότερα στους κόλπους της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ξεχνιέται και δεν ακυρώνεται.
 
 
 
Φυσικά, ομοϊδεάτες μου θεωρώ ακόμα και σήμερα όλες και όλους εκείνους που έχουμε βαθειά ριζωμένες μέσα μας τις διαχρονικές καταστατικές αρχές της ΝΔ οι οποίες υπηρετούν τον κοινωνικό φιλελευθερισμό. Από αυτή τη ΝΔ, ούτε ο Νίκος Νικολόπουλος, ούτε εγώ έχουμε φύγει»!
 
 
 
 
 
Εκείνη την εποχή ο Νίκος Νικολόπουλος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την Μάχη Σιώρου και την υποψηφιότητά της. Λέγοντας:
 
Και τώρα παρακαλώ να μου συγχωρήσετε την έντονη συγκίνηση που νοιώθω σήμερα παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα της στενότερης συνεργάτιδας μου.
 
 
 
Της πιο αφοσιωμένης συναγωνίστριας μου, της Μάχης Σιώρου.
 
Κατηγορηματικά δηλώνω ενώπιον των ΜΜΕ ότι η Μάχη δικαιωματικά αξίζει να είναι υποψήφια βουλευτής, στο πόδι μου στην Αχαΐα, αφού όπως γνωρίζετε εγώ θα πολιτευτώ στο Νότιο τομέα της Αθήνας.
 
Γνωρίζουν όλοι στην Αχαΐα και όχι μόνον, πως πρόκειται για μια σπουδαία, σοβαρή, ξεχωριστή, δυναμική προσωπικότητα.
 
Είναι μια ακάματη αγωνίστρια του κεντροδεξιού χώρου.
 
Η Μάχη από τα 15 της χρόνια μπήκε με ζήλο στη ΜΑΚΙ και στην ΟΝΝΕΔ και ήταν μπροστάρισα της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.
 
Επί 20 χρόνια επάξια με αναπλήρωνε κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων και ήταν και παραμένει η ψυχή του πολιτικού μου γραφείου, εξυπηρετώντας ακούραστα, νύχτα-μέρα, χιλιάδες Αχαιούς στα μικρά και στα μεγάλα προσωπικά τους προβλήματα.
 
Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια, την οποία αναγνωρίζουν στην Αχαϊκή κοινωνία οι φίλοι και οι αντίπαλοι.
 
Είμαι πολύ τυχερός που στο πολιτικό μου βίο έχω την Μάχη στο πλευρό μου.
 
Γιατί η Μάχη την τελευταία εικοσαετία είναι μια πιστή συναγωνίστρια, μια σπουδαία και ανεπανάληπτη συνεργάτης, στα εύκολα και τα δύσκολα, με οργανωτικές ικανότητες και ξεχωριστές γνώσεις, έχοντας πάντα ως μέλημα της το κοινό καλό και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
 
Καθότι, βαθειά επηρεασμένη από τον αείμνηστο πατέρα της Θύμιο Σιώρο, τον ιδρυτή και πιστό στρατιώτη της Τ.Ο Ν.Δ. Αγίας Τριάδας.
 
Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν ικανότερα πρόσωπα από τη Μάχη και την σύζυγό μου Τασία.
 
Προσφέρω στη Αχαΐα και στην εκλογική μας προσπάθεια το δεξί μου χέρι.
 
Σας ζητώ να εκδηλώσετε ολοπρόθυμα την εμπιστοσύνη σας, να την στηρίξετε και μαζί να την στείλουμε στην επόμενη Βουλή!
 
Η Μάχη ξέρει να δίνει μάχες.
 
Η Μάχη είναι μακράν η καλύτερη από όλους τους υποψήφιους όλων των κομμάτων.
 
Δεν φτάνει να το πιστεύουμε…
 
Δεν φτάνει να το λέμε…
 
Πρέπει με το σταυρό της προτίμησής μας να το αποδείξουμε…
 
Εγώ πάντως δημόσια δηλώνω ότι θα ψηφίσω στην Πάτρα την Μάχη και όχι τον εαυτό μου στο Νότιο τομέα της Αθήνας !
 
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος