Loading...
 Start Page
«Κάναμε έναν υπέροχο αγώνα με το βλέμμα μας μπροστά, στη νέα Πάτρα»!
Ο εκπρόσωπος τύπου Νίκος Παπαματθαίου χαρακτήρισε το Νίκο Νικολόπουλο δήμαρχο μακράς πνοής!
 
Υποχρεωτικό μιας μέρας διάλειμμα το αυριανό του εκπρόσωπου τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκου Παπαματθαίου. Στη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο κ. Παπαματθαίου εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Νίκος Νικολόπουλος θα είναι ο δήμαρχος της νέας τετραετίας, ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε μια μίνι αποτίμηση της προεκλογικής εκστρατείας της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ». Παράλληλα, στηλίτευσε τις προσπάθειες φαλκίδευσης της βούλησης γνωστών συμπολιτών κι προδιέγραψε την στάση και το ενδιαφέρον του Νίκου Νικολόπουλου στα δημοτικά πράγματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει ημερομηνία λήξης!

Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Νίκου Παπαματθαίου είναι η ακόλουθη:

Κλείνει σήμερα η πρώτη φάση των Δημοτικών εκλογών.
Διανύσαμε μια προεκλογική περίοδο με ένταση, πολυ δουλειά, πολύ τρέξιμο πολύ κέφι και πολύ διασκέδαση γιατί μην ξεχνάμε ότι οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας και μεις το γιορτάσαμε, ίσως το παραγιορτάσαμε.

Αποζημιωθήκαμε όμως για την δουλειά που κάναμε. Νιώθουμε ικανοποιημένοι γιατί ό,τι κάναμε, σε ό,τι επικεντρωθήκαμε, φάνηκε ότι ανταποκρινόταν σε αυτό που οι συμπολίτες περίμεναν από μας. Από τις επαφές μας φάνηκε ότι αγγίξαμε τα θέματα που πραγματικά απασχολούν την κοινωνία.

Το ενδιαφέρον για το πρόγραμμά μας, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 240 σελίδων,  ήταν πρωτοφανές. Οι συμπολίτες  διψούν   για θετική δράση και σοβαρότητα. Από την υποδοχή που μας επιφύλαξαν, πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε.
Κάνοντας ένα συλλογικό απολογισμό της προεκλογικής περιόδου θα λέγαμε ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί σε καλύτερο  επίπεδο και να είναι πιο παραγωγική.

Θα μπορούσε να είχε υπάρξει διάλογος επάνω σε προγράμματα και θέσεις και όχι μόνο αλληλοκαταγγελίες.
Θα μπορούσε να είναι πολιτική και όχι μικροπολιτική.
Θα μπορούσαν να λείπουν ατοπήματα και απρέπειες της τελευταίας στιγμής.

Θα μπορούσαν μερικοί να διαχειριστούν με καλύτερο τρόπο την απελπισία τους, να μην ξεφύγουν από τους κανόνες και να μην εμπλέκουν ανύποπτους  συμπολίτες μας στα παιχνίδια τους.  Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για κοινούς, παλαιούς φίλους και συναγωνιστές. Μας το είπαν οι ίδιοι οι δήθεν υποστηρικτές.

Για μας οι άνθρωποι με τους οποίους σχετιζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο, πολιτικά η προσωπικά, δεν είναι αντικείμενα μίας χρήσης.
 
Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε στο εκλογικό μας κέντρο. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα είναι νικηφόρο για τη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και το Νικολόπουλο. Θα είμαστε εδώ  παρόντες όπως πάντα. Και θα παραμείνουμε παρόντες όπως συνηθίζουμε.

Υποσχόμαστε δε ότι σε κάθε περίπτωση θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα και καθόλου πληκτική τετραετία. 

Εφόσον το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο, ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του 75% των συμπολιτών μας που δεν επιθυμούν να παρουσιάζεται  η Πάτρα ως τρόπαιο του ΚΚΕ με Δημαρχία Πελετίδη, θα έχουμε προσκλητήριο.

Θα κληθούν οι βουλευτές της Αχαΐας, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και  οι φιλόδοξοι πολιτευόμενοι να πάρουν θέση και να δώσουν την απάντηση που επιμελώς αποφεύγουν. Θα συμπορευθούν με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών ή θα πάρουν αντίθετη θέση; 

Αν παρ΄ ελπίδα το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό από το λογικά αναμενόμενο,  τότε το ίδιο βράδυ την ίδια στιγμή θα πάμε στο εκλογικό κέντρο του δεύτερου νικητή, θα τον συγχαρούμε και με τον πλέον επίσημο τρόπο θα δηλώσουμε την στήριξή μας σε αυτόν. 

Τελειώνοντας, να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη του συνδυασμού, υποψηφίους και μη και προπαντώς όλους όσους εθελοντικά προσεφεραν κόπο και χρόνο, εγκαταλείποντας προσωπική ζωή, εργάστηκαν εξαντλητικά μέσα και έξω από τα γραφεία μας,  γεμάτοι  πίστη στον σκοπό μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης και όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν την  εκπροσώπησή τους και με κάθε τρόπο μας στήριξαν. Τους κοιτάμε στα μάτια με ήσυχη συνείδηση γιατί κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μεις δεν τους ντροπιάσαμε.

Ό,τι και να γίνει τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είμαστε εδώ μαζί τους.

Η σχέση μας δεν έχει ημερομηνία λήξης. Από την Δευτέρα κιόλας θα συνεχισθεί κι εδώ θα είμαστε για να σας ενημερώνουμε μέχρι την τελική νίκη της δεύτερης Κυριακής»!
 
ΝΑΝΣΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ: «ΚΑΝΟΥΜΕ τους ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ»!
 
Από την πλευρά της η Υπεύθυνη Ενημέρωσης της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νάνσυ Αβραμοπούλου απηύθυνε μήνυμα συμμετοχής των νέων ψηφοφόρων στις εκλογές λέγοντας:

«Αύριο Κυριακή είναι η μεγάλη μέρα. Πολλοί από τους νέους έχουν το δικαίωμα να  ψηφίσουν  για πρώτη φορά στην ζωή τους. Επίσης για πρώτη φορά οι νέοι ψηφίζουν από 17 ετών.
Χωρίς αμφιβολία πολλοί από τους νέους ψηφοφόρους έχουν  συζητήσει με το περιβάλλον τους, έχουν ενημερωθεί για την εκλογική διαδικασία και έχουν κάνει τις επιλογές τους.
Άλλοι δεν έδειξαν ενδιαφέρον και ενδεχομένως σχεδιάζουν να μην συμμετέχουν καν,να μην ψηφίσουν.

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ απευθυνόμαστε σε σας που έχετε πάρει αυτή την απόφαση. Παρακαλούμε να ψηφίσετε. Να έρθετε στην κάλπη και να ψηφίσετε. Όλοι. Το προηγούμενο διάστημα είπαμε πολλά πράγματα για το πρόγραμμά μας. Σας είπαμε το σχέδιο μας για μια ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ και τον τρόπο να την δημιουργήσουμε. Μόλις προχθές αναπτύξαμε το σχέδιό μας που αφορά τους νέους. Ζητήσαμε την ψήφο σας για να μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε.

Αν έχετε αποφασίσει να μην ψηφίσετε καθόλου σημαίνει ότι δεν σας πείσαμε. Ούτε άλλη παράταξη σας έχει πείσει.  Αυτό είναι αδυναμία δική μας. Εμείς δεν καταφέραμε να σας προσεγγίσουμε, ούτε να σας τραβήξουμε το ενδιαφέρον. Όμως κάποια από τις παρατάξεις προσεγγίζει περισσότερο από τις άλλες τα δικά σας πιστεύω και τις αξίες. Κάποια από όλες τις παρατάξεις σας φαίνεται πιο αξιόπιστη με καλύτερο πρόγραμμα. Δεν ζητάμε να ψηφίσετε οπωσδήποτε εμάς, αν και θα το θέλαμε, σας ζητάμε να ψηφίσετε την παράταξη που πιστεύετε ότι πλησιάζει περισσότερο σε αυτό που θέλετε. Ουσιαστικά σας καλούμε να ψηφίσετε οπωσδήποτε. Ακόμα και αν κανείς δεν σας εκφράζει 100%.

Η Πολιτεία σας έχει δώσει ένα σημαντικό και κρίσιμο δικαίωμα. Να διαλέγετε εσείς αυτούς που θα σας κυβερνούν. Αυτό το δικαίωμα θα πρέπει να το ασκήσετε. Η δική σας ψήφος είναι μία και μετράει όσο και η ψήφος οποιουδήποτε άλλου.

Αν δεν ψηφίσετε  εσείς, τότε κάποιος άλλος θα ψηφίσει για σας.  Εννοούμε ότι αφού θα έχετε παραιτηθεί από το δικαίωμα της ψήφου, τότε το ποιος θα σας/μας κυβερνήσει  θα το αποφασίσει άλλος και η δική του ψήφος θα μετράει διπλά. Θα είναι η δική του και η δική σας.

Πιστεύουμε ότι σε κανένα και ειδικά στους νέους ανθρώπους, δεν αρέσει να αποφασίζουν άλλοι για αυτούς. Ούτε και σε μας αρέσει. Γι αυτό αύριο θα συναντηθούμε στην κάλπη».
 
Δείτε τις δηλώσεις on camera:

Κάναμε ένα υπέροχο αγώνα με το βλέμμα μας μπροστά, στη "ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ"
https://www.youtube.com/watch?v=MhjMfZ_KK1Q
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος