Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: "Αναχρονιστικοί νόμοι, υποκριτική δημοτική Αρχή  και... θλιβεροί τραμπούκοι"

Προσπερνώντας ακόμα και το κλίμα τραμπουκισμού και την επιχείρηση προβοκάτσιας που κομματικοί εντεταλμένοι της κομμουνιστικής δημοτικής Αρχής θέλησαν να δημιουργήσουν σε βάρος του Νίκου Νικολόπουλου και στελεχών της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ στην είσοδο των Δικαστηρίων της Πάτρας (επί του πεζόδρομου της Κανάρη), ο υποψήφιος Δήμαρχος και ανεξάρτητος βουλευτής απέδειξε ότι μπορεί και ξέρει να ξεπερνά την διακεκαυμένη ζώνη της μικροκομματικής αντιπαλότητας, προτάσσοντας το συμφέρον της πόλης.

Ο κ. Νικολόπουλος, με πλειάδα υποψηφίων και στελεχών της παράταξής του, έδωσαν το παρών στη διαδικασία εκδίκασης του Δημάρχου της Πάτρας για το Νότιο Πάρκο, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους ως προς την επιλεκτική ευαισθησία της Κτηματικής Υπηρεσίας και του Λιμεναρχείου να φέρνουν στο «σκαμνί» μία δημοτική Αρχή για ένα έργο κοινής ωφέλειας (Νότιο Πάρκο), ενώ την ίδια ώρα ποιούν την νήσσαν για το αποκλεισμό αιγιαλών και παραλιών από ιδιοκτησίες, σε διάφορες περιοχές της Πάτρας και της Αχαΐας.

«Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ είναι σήμερα εδώ για να στιγματίσει τους αναχρονιστικούς νόμους που δεν επιτρέπουν στην Αυτοδιοίκηση να παράγει έργο προς όφελος των πολιτών. Και αυτό το κάνει, θέτοντας υπεράνω όλων το συμφέρον της Πάτρας και των πολιτών της, παρά την προφανή προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου να μετατρέψει τον εαυτό του σε ήρωα και να στήσει ένα ακόμα κακόγουστο πολιτικό σόου, αλλά και της ομάδας κομματικών τραμπούκων που μας εξύβρισαν και μας απειλούσαν, προπηλακίζοντας ακόμα και δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας τα εξής:

«Εμείς, όμως, είμαστε εδώ. Και θα είμαστε πάντα εδώ, κόντρα σε κάθε αναχρονιστικό νόμο αλλά και σε κάθε φασιστοειδή λογική και συμπεριφορά των δήθεν υπερασπιστών των λαϊκών συμφερόντων, για να υπερασπιστούμε την πόλη, τη δημοκρατία, τη λογική και την πρόοδο.

Γι’ αυτό και οφείλουμε να τονίσουμε, ότι η άδικη και καταχρηστική δίωξη του απερχόμενου Δημάρχου για το Νότιο Πάρκο, δεν τον απαλλάσσει από τις τεράστιες ηθικές ευθύνες που και ο ίδιος έχει, αλλά προσπαθεί να κρύψει.  Θυμίζουμε, ότι ο κ. Πελετίδης ως αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε προσφύγει επίσημα στην Κτηματική Υπηρεσία καταγγέλλοντας και σταματώντας τη δημιουργία υπαίθριων χώρων αναψυχής και σημαντικών υποδομών στην περιοχή την Ιτεών, με αποτέλεσμα να σύρει αυτός τότε αιρετούς στο σκαμνί της Δικαιοσύνης και από την άλλη να καταδικάσει ένα ολόκληρο Δημοτικό Διαμέρισμα, στην υπανάπτυξη και το τέλμα. Επίσης, είναι ο ίδιος που υποκριτικά υπερασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών της Πάτρας να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα, ενώ διαθέτει σπίτι στα Αραχωβίτικα με επιβεβαιωμένη καταπάτηση της παραλίας. Αναρωτιέμαι, μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση η Κτηματική Υπηρεσία τι έχει κάνει; Και γιατί δεν προχωράει τις διαδικασίες απελευθέρωσης των καταπατημένων ακτών από τις παράνομες μάντρες;»

 

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος σχολίασε:

«Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, όλοι. Νόμος δεν είναι το δίκιο του ΚΚΕ στην Πάτρα. Νόμος δεν είναι και ό,τι άλλο στρέφεται κατά της Πάτρας. Εμείς, απέναντι σε κάθε αναχρονισμό και κάθε μισαλλοδοξία, αντιτάσσουμε την πρόοδο και την ενότητα. Εμείς απαντάμε με λύσεις και προτάσεις στις άναρθρες κραυγές. Εμείς προβάλλουμε το αύριο της πόλης απέναντι στο θλιβερό χθες και σήμερα. Και αυτό το αύριο δεν θα το χαρίσουν πάλι οι Πατρινοί σε κανέναν κομματικό εκπρόσωπο, πόσο μάλλον σε έναν νοσταλγό του Σταλινισμού. Ο Μάιος έρχεται. Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ έρχεται…!»

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος