Loading...
 Start Page
Ο Νικολόπουλος ζήτησε να συναντηθεί με τον Πελετίδη  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ 14 ΑΚΟΜΗ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ»

Συνάντηση με τον δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη ζήτησε ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Νικολόπουλος, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην Δημοτική Αρχή.

Κατ’ αρχάς, ο Νίκος Νικολόπουλος συγχαίρει και γραπτώς τον κ. Πελετίδη για την επανεκλογή του και του εύχεται η νέα δημαρχιακή του θητεία να είναι γόνιμη και επωφελής για την πόλη και την τοπική κοινωνία.

Σε άλλο σημείο της επιστολής ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» προκαθορίζει το πλαίσιο που θα κινηθεί η παράταξή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τόσο προσωπικά, όσο και συνολικά η παράταξή μας, θα σταθεί αρωγός της Δημοτικής Αρχής για να στηρίξει κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία και κάθε δράση που θα υπηρετεί τις ανάγκες της Πατραϊκής κοινωνίας, υπό τους αυτονόητους όρους της διαφάνειας και της νομιμότητας. Και ότι από τα έδρανα της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με ευσυνειδησία και διαρκή διάθεση προσφοράς, ενισχύοντας αλλά και ελέγχοντας τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, όταν αυτά θα κινούνται αντίθετα με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις».

Αναφορικά με το αίτημα για συνάντηση με τον Δήμαρχο, ο Νίκος Νικολόπουλος εκθέτει στην επιστολή του το σκεπτικό της πρωτοβουλίας του, τονίζοντας:

«Τέλος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να καθορίσετε την ημερομηνία μίας συνάντησης, κατά την οποία θα σας επισκεφθώ στο γραφείο σας με τους συνεργάτες μου που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι παρακολούθησης των τομέων του δημοτικού έργου, προκειμένου να συζητήσουμε εκ του σύνεγγυς τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτή η δημοκρατική διαδικασία παρακολούθησης του έργου της Δημοτικής Αρχής και η συνεργασία με τους αιρετούς και υπηρεσιακούς συνεργάτες σας και τα στελέχη των υπηρεσιών και οργανισμών του Δήμου».
 

ΝΕΟΙ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ
Με ανακοίνωσή της η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» γνωστοποιεί την ολοκλήρωση του οργανογράμματός της, που περιλαμβάνει 14 ακόμη στελέχη της, τα οποία επιφορτίζονται με την ευθύνη της παρακολούθησης του δημοτικού έργου και με άλλες δράσεις της παράταξης.

Συγκεκριμένα:
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Βασιλική Βάρδα
Δημοτική Βιβλιοθήκη Ανδριάννα Βελλοπούλου
Κοινωνικό Χορευτικό «Σχολείο» Σοφία Καλογεροπούλου
Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Όλγα Κουτροπούλου
Τουρισμός & Μαγαζιά Εστίασης Βασίλης Λάγαρης
Υπεύθυνος Κινητοποίησης Νίκος Λαζανάς
Πρώην Δήμος Μεσσάτιδος Όλγα Μοίραλη
ΑμΕΑ Γιώργος Μπεντενίτης
Διευθυντής Λέσχης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ Αριστείδης (Άρης) Νικολόπουλος
Κοινωνικός τομέας-κακοποιημένες γυναίκες-μονογονεϊκές οικογένειεςΑθανασία Παναγιωτοπούλου
Γραμματεία Κινητοποίησης Ελένη Παπούλη και Δήμητρα Σταματοπούλου
Κοινωνικό Μουσικό Φροντιστήριο-Πολιτισμός Γιώργος Παράμερος
ΑΔΕΠ Στεφανία Τζώρου
Υπεύθυνη Web TV & Ηλεκτρονικών ΜΜΕ Ευγενία Σερέτη
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος