Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Στη χωματερή, μήπως και… στις λαϊκές(;),  η ιματιοθήκη του Δήμου Πατρέων!»

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Θ’ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ

«Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί» αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνοντας τις καταγγελίες που «βροχή» φτάνουν στο γραφείο του για καταστροφή – ή ακόμα και για λεηλασία – της ιματιοθήκης του Δήμου Πατρέων, που αντί να καταλήξει σε ανθρώπους και οικογένειες έχουσες ανάγκη, καταλήγουν στην… Ξερόλακκα ή ίσως, ακόμα και σε πάγκους της λαϊκής!

Πιο συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος υπογραμμίζει:

«Δυστυχώς, η δημοτική Αρχή της προσχηματικής αλληλεγγύης έμεινε… γυμνή. Ηθικά και κοινωνικά ρακένδυτη. Η σπουδή της να αδειάσει άρον – άρον τους χώρους του Αρσακείου, την οδήγησε σε μια απόφαση – κόλαφο. «Ξεφορτώθηκε» ο δήμος στην Ξερόλακκα τα ενδύματα και υποδήματα της δημοτικής ιματιοθήκης, αντί, έστω, να τα δώσει σε αδύναμους οικονομικά πολίτες, μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού.

Ακόμα χειρότερα, ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν τεθεί υπόψη μας, σε κάποιες περιπτώσεις κατά τη μεταφορά των ρούχων, έχουν παρεμβληθεί επιτήδειοι, και διόλου απίθανο κάποια ρούχα να έχουν καταλήξει και σε πάγκους λαϊκών αγορών!

Για την απόφαση της δημοτικής Αρχής, αλλά και για τις καταγγελίες που δεχτήκαμε, άμεσα θα καταθέσω ερώτηση στη Βουλή και θα θέσω υπόψη κάθε αρμόδιας αρχής όλα τα καταγγελλόμενα, προκειμένου να διακριβωθεί η αξιοπιστία τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ανάλγητη απόφαση της δημοτικής Αρχής να καταστρέψει τη δημοτική ιματιοθήκη και να αμαυρώσει το πνεύμα αλληλεγγύης εκατοντάδων Πατρινών που έχουν προσφέρει τα ρούχα, στερώντας τα παράλληλα από τους έχοντες ανάγκη, ας κριθεί από το μυαλό και τη συνείδηση κάθε πολίτη της Πάτρας και ειδικά εκείνων που μπορεί ακόμα να πιστεύουν ότι στο μέγαρο της οδού Μαιζώνος βρίσκονται άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες. Αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο…»

(σχετική δήλωση On camera : Ο Πελετίδης πέταξε στα... σκουπίδια όλα τα ρούχα για τους φτωχούς! https://youtu.be/NJiVuANl-k8)

ΓΚΑΛΟΠ: «ΠΑΕΙ» Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ!

Στο μεταξύ την Δευτέρα στις 7 το βράδυ, στο ξενοδοχείο “Athens Plaza” της Αθήνας, η δημοτική παράταξη «Νέα Πάτρα», θα κόψει την πίτα της, για τους Πατρινούς και εκπροσώπους του πολιτικού, εκκλησιαστικού, επιχειρηματικού, κοινωνικού και δημοσιογραφικού κόσμου της πρωτεύουσας.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος προτίθεται ν’ αναφερθεί σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις τελευταίες μέρες κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι υποψηφιότητες για το Δήμο της Πάτρας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, έχοντας στη διάθεσή του τα ευρήματα της έρευνας, θα δημοσιοποιήσει πώς αυτά πιστοποιούν ότι ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών θα «βρει» στις κάλπες τον ίδιο και τον απερχόμενο δήμαρχο Κώστα Πελετίδη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία της υπάρχουσας έρευνας, θα «διασταυρωθούν» με τα αντίστοιχα δύο ακόμη δημοσκοπήσεων, των εταιριών Interview και Innovation Metrisis, που έχουν παραγγελθεί από άλλους ενδιαφερόμενους και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να δημοσιοποιηθούν εντός του Φεβρουαρίου.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος