Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος : Σαπουνόφουσκα η υπογειοποίηση του τρένου! Συνεδρίασε σήμερα η Ε.Ε. της «Νέας Πάτρας»

Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά η εκτελεστική επιτροπή της δημοτικής παράταξης «Νέα Πάτρα» και ασχολήθηκε με οργανωτικά θέματα, ενώ παράλληλα έγινε ο σχεδιασμός της δράσης της μέχρι την 1 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα εκπονήθηκε πλάνο για να ασκείται ανελλιπώς δημιουργικός δημοτικός έλεγχος.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίσθηκε η εθελοντική συνεισφορά της «Νέας Πάτρας» στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες και συζητήθηκαν τα προβλήματα των καταστηματαρχών με την κτηματική υπηρεσία και διεξοδικά οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της υπογειοποίησης του τρένου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της «Νέας Πάτρας» Νίκος Νικολόπουλος παρουσίασε αποκαλυπτικά έγγραφα που πήρε μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και επισήμανε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη κοροϊδία, διότι ΕΡΓΟΣΕ σε «αγαστή συνεργασία» με τοπικούς φορείς έχει λειτουργήσει εντελώς παραπλανητικά.
 

«ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ»
 
Από τη νέα Πάτρα και το Νίκο Νικολόπουλο εξεδόθη για το φλέγον θέμα η παρακάτω μακροσκελής ανακοίνωση:
Μια νέα προεκλογική περίοδος έρχεται και είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΓΟΣΕ δεν μπορεί να πει κάτι διαφορετικό από ό,τι υποστήριζε μέχρι τώρα για την υπογειοποίηση του τρένου.
Θα την πάρουν με τις... πέτρες οι κάτοικοι της Βόρειας Πάτρας, αν πει την πικρή αλήθεια, που μόνον με μια μεγάλη κοροϊδία συγκρίνεται!
Το θέμα, όμως, δεν είναι τόσο η ΕΡΓΟΣΕ που αβαντάρει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για προφανείς προεκλογικούς λόγους. 

Το θέμα κυρίως είναι όλοι οι... άλλοι.

 Από το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη που έκανε «πρίμο σεκόντο» στις κυβερνητικές θέσεις υφαρπάζοντας ψήφους Συριζαίων, μέχρι το νεοεκλεγέντα  περιφερειάρχη, ο οποίος σιωπούσε επίσης οχτώ χρόνια στο περιφερειακό συμβούλιο-οντας στην αντιπολίτευση- αλλά και τους σημερινούς αντιπολιτευόμενους και αυριανούς συμπολιτευόμενους γαλάζιους βουλευτές.

Ισχυρίζεται σήμερα η ΕΡΓΟΣΕ ότι τηρείται ευλαβικά το χρονοδιάγραμμα της υπογειοποίησης, όμως η σκληρή αλήθεια, μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα φέρει τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Εγώ, βέβαια τα φωνάζω καιρό, τα λέω και τώρα και επιμένω!
Όλα είναι μια σαπουνόφουσκα!

«ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΡΓΟΣΕ»!
 
Το παραδέχεται και ίδια ΕΡΓΟΣΕ πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσής της που δημοσιεύθηκε πριν ένα εικοσιτετράωρο στα ΜΜΕ. Μας λέει ότι  «βρισκόμαστε στο στάδιο προγραμματισμού της εκπόνησης μελέτης για την υπόγεια χάραξη από Ρίο μέχρι Άγιο Διονύσιο και στη συνέχεια μέχρι Άγιο Ανδρέα...» και ακολούθως ότι «έχει επιτευχθεί ικανοποιητική προσέγγιση του κόστους του έργου...»

Σε απλά ελληνικά και με βάση εσωτερικό έγγραφο της ΕΡΓΟΣΕ που διακινήθηκε προ μηνός, όλα τούτα σημαίνουν ότι :

Τώρα απλώς καθορίζονται οι προδιαγραφές ώστε να αναζητηθεί μελετητής που θα φροντίσει την οργανωτική διαδικασία του εγχειρήματος!

Είναι ύποπτο και συνάμα βλαπτικό για την πόλη να μην τοποθετούνται οι συνάδελφοι βουλευτές, ο κομμουνιστής δήμαρχος, ο νέος γαλάζιος περιφερειάρχης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ και υποψήφιος με τον Κατσιφάρα και όλοι οι άλλοι αρμόδιοι κοινωνικοί και λοιποί, εμπλεκόμενοι φορείς.

«ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ»!
 
Σε ένα μήνα που θα αντιστραφούν οι όροι κυβέρνησης – αντιπολίτευσης ουδείς θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τις σκοπιμότητες της προεκλογικής περιόδου. Θα ξεσκεπαστεί η πλήρης αλήθεια και οι πρωταγωνιστές της παραπλάνησης δε θα βρίσκουν λόγια να δικαιολογήσουν την κοροϊδία.

Εμείς και σήμερα, όπως και χθες έτσι και αύριο, επιμένουμε ότι πρέπει να υπογειοποιηθεί το τρένο. Μένουμε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Αγωνιζόμαστε στην πράξη για την Πάτρα της προκοπής, του ελπιδοφόρου καμάτου, του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας. Και το τρένο αποτελεί την ατμομηχανή όλων αυτών.

Δυστυχώς η Πάτρα υπέστη πολλές φορές τυχοδιωκτική άλωση από την κεντροαριστερά και όχι μόνον από το μονολιθικό ΚΚΕ, που εγκατέστησε μια στυγνά κομματική δημοτική αρχή για τα συμφέροντα του...

Χωρίς τρένο καμιά στρατηγική ανάπτυξης δεν μπορεί να υλοποιηθεί, κανένα σχέδιο επαναπατρισμού των νέων δεν πρόκειται να εφαρμοστεί και καμιά νέα θέση εργασίας δεν πρόκειται να υπάρξει.

Η  frigoglass  χτες έδειξε ότι δεν έχει κλείσει ο κύκλος της αποβιομηχάνισης και της αποανάπτυξης της πόλης...
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος