Loading...
 Start Page
Ήλθε στα λόγια του Νίκου Νικολόπουλου ο Πελετίδης και «προσκύνησε» τους Αμερικάνους!

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ Νίκος Παπαματθαίου σχολίασε και την «απαρατήρητη» παρουσία του Αλεξόπουλου στην εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. 
Ξεκινώντας την σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Παπαματθαίου έκανε μνεία της αυριανής εκδήλωσης της παράταξης για τα ζώα συντροφιάς, στην οποία αποδίδεται πολύ μεγάλη σημασία. Συγκεκριμένα είπε:
«Αύριο Παρασκευή είναι η μέρα που οι τετράποδοι φίλοι μας περιμένουν με ανυπομονησία. Θυμηθείτε ότι περιμένουν να τους συνοδεύσετε στο Φάρο στις 7 το βράδυ. Θα διασκεδάσουν, θα έχουν μπουφέ, θα σας μάθουν πως να κάνετε  την ζωή τους καλύτερη και  θα πάρουν ο καθένας τα δώρα του. Αλλά δεν ξεχνάνε και τους συνοδούς  τους. Κάποιοι από τους ευγενικούς τους  συνοδούς  θα κερδίσουν ηλεκτρονικές συσκευές».
Με την ευκαιρία, ο κ. Παπαματθαίου υπενθύμισε και την εκδήλωση του Σαββάτου στο εκλογικό κέντρο όπου θα παρουσιασθεί το βιβλίο του Νίκου Νικολόπουλου «Ήταν αύριο».
«ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ «ΓΑΡΓΑΡΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΑΤ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ»!
Στη συνέχεια ο Νίκος Παπαματθαίου αναφέρθηκε στην «γαργάρα» που έκανε τούτη τη φορά, για προφανείς λόγους, ο απερχόμενος δήμαρχος του ΚΚΕ, μόλις βρέθηκε σε ίδια εκδήλωση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Παιατ. Είπε χαρακτηριστικά και σκωπτικά:

«Μια και μιλάμε για όψιμους με χαρά μας είδαμε ότι ο κ. Δήμαρχος συμβιβάστηκε με την συνύπαρξή του με τους Αμερικάνους. Χθες σε πανηγυρική εκδήλωση για τα εγκαίνια μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στην πόλη μας, ιδιοκτησίας μεγάλης πολυεθνικής αλυσίδας ξενοδοχείων, αμερικανικών συμφερόντων, παρέστησαν ο κ. Δήμαρχος και ο Αμερικανός πρέσβης. Ούτε πανό είδαμε, ούτε διαπιστώθηκαν διαμαρτυρίες και λαϊκή αγανάκτηση. Προφανώς λόγω του προχωρημένου της ώρας υπήρξε ανάπαυλα του αγωνιστικού πνεύματος».
Πέρα από το χιούμορ οφείλω να καταδείξω το δίκιο του Νίκου Νικολόπουλου που υπερτονίζει ότι μόνο με εγχώρια και ξένα κεφάλαια, που θα αλλάξουν την όψη της Πάτρας και θα προσφέρουν θέσεις εργασίας, θα απογειωθεί η πόλη. Τρανταχτό παράδειγμα η επένδυση στον πρώην «Μωρέα» που όπως ξέρετε επικύρωσε και νομιμοποίησε με την παρουσία του και ο κ.Πελετίδης «προσκυνώντας» τους Αμερικάνους!
Ας καταλάβουμε λοιπόν ότι το μέλλον της Πάτρας είναι αυτό που οραματίζεται ο Νίκος Νικολόπουλος»
 
Ακολούθως, ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» αναφέρθηκε στην απήχηση που είχε η εκδήλωση για τις ενεργειακές κοινότητες, υπογραμμίζοντας:
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες η εκδήλωσή μας για τις ενεργειακές κοινότητες. Το ενδιαφέρον μεγάλο, πολλές οι ερωτήσεις και από τα οικονομικά στοιχεία το συμπέρασμα αβίαστο. Η σχέση κόστους οφέλους εξαιρετική. Έργο της επόμενης μέρας.  Μέσα σε τέσσερις έως έξι μήνες ολοκληρώνεται και αρχίζει να αποδίδει.
Οι πολίτες ανακουφίζονται, ο Δήμος απελευθερώνει κεφάλαια. Εκκλησίες, Ιδρύματα;, Αθλητικές εγκαταστάσεις και σωματεία απαλλάσσονται από ένα μεγάλο βραχνά και αγχώδες κυνηγητό πόρων».  
Στη συνέχεια, ο Νίκος Παπαματθαίου επισήμανε ότι αταλάντευτα και διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των συμβασιούχων σαν βουλευτής και τώρα σαν υποψήφιος δήμαρχος, ο Νίκος Νικολόπουλος.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Παπαματαθαίου, στην καθιερωμένη συνέντευξη των δημοσιογράφων, «οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά πλήθος από ενέργειες του Νίκου Νικολόπουλου για την υπόθεσή τους και το πλήθος των κοινοβουλευτικών ερωτήσεων και δημόσιων τοποθετήσεων υπέρ της διασφάλισης των δικαίων τους». Σήμερα η παράταξή μας εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο  από δύο υποψηφίους του συνδυασμού μας, έμπειρα συνδικαλιστικά στελέχη. Τον κ. Γ. Τσιμέκα  και τον κ. Κώστα Στάμο.
«ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ»
Ακολούθως ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης στηλίτευσε Κώστα Πελετίδη, να μονοπωλήσει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συμβασιούχων, λέγοντας:
«Όσον αφορά όμως την δήλωση  του κ. Δημάρχου περί όψιμων υπερασπιστών να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.
Δεν υπάρχουν τίτλοι  ιδιοκτησίας για  “την υπεράσπιση του δικαίου και των  αδικημένων” .
 Ας μην λειτουργεί ως σφετεριστής της ιδιότητας του προμάχου της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δεν υπάρχουν εδώ αποκλειστικά δικαιώματα. Ο καθένας έχει μία ιστορία στους αγώνες του, αλλά και στα αποτελέσματα από τους αγώνες που έδωσε. Αγώνες που έδωσε ακόμα και κόντρα στα στενά εννοούμενα προσωπικά του συμφέροντα. Τους όψιμους λοιπόν ας τους αναζητήσει αλλού.
Μπορεί να έχει επιλεκτική μνήμη απέναντι στην ιστορία, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ιστορία.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο ακόμα πιο σημαντικό. Αφού όπως λέει ο κ. Δήμαρχος έχει αγνό ενδιαφέρον για την δικαίωση των συμβασιούχων γιατί τον ενοχλεί μία ακόμα  φωνή υπέρ του σκοπού ; Ακόμα και αν η φωνή αυτή ήταν όψιμη όπως ισχυρίζεται ; Δεν είναι προς όφελος των συμβασιούχων  αυτό ;     
Αυτό που λέμε αποκαλύπτει αυτό που στην πραγματικότητα σκεφτόμαστε. Έτσι δεν είναι;».
 «ΝΤΡΑΠΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ;»
Ο επόμενος σχολιασμός του εκπροσώπου τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», αφορούσε την χθεσινή παρουσία της Φώφης Γεννημάτα και του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα. Τόνισε:
«Ήταν πολλές οι παρουσίες παλαιών και νεώτερων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
 Άλλοι από αυτούς επεδίωξαν την προβολή τους και άλλοι προσπάθησαν, τουλάχιστον επικοινωνιακά, να την υποβαθμίσουν έως και να την εξαφανίσουν. Κάποιοι περιέργως, στην  εποχή  όπου τίποτα δεν κρύβεται, σχεδόν το κατάφεραν. Προφανώς είχαν τους λόγους τους.
Μεταξύ αυτών που έδειξαν αυτή την… σεμνότητα ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλεξόπουλος.
Παράδοξο 10 ημέρες πριν τις εκλογές υποψήφιος Δήμαρχος να κάνει δημόσια εμφάνιση και προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος. Ντράπηκε που πήγε;  Πιστεύει ότι θα τον βλάψει εκλογικά ;  Δεν μπορούμε να το ξέρουμε γι’ αυτό είμαστε περίεργοι να μάθουμε».  
 
Για το ίδιο θέμα το επόμενο σχόλιο του Νίκου Παπαματθαίου ήταν το ακόλουθο:
«Είναι σημαντικό ο καθένας να είναι συνεπής και σταθερός στην διαδρομή του και στις αξίες του. Η συνέπεια τον κάνει αξιόπιστο. Τα έργα του και η αγωνιστικότητά του φανερώνουν τις ικανότητές του. Ο κόσμος το ξέρει και για αυτό σε ποσοστό 72% θεωρεί τον Νίκο Νικολόπουλο ιδανικό για Δήμαρχο. Το μόνο που μένει να γίνει είναι να εκφραστεί και στην κάλπη. Απλώς θυμίζουμε. Ο Δήμαρχος εκλέγεται και από την πρώτη και από την δεύτερη Κυριακή».
ΝΑΝΣΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ;
Η υπεύθυνη ενημέρωσης της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νάνσυ Αβραμοπούλου εστίασε, από την πλευρά της, την παρέμβασή της στην απαράδεκτη καθημερινότητα των Πατρινών, λέγοντας χαρακτηριστικά:
 «Υπάρχει, άραγε, κάποιος Πατρινός που να δηλώνει ευχαριστημένος από την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας;
-Μπορεί κάποιος να είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο της παροχής Δημοτικών υπηρεσιών και την εικόνα, στους τομείς της Καθαριότητας, της Προσβασιμότητας ΑμεΑ, της κατάστασης του οδικού δικτύου και των πεζοδρομίων, των πλατειών και των κοινόχρηστων χώρων, των παιδικών χαρών, των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, των δημοτικών κοιμητηρίων;
-Μπορεί κάποιος να είναι ευχαριστημένος από την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια, στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης;
-Με την λειτουργία της Ξερόλακκας, που δήθεν θα την έκλεινε ο κ. Πελετίδης;
Με τους βρώμικους κάδους απορριμμάτων, που ούτε πλένονται και ούτε απολυμαίνονται από τα συνεργεία του Δήμου;
-Είναι κάποιος ευχαριστημένος με την απόλυτη αναρχία  που επικρατεί στο κυκλοφοριακό της πόλης;
Από το  προβληματικό δίκτυο συγκοινωνίας, από τους αποκομμένους χώρους στάθμευσης;
-Οι κάτοικοι των πρώην Καποδιστριακών Δήμων,  αισθάνονται άραγε ότι τυγχάνουν της φροντίδας και της προσοχής του Δήμου; Ή μήπως νιώθουν εγκαταλελειμμένοι και παρατημένοι από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή;
 -Υπάρχει κάποιος που να μην δυσανασχετεί από την έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού στο επίπεδο του τουρισμού, της προσέλκυσης επενδύσεων, στην απουσία υποδομών έξυπνης πόλης και της καινοτομίας;
Γι αυτό στις 26 Μαΐου αφήνουμε στο χθες τον κ.  Πελετιδη και τη χειρότερη Δημοτική Αρχή που γνώρισε η Πάτρα.
 Με την ψήφο μας,  συμβάλλουμε και εμείς, στην αναμόρφωση της πόλης, τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τον εξωραϊσμό της εικόνας της Πάτρας .
Για να φτιάξουμε μαζί, τη «Νέα Πάτρα»!
Ψηφίζουμε ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
Γιατί τώρα όλοι το παραδέχονται: Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι αυτός που μπορεί!
Και ένα είναι σίγουρο : Θα είναι ο καλύτερος Δήμαρχος για την Πάτρα μας»!

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος