Loading...
 Start Page
«Στο πλευρό του Πελετίδη χάριν της Πάτρας»!

Ραδιοφωνική συνέντευξη Νικολόπουλου: Τα αξιόπιστα γκάλοπ με

«στέλνουν» σίγουρα στο β’ γύρο -

Ο Μητσοτάκης συνεπής με τον ανεξάρτητο χαρακτήρα των Δημοτικών Εκλογών

 

Το συμφέρον της Πάτρας υπερβαίνει κάθε δημοτική αντιπαλότητα και ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι θα εκδηλώσει έμπρακτα την προσεχή Δευτέρα την αλληλεγγύη του προς τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, που θα βρεθεί  στο σκαμνί του κατηγορουμένου, μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου για το Νότιο Πάρκο!

«Σε καυτά ζητήματα της πόλης που συμπίπτουν οι απόψεις μας με την Δημοτική Αρχή και τον οποιονδήποτε φορέα, συμπαραστεκόμαστε αυτοβούλως, χάριν του κοινωνικού συμφέροντος», σχολίασε ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε:

«Δεν είναι, λοιπόν, πρόωρο πρωταπριλιάτικο ψέμα, αντιθέτως είναι χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό του Δημάρχου, πολύ δε περισσότερο όταν βρίσκεται αντιμέτωπος, ενώπιον της Δικαιοσύνης, με αναχρονιστικούς νόμους, που αποτελούν τροχοπέδη στην υπηρέτηση των συμφερόντων της πόλης».

 «ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ»

Εξάλλου, ο Νίκος Νικολόπουλος ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και τις στοιχηματικές αποδόσεις που αφορούν το Δήμο της Πάτρας, σχολίασε:

«Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που έχω την αίσθηση ότι αποτυπώνουν την προεκλογική ατμόσφαιρα και αυτές άνετα μας «οδηγούν» στον β’ γύρο, αλλά υπάρχουν κι άλλες που υπηρετούν «χοντροκομμένες» σκοπιμότητες και φυσικά δεν γίνονται πιστευτές.

Λόγου χάρη άκουσα πριν δύο μέρες ότι έγινε γκάλοπ για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι δήθεν ο Γιώργος Ρώρος είναι πέμπτος στην πρόθεση ψήφου.

Μα, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο που δεν ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δυνατόν να έγινε διαρροή από το κυβερνών κόμμα; Λίγο φιλτράρισμα, λοιπόν, των ευσεβών πόθων κάποιων, δεν βλάπτει…»

«ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»!

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων σχολίασε και την τελευταία τοποθέτηση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είπε ως γνωστόν ότι η Ν.Δ. έχει προσφέρει στήριξη μόνο σε υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε:

«Είναι ταυτόσημη η άποψή μου με αυτή του κ. Μητσοτάκη. Προχθες ο Πρόεδρος της Ν.Δ.  με τον πλέον επίσημο τρόπο, στην Κ.Ο. του κόμματός του, επικύρωσε με απόλυτη σαφήνεια και τελεσίδικα την προ καιρού τοποθέτησή του για την ελευθερία των τοπικών κοινωνιών ν΄ αποφασίσουν μόνες τους για τους οίκους τους.

Και πολύ σωστά έπραξε. Στον Δήμο της Πάτρας δεν θα ψηφίσουμε Τσίπρα ή Μητσοτάκη, ούτε οι ίδιοι, άλλωστε, θα έλθουν ν΄ ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην πόλη μας. Εμείς και μόνον εμείς, χωρίς κομματικές υποδείξεις, θα καθορίσουμε το μέλλον μας».

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος