Loading...
 Start Page
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΕΝΤΖΕΛΟΥ ΜΟΛΟΧΙΤΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΕΝΤΖΕΛΟΥ ΜΟΛΟΧΙΤΗ

Μαρία Φιλοπούλου

Αντιλαμβάνομαι  την συμμετοχή μου στον δημοτικό συνδυασμό της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» σαν μια μοναδική ευκαιρία για να μπει η αγαπημένη μας πόλη σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης.

Είμαι υπερήφανη, γιατί μετέχω σ’ έναν πραγματικά ανεξάρτητο συνδυασμό, που υπηρετεί μόνο την Πάτρα και τα συμφέροντά της.

Ενδόμυχα η μεγάλη πλειοψηφία των Πατρινών παραδέχεται ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Νίκος Νικολόπουλος είναι ο ικανότερος και καταλληλότερος υποψήφιος Δήμαρχος, προκειμένου ν’ αφήσουμε στη λήθη τις χαμένες ευκαιρίες και να οδηγήσουμε την Πάτρα στη νέα εποχή.

Νίκος Νικολόπουλος

Υποδέχομαι με ανυπόκριτη χαρά στη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» την αγαπητή Μαρία που έχει αφήσει και εξακολουθεί ν’ αφήνει έντονο στίγμα στις επιχειρηματικές ενασχολήσεις της σαν ναυτική πράκτορας, αλλά και σαν μάχιμη συνδικαλίστρια στον χώρο του Επιμελητηρίου.

Η καταξιωμένη διαδρομή της και η κοινωνική της επιφάνεια έρχονται να προστεθούν στην δυναμική της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ». Συνδυάζοντας η δημοτική μας παράταξη την πείρα με τα νιάτα και έχοντας γνώση των προβλημάτων και βούληση για τομές και εξωστρεφείς δράσεις, αποδεικνύει ότι τα θεμέλια είναι σταθερά για να οικοδομήσουμε την Πάτρα των ονείρων μας.

=============

 

Μεντζέλος Μολοχίτης

Συμμετείχα πάντα με εθελοντική διάθεση σε δράσεις της πόλης μας, κυρίως στα  πολιτιστικά, όπως το Καρναβάλι, η Πολιτιστική πρωτεύουσα κλπ. Ως εθισμένος και έχοντας αναπτύξει κουλτούρα συμμετοχής, σκέφτηκα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Από τις  προτάσεις  που μου   έγιναν επέλεξα συνειδητά να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ του Νίκου Νικολόπουλου. Είναι γνωστό ότι οι πολιτικές-κομματικές μας αναφορές με τον Νίκο είναι διαφορετικές. Όμως οι κομματικομανείς λογικές προσέγγισης των σύγχρονων προβλημάτων δεν προσέφεραν ουσιαστικές λύσεις.

Ο Νίκος Νικολόπουλος είμαι βέβαιος, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των πολιτών μας, ότι θα είναι ένας πολύ σπουδαίος Δήμαρχος. Γνωρίζοντας την αγαπη του για την πόλη, αλλά και από μία έρευνα που έκανα μεταξύ φίλων διαφορετικών τοποθετήσεων διαπίστωσα ότι όλοι είχαν την ίδια άποψη. Μάλιστα το εκπληκτικό είναι ότι την ίδια άποψη περί σημαντικού Δημάρχου, μου την διατύπωσαν και δύο υποψήφιοι άλλων συνδυασμών! Αυτό ήταν και το καθοριστικό σημείο που καθοδήγησε  τη σκέψη μου και την απόφαση μου. Παράλληλα συνομιλώντας με  τον Νίκο, διαπίστωσα ότι έχει πλήρες και επεξεργασμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη και εξωστρέφεια της πόλης μας. Είναι δε, πολύ επεξεργασμένο και άρα πειστικό και υψηλής βεβαιότητας για υλοποίηση.

Νίκος Νικολόπουλος

 

Με συγκινεί και με δεσμεύει εντονότατα η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο μου ατόμων σαν τον Μεντζέλο Μολοχίτη.  Χαίρομαι που, ενώ είμαστε διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων άτομα,  διακρίνει ο εν λόγω υποψήφιος διαυγέστατα το ίδιο πράγμα που και εγώ έχω στην ψυχή μου για την πόλη μας. Από μόνο του αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο.

Δεσμεύομαι ιδιαίτερα έναντι τέτοιου είδους συμμετοχών ότι το πρόγραμμα και τα οράματα μας θα υλοποιηθούν στο ακέραιο.

Με την ευκαιρία της συμπόρευσης του Μεντζέλου Μολοχίτη θέλω να κάνω ιδιαίτερο κάλεσμα σε φιλοπρόοδους νέους  της πόλης και τους ζητώ να υποστηρίξουν τον συνδυασμό μας. Αποβάλλοντας τις κομματικές παρωπίδες  που εσκεμμένα κάποιοι για τις δικές τους επιδιώξεις καλλιεργούν, θέλω να προσέλθουν με εμπιστοσύνη στο μόνο «κόμμα» που μπορεί να μας ενώσει και που λέγεται “ΠΑΤΡΑ” και μόνο.

Πρέπει μόνοι μας να διαχειριστούμε τις τύχες μας. Είναι επιτακτική ανάγκη μετά την δραματική εμπειρία της περιόδου Πελετίδη που χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενικό έργο αλλά από αρκετά αποτελεσματική προπαγάνδα.

Καλωσορίζοντας τον αγαπητό Μεντζέλο, δηλώνω ότι κερδίζοντας τις εκλογές δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα κόμμα να μας θεωρήσει φέουδο του. Φιλικά κόμματα προς εμάς θα είναι μόνο όσα προσυπογράφουν, υποστηρίζουν και προωθούν τα αιτήματα  που θα καταθέτουμε.

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος