Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Αρνείται ο Πελετίδης ν’ αξιοποιήσει τον πλούτο του φράγματος Πείρου-Παραπείρου! Δήλωση με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Παγκόσμια μέρα νερού σήμερα, του  πολυτιμότερου φυσικού αγαθού.
Εμείς ως Πατρινοί ζούμε σε μια ιδιότυπη ομηρία.
Μια ομηρία που μας έχει δέσμιους στην υπανάπτυξη και την μιζέρια της δημοτικής αρχής.
Η Πάτρα, η μητρόπολη του Νότου έχει μετατραπεί σε «μητρόπολη» της ανεργίας. Η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ, μένοντας πιστή στο δόγμα της ανακατανομής της φτώχειας, συνεχίζει και πολεμά με κάθε τρόπο και κάθε μέσο την οποιαδήποτε αναπτυξιακή προοπτική αυτού του τόπου.
Αρνείται να αναζητήσει την ενδεδειγμένη  και πιο συμφέρουσα λύση στην διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου.
Ένα φράγμα που σε ποσοστό κάλυψης 100%, θα περιέχει 45 εκατ. κυβικά μέτρα (m3) νερού ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες της Πάτρας, της ΒΙΠΕ και της Δυτικής Αχαΐας. 
Ένα φράγμα που θα λύσει το πρόβλημα υδροδότησης της Βιομηχανικής Περιοχής, θα προσελκύσει επενδύσεις και θα απελευθερώσει τις δυνατότητες της Βιομηχανικής Περιοχής.
Που θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του εναλλακτικού και παραλίμνιου τουρισμού, που θα ενδυναμώσει οικονομικά την περιοχή με την δημιουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων εστίασης, υποδομών για περιήγηση, παρατηρητηρίων κ.ά.
Εμείς ως ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ θα σταθούμε απέναντι στα σχέδια της απερχόμενης δημοτικής αρχής που θέλει την Πάτρα δέσμια της μιζέριας της και της υπανάπτυξης.
Θέλουμε και μπορούμε  να επιβάλλουμε την ορθή λύση για την αξιοποίηση του φράγματος και την προάσπιση του αγαθού του νερού, χωρίς ιδεοληψίες και εμμονές, επ’ ωφελεία της πόλης και των δημοτών».
ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΑΧΑΛΗ ΜΕ ΤΗ  «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ»
Ιδιαίτερη αίσθηση στον πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η συμπόρευση του παγκοσμίου φήμης Πατρινού καλλιτέχνη Αλέξανδρου Χάχαλη, με τον Συνδυασμό «Νέα Πάτρα».
Ο καταξιωμένος διεθνώς μουσικοσυνθέτης και ποιητής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του κατά τη διάρκεια της εκδήλωση της Συνδυασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης που φιλοξενήθηκε στο εμβληματικό Μέγαρο Γκολφινόπουλου στα Υψηλά Αλώνια.
Ο κ. Χάχαλης παρουσίασε με αδρές γραμμές το μεγαλόπνοο όραμά του για τον Πολιτισμό και παράλληλα ανακοίνωσε ότι εφόσον αξιοποιηθεί στην επόμενη Δημοτική Αρχή σε επιτελική θέση, θα διαθέτει ολόκληρο το μισθό του υπέρ των Πολιτιστικών φορέων της Πάτρας!
Παράλληλα, στο περιθώριο της ανακοίνωσης καθόδου του με την «Νέα Πάτρα» ο κ. Χάχαλης απήγγειλε με τον γνώριμο οίστρο του, χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το νέο οπερατόριό του με θέμα το παγκόσμιο συμβολισμό του έργου του Κωστή Παλαμά, συγκινώντας το κοινό, με την γλαφυρότητα και την ευαισθησία του ποιητικού του λόγου.
 
ΑΥΤΟΗΡΩΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ
 ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ

Δεν έχει τίποτα άλλο να παρουσιάσει ο Πελετίδης και μας «έπρηξε» με το Νότιο Πάρκο!
Ιδού και μια… επένδυση από τον Πελετίδη.
Βρίσκει την αφορμή κάθε λίγο και λιγάκι να μας υπενθυμίζει ότι είναι ο «μέγας αναμορφωτής» του Νότιου Πάρκου και να καλεί φορείς και συμπολίτες ν’ αποτελέσουν την ασπίδα του στις δικαστικές του περιπέτειες.
Πρώτη παρατήρηση: Επί μήνες τώρα κάνει τον «καμπόσο» ο απερχόμενος Δήμαρχος με τα λεφτά του ΟΛΠΑ και της Πολιτείας. Κούρασε με το «επίτευγμά» του…
Δεύτερη παρατήρηση: Ανακυκλώνει την μόνη… επένδυση που ξέρει να κάνει. Την… επένδυση σε άγονους «αγώνες» που δεν έχουν την παραμικρή χρησιμότητα για την πόλη.
Ένα νέο είδος λαγνείας καταγράφεται στην Πάτρα.
Η λαγνεία του εδωλίου του κατηγορουμένου!
Αυτοηρωοποίηση, παριστάνοντας το θύμα!
Ηδονή της ντουντούκας, στα σκαλιά της Γούναρη!
Κάθε φορά, σε κάθε θέμα ο Πελετίδης αναζητά αφορμή για ψευτο-μαγκιές στα όρια του νόμου, για θέματα που είτε έχουν λυθεί, είτε μπορούσαν να λυθούν με συνεργασία.
 Έτσι και στο Νότιο Πάρκο.
Αλλά κύριε Πελετιδη πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς είστε.
Ή θα κάνετε τον τσάμπα μάγκα, ή το θύμα.
Και τα δυο μαζί δεν γίνεται! 
Και τέλος οφείλεται να απαρνηθείτε τα καλά και συμφέροντα. Όπως ισοπεδώσατε τις  «αυθαιρεσίες» στο πάρκο  του Κόκκινου Μύλου, το ίδιο οφείλεται  να κάνετε και με τον αυθαίρετο μαντρότοιχο του εξοχικού σας  στ’ Αραχωβίτικα, που ορθώνεται μπροστά από την θάλασσα και στη θέα του τρέμουν οι λουόμενοι μήπως επανεμφανισθεί ο εφιάλτης που έζησαν στο Μάτι οι κάτοικοί του…

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος