Loading...
 Start Page
Η Δημοτική Αρχή δεν θελει τη Μαρίνα μοχλό οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης

Μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Πατρών ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ κ. Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε προς τους συντάκτες του δημοτικού ρεπορτάζ:
«Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
(ΚΚΕ ) κ. Κορδας… κλεινοντας την ενημερωση του Δημοτικου Συμβουλίου ,για την εγκαταληψη της ΜΑΡΙΝΑΣ,
«τα είπε όλα» απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση !!!
«….Εσείς ξέρουμε τι ανάπτυξη θέλετε…»
Δηλαδή ;
Ποιοι εμείς;
Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης , η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΟΛΙΤΩΝ που πιστεύουμε στην ελεύθερη οικονομία και επιζητούμε συνεργασία επενδυτών και Δήμου ;
Εμείς φταίμε γιατι δεν γίνεται τίποτα , μόνο και μόνο από την ιδεοληψία των κομουνιστών ;
Ομολόγησε λοιπόν – χωρίς περιστροφές -την αιτία της εγκαταληψης της ΜΑΡΙΝΑΣ.
Δεν είναι προτεραιότητα γι’ αυτούς – του ΚΚΕ – αφού
«τάχα μες» είναι κατα της πλουτοκρατίας…είναι κατα αυτών που έχουν τα σκάφη και τα γιοτ και βέβαια και κατά όσων έργων θα εξυπηρετούσαν αυτούς τους «κακούς» , άσχετα αν ο Δημος και η πόλη θα εισέπρατταν και θα κέρδιζαν από αυτούς .
Να πως εξηγείται και δικαιολογείται η παντελής εγκατάλειψη της ΜΑΡΙΝΑΣ της ΠΑΤΡΑΣ που έχει περάσει στο Δημο απο το 2013!
Ο Πελετίδης μετά απο 6 χρόνια ήρθε στο Δημοτικο Συμβούλιο να μιλήσει για την κατάντια και τα χάλια της ΜΑΡΙΝΑΣ.
Με αυτην την επαρχιώτικη και παλαιολιθική κομμουνιστική αντιαναπτυξιακή νοοτροπία της δημοτικης αρχής , φθάσαμε στην εικόνα που περιέγραψε σήμερα ο ίδιος ο κ.Πελετίδης …
χωρις κανένα ίχνος αυτοκριτικής
Μια εικόνα στην οποία ταιριάζει η λεζάντα:
«πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα»
Μέσα από τη σημερινη συζήτηση καταδείχθηκε για ακόμα μια φορά, ότι ο κόκκινος δήμαρχος δεν έχει όραμα , ούτε και σχέδιο για την βαριά τουριστική βιομηχανία που θα μπορούσε να είναι η Μαρίνα των Πατρών.
Δυστυχώς μετά από 6 ολόκληρα χρόνια η δημοτική αρχή δεν τολμά να υιοθετήσει ούτε καν το εγκεκριμένο γενικό πολεοδομικό σχέδιο, μήτε την εμπεριστατωμένη πρόταση που έχει παραδώσει στο δήμο το πανεπιστήμιο Πατρών.»

Και ο κ. Νικολόπουλος συνέχισε : «Από την πρώτη μέρα έπρεπε η δημοτική αρχή Πελετιδη να υλοποιήσει όσα τα προηγούμενα χρόνια ομόφωνα έχουν ψηφισθεί απο το δημοτικό συμβούλιο και εμπεριέχονται στο ΓΠΣ ,δυστυχώς όμως η παρέα του ΚΚΕ επειδή αντιμάχεται την ιδιωτική πρωτοβουλία και παθαίνει ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΣΔΙΤ , αφήνει να περνούν τα χρόνια, να υποβαθμίζεται διαρκώς και να παρουσιάζει τα χάλια και την κατάντια που προσβάλει όλους μας .
Μια πραγματικότητα που εκθέτει την πόλη μας πανελλαδικά αλλά και διεθνώς.
Θέλει δεν θέλει όμως ο Πελετιδης , οι ΜΑΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .
Επιτέλους ας μας απαντησει πόσα χρόνια θέλει να κατέχει την εξουσία η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ ,για να κάνει έργα στη ΜΑΡΙΝΑ και ΟΧΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ;»

Και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε:
«Οι συμπολίτες μας ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να αλλάξει η εικόνα της μιζέριας και συμφοράς και θέλουν να αποκατασταθεί η ευμορφια και το κάλλος της ΜΑΡΙΝΑΣ. Κάτι που θα φέρει εξέλιξη , πρόοδο και οικονομικές απολαβές στην πόλη μας».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος