Loading...
 Start Page

Ο Γιώργος Τράγκας,σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να φτιάξει νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας! Μια κίνηση που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του bigpost.gr αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, ακόμα και εντός των επόμενων 15 ημερών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει το δικό του φανατικό κοινό (η εκπομπή του για πολλά χρόνια ήταν από τις δημοφιλέστερες στα FM), έχει διακρίνει το πολιτικό κενό που υπάρχει στα δεξιά της ΝΔ. Ένα κενό που έχει δημιουργηθεί τόσο με τη διάλυση και τη φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής, όσο και με τη δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πολλούς δεξιούς και συντηρητικούς ψηφοφόρους του.

Δυσαρέσκεια, η οποία είναι έντονη και ευδιάκριτη για αρκετά θέματα, όπως η αλλαγή της στάσης της ΝΔ στη Συμφωνία των Πρεσπών, η αδύναμη – για πολλούς- αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας, οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις συμβούλων του πρωθυπουργού για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, αλλά και το άνοιγμα Μητσοτάκη στο κέντρο και στη σημιτική πτέρυγα, η οποία αποτελεί «κόκκινο πανί» για πολλούς παραδοσιακά δεξιούς ψηφοφόρους

Όλα αυτά τα ζητήματα αναμένεται να τα εκμεταλλευθεί πολιτικά ο Γιώργος Τράγκας για να δημιουργήσει τη βάση του. Επίσης, αναμένεται να εκμεταλλευθεί και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει σε μεγάλο τμήμα της Εκκλησίας για τις κυβερνητικές απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο δημοσιογράφος έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το lockdown: «Ετοιμάζονται να κλείσουν τα πάντα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις ευλογίες των γνωστών λοιμωξιολόγων ετοιμάζονται να βάλουν στη “φυλακή” 4 εκατομμύρια Έλληνες. Να θυμάστε τα ονόματα Σύψας, Τσιόδρας, Μαγιορκίνης και Γώγος. Διέλυσαν την οικονομία για λογαριασμό των συμφερόντων της οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη Big Pharma και με τα ιδρύματα Κέινς και Σόρος, και λαμβάνει οδηγίες απευθείας από την καγκελαρία του Βερολίνου» είπε σε πρόσφατη διαδικτυακή του εκπομπή, λίγο πριν την απόφαση να μπει ξανά στο «κόκκινο» η Αττική.

Και οι δυσαρεστημένοι από το lockdown που εφαρμόζει η κυβέρνηση αναμένεται να αποτελέσουν …ευήκοο ακροατήριο στις απόψεις του δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Τράγκας αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια εκπομπή σε τηλεόραση ή ραδιόφωνο. Έχει αποφασίσει να ανεβάζει τις εκπομπές του αποκλειστικά στο ίντερνετ. «Είναι γνωστό και ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι εδώ και καιρό υφιστάμεθα πολιτικές διώξεις και οικονομικούς αποκλεισμούς… Εμείς επιμένουμε να λέμε τις ειδήσεις, όπως είναι! Χωρίς μάσκες!» αναφέρει χαρακτηριστικά …με νόημα. Και δώστε προσοχή στο …«Χωρίς μάσκες» και συνδέστε το με όλα τα παραπάνω…

Πάντως, οι πληροφορίες μας λένε πως αναμένεται να έχει τη στήριξη κάποιων ΜΜΕ. Μένει να φανεί…

Με αυτή του την κίνηση, θέλει να προλάβει άλλους πολιτικούς που έχουν δει το κενό στα δεξιά της ΝΔ και είναι γνωστό πως ετοιμάζουν αντίστοιχες κινήσεις. Για αυτό και οι επίσημες αποκαλύψεις αναμένονται άμεσα! Και βέβαια θα θελήσει εκτός από δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες να κλέψει ψηφοφόρους τόσο από την Ελληνική Λύση, όσο και από άλλα μικρότερα εξωκοινοβουλευτικά δεξιά κόμματα. Λέγεται πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με γνωστά και έμπειρα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία αναμένεται να τον στηρίξουν για να κάνει τη «μεγάλη πολιτική ανατροπή» όπως λέει και ο ίδιος

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος