Loading...
 Start Page
Νίκος Παπαματθαίου: Τώρα να μιλήσουμε ξεκάθαρα

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ παραγωγική για τον συνδυασμό μας.

Ο ΝΝ και οι υποψήφιοι ΔΣ επισκέφθηκαν την Όβρυά, το Ρίο, την Παραλία,τα Βραχνέικα και βέβαια τα Προσφυγικά τα Ζαρουχλέικα, του Ψάχου το Ψαροφάι το Μπεγουλάκι, και περιοχές στο κέντρο.

 Αυτά παράλληλα με τις θεματικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο συνδυασμός μας στην πόλη, στις οποίες δόθηκε βροντερό παρόν από τους συμπολίτες μας. Παράλληλα ο ΝΝ επισκέφθηκε και μίλησε με του επιχειρηματίες που οι περιουσίες τους δέχθηκαν επίθεση από στοιχεία με αντικοινωνική δράση και ύποπτα κίνητρα.

Αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον για το βιβλίο που περιέχει το πρόγραμμά μας το οποίο σχεδόν εξαντλήθηκε. Δεκα χιλιάδες τόμοι αποτελούν όνειρο κάθε εκδότη και μεγάλη ενθάρρυνση για μας.

 Είναι φανερό ότι οι Πατρινοί διψούν για ενημέρωση στα προγράμματα των δημοτικών παρατάξεων και είναι φανερό ότι τουλάχιστον από τις άλλες παρατάξεις δεν την έχουν.

Από την μέχρι σήμερα δια ζώσης επαφή με του συμπολίτες μας  η διαπίστωση μας είναι   ότι το σημαντικότερο επιτευγμα της παράταξης Πελετίδη είναι η επικοινωνιακή πολιτική τους.  

Στις συνοικίες που επισκεφθήκαμε πολλοί συμπολίτες μας είχαν την εντύπωση  ότι η Δημοτική Αρχή είχε κάνει σημαντικά έργα, στις άλλες γειτονιές όμως όχι στην δική τους.

Στη γειτονιά τους περιμένουν ακόμα  την σειρά τους για να γίνει κάτι αξιόλογο.

 

Όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία των εκλογών τόσο πιο έντονα διακινούνται ψίθυροι και φήμες και σιγά σιγά αρχίζουν να αποκαλύπτονται οι προσωπικές επιδιώξεις πολιτικών προσώπων, αλιέων σε θολά νερά και κατά τα άλλα υπερμάχων της κομματικής τους παράταξης.

Ο ΝΝ και η παράταξή μας εξ αρχής ήταν ξεκάθαροι όσον αφορά την προέλευση ενός εκάστου, την διαδρομή του, τους στόχους τους και το ανεξάρτητο της παράταξης και των προσώπων.

Δεν υπάρχουν οφειλές προς πρόσωπα ή θεσμούς.

Συνεκτικός μας δεσμός είναι η νομιμοφροσύνη προς την Πάτρα και τους Δημότες, η αγάπη για την πόλη και η επιθυμία να προσφέρουμε καλό προς το συμφέρον όλων, γιατί μέσα εκεί βρίσκεται και το δικό μας συμφέρον. Ότι κάνουμε γίνεται μπροστά σε όλους. Δεν ντρεπόμαστε για τίποτα και γι αυτό δεν κρύβουμε τίποτα.

 Έχουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα, όχι μόνο γιατί μας ενθαρρύνουν τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, αλλά γιατί έχουμε δουλέψει ομαδικά, συγκροτημένα έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και υλοποιήσιμο σχέδιο για την πόλη, γιατί γνωρίζουμε που θα βρούμε τους απαραίτητους  πόρους και το σημαντικότερο γιατί έχουμε το πάθος και τη διάθεση να το ολοκληρώσουμε.

Κάθε μέλος της παράταξής μας συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια και βρίσκει ανταπόκριση που εκφράζεται με την μαζική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις είτε είναι αυτές της παράταξής μας είτε είναι μεμονωμένων υποψηφίων συμβούλων όπως η χθεσινή του Αντώνη Κουνάβη.

Ως παράταξη αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη.

Ο ενθουσιασμός και το πάθος  μας είναι μεταδοτικά και έχουμε επίγνωση  ότι τα μεταδώσαμε στην πόλη.

 

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει επιτέλους Δημόσιος διάλογος των παρατάξεων. Διάλογο που τον επιδιώκαμε και τον αρνούνταν. Διάλογο για θέματα της πόλης αλλά και πολιτικό, όχι κομματικό αυτός  δεν μας αφορά. Στα πλαίσια λοιπόν του πολιτικού διαλόγου ξεκαθαρίζουμε : Εμείς αν δεν είμαστε στον Β΄Γύρο δεν θα στηρίξουμε την παράταξη Πελετίδη.

Επιμένουμε ότι στο  θέμα αυτό  οφείλουν να τοποθετηθούν όλες οι παρατάξεις.

‘Ολοι οι  πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την τελική κατάληξη της εκπροσώπησής με την οποία θα τιμήσουν τις παρατάξεις που επιλέγουν και ίσως από αυτό να αποκαλυφθεί και η γενεσιουργός αιτία κάποιων από αυτές .

Όποια παράταξη έχει ξεκάθαρη ταυτότητα και κίνητρα δεν θα δυσκολευτεί να πάρει δημόσια θέση από τώρα.

Όσοι έχουν την φιλοσοφία “πάμε και θα δούμε”  μάλλον δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα ούτε ποιοι είναι ούτε τι και ποιον εκπροσωπούν. Εκτός αν ξέρουν και δεν θέλουν να το πουν.      

Έχουν προγραμματιστεί τρία debates σε τοπικά κανάλια με την συμμετοχή των υποψηφίων Δημάρχων. Το πρώτο θα μεταδοθεί σήμερα από IONIAN CHANEL στις 10 ή ώρα. Παρακολουθείστε, κρίνετε και συγκρίνετε και τέλος πέστε μας τις εντυπώσεις σας και ασκείστε την κριτική σας, σε μας. Το θέλουμε και είναι καλό για όλους μας.

 

Νάνσυ Αβραμοπούλου:Ο Νίκος Νικολόπουλος καλύπτει όλα τα ζητούμενα της νεολαίας.

 

Από την πλευρά της η υπεύθυνη ενημέρωσης της «Νέας Πάτρας» επικέντρωσε την παρέμβασή στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο Νίκος Νικολόπουλος για την νεολαία της Πάτρας.

Συγκεκριμένα είπε:

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος ως επόμενος Δήμαρχος με τη βοήθεια επιστημόνων από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα δημιουργεί

αναπτυξιακό φυτώριο για να βοηθήσει  στην ανάδειξη νέων επιχειρηματικών σχημάτων 

(start-ups) που θα εκμεταλλευθούν επιχειρηματικά κάποια ιδέα, υπηρεσία ή προϊόν.

 

Ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στις νεοφυείς επιχειρήσεις(start-up) καιθα δημιουργήσει θερμοκοιτίδες νεοφυών επιχειρήσεων. Η Πάτρα θα μπορεί να αποτελέσει την Μέκκα των start-up στην Ελλάδα προσφέροντάς τους για ένα χρονικό διάστημα δύο ετών δωρεάν στέγη, εξοπλισμό και άλλες παροχές. Η μόνη υποχρέωση των start-up θα είναι η παραμονή τους στην πόλη για ανάλογο χρονικό διάστημα μετά την λήξη της προσφοράς του Δήμου. 

 

Σκοπός των θερμοκοιτίδων νέων επιχειρήσεων είναι η προώθηση του πνεύματος του «επιχειρείν» σε όσους το έχουν μέσα τους.

 

Οι θερμοκοιτίδες νέων επιχειρήσεων μειώνουν το ρίσκο του νέου επιχειρηματία, προσφέροντας τα απαραίτητα εφόδια για το ξεκίνημα της επιχείρησης, δηλαδή έναν φυσικό χώρο, καθώς και συμβουλές ανάπτυξης μιας ιδέας σε επιχείρηση. 

 

Πιο συγκεκριμένα, παροχές που περιλαμβάνουν την τεχνολογική υποστήριξη μεηλεκτρονικούς υπολογιστές και ιστοσελίδα, αλλά και σε συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς, τους Πανεπιστημιακούς δασκάλους και εθελοντές συμβούλους επιχειρήσεων θα παρέχει βοήθεια στην οργάνωση του επιχειρηματικού σχεδίου, εκπαίδευση σε ό,τι αφορά την διοίκηση, το marketing, τις νέες τεχνολογίες, την δικτύωση με τις ομοειδείς επιχειρήσεις και δίκτυα επιχειρήσεων, την συμβουλευτική σε νομικά και οικονομικά θέματα, γραμματειακή υποστήριξη καθώς και βοήθεια στην αναζήτηση χρηματοδοτικών πηγών.

 

Τώρα όλοι το ξέρουν : 

Ο Νίκος Νικολοπουλος μπορεί 

Και θα άλλαξει την Πάτρα! 

 

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος