Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Ατζέντα εθελοντικής προσφορά για μία Νέα Πάτρα!  Να γίνει επειγόντως σύσκεψη για το τρένο.

«Αγαπώ την Πάτρα όταν την φροντίζω» είναι το σλόγκαν της «Νέας Πάτρας», που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον εθελοντισμό και στις δράσεις, που συνδέουν την πόλη με την μέριμνα των κατοίκων της να γίνεται ομορφότερη και πιο λειτουργική.

Στην Σαββατιάτικη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής  της «Νέας Πάτρας» συμμετείχαν ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Νικολόπουλος, οι τρεις ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι Α. Κουνάδης, Μ. Φιλοπούλου και Δ. Βορίσης οι 14 «σκιώδεις» αντιδήμαρχοι, ο υπεύθυνος νεολαίας και τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας .

Κατά πρώτον, ο Νίκος Νικολόπουλος έθεσε το ζήτημα του εθελοντισμού λέγοντας: «Υπάρχουν πολλοί νέοι αλλά και συνταξιούχοι της παράταξης μας που είναι πρόθυμοι να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Έχουμε ήδη ζητήσει να “υιοθετήσουμε” την πλατεία Γεωργίου για να προχωρήσουμε σε δενδροφύτευση, καθαρισμό, πότισμα και όποια άλλη εργασία συμβάλλει στον καλλωπισμό της, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, Καταθέσαμε το αίτημα στην Δημοτική Αρχή και ακόμη δεν έχουμε λάβει απάντηση. Σε κάθε περίπτωση, θα επιμείνουμε στην πρωτοβουλία μας που αφορά και άλλες πλατείες του κέντρου και περιμετρικά της Πάτρας».

Στο μεταξύ μια ακόμη παρόμοια πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης σχετίζεται με τους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του Αυγούστου. Η «Νέα Πάτρα» προτίθεται να “υιοθετήσει” ένα αγώνισμα ή μια βραδιά, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της. Σχετική επιστολή πρόκειται να αποσταλεί σήμερα στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων».
 

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ…ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ!


Εξάλλου, η «Νέα Πάτρα» προχωράει σε δύο ακόμη πολύ ουσιαστικές παρεμβάσεις. Η πρώτη αφορά το φλέγον ζήτημα της υπογειοποίησης του τρένου. Στην Ε.Ε. ελήφθη απόφαση να προταθεί στους εκπολιτιστικούς συλλόγους της βόρειας Πάτρας η πραγματοποίηση σύσκεψης των 8 βουλευτών του Νομού Αχαΐας, του Δημάρχου και του νέου Περιφερειάρχη.

Τα νέα είναι κακά! Με βάση την εσωτερική αλληλογραφία της ΕΡΓΟΣΕ αποκαλύπτεται ότι η υπογειοποίηση είναι όνειρο απατηλό και καθίσταται αναγκαία η δέσμευση πάντων, όσον αφορά τις μετεκλογικές θέσεις και προθέσεις τους.

Η δεύτερη παρέμβαση αφορά τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ, που έχουν εκκρεμότητες με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Η Ε.Ε. της «Νέας Πάτρας» έλαβε την απόφαση να καλέσει το προεδρείο του φορέα στην επόμενη συνεδρίαση της, το προσεχές Σάββατο. Μετά την συμβολική κατάληψη προ δεκαημέρου των γραφείων της ΚΕΔ από μέλη του ΣΚΕΑΝΑ, πλανάται η εντύπωση ότι κάτι κακό «μαγειρεύεται», αν ληφθούν υπόψη οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι μετά τις εκλογές -και συγκεκριμένα το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου- πρόκειται να αρχίσει το “ξήλωμα” των, αμφιλεγόμενης νομιμότητας, κατασκευών των παραθαλάσσιων καταστημάτων! Μακάρι να μην είναι αληθής η πληροφόρηση, όμως οι καιροί είναι…πονηροί και ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για τα επερχόμενα..
 

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!
 
Εξάλλου στην προχτεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε. η προσχώρηση του Δημήτρη Λύρα (που ήδη ανέλαβε καθήκοντα οργανωτικού γραμματέα) συνοδεύτηκε και από την ανακοίνωση 5 ακόμη συνδημοτών που είχαν κατέλθει με άλλους συνδυασμούς και ήδη έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της «Νέας Πάτρας».

Τέλος, η ΕΕ ασχολήθηκε με την προετοιμασία της άσκησης αντιπολιτευτικού έργου και ήδη συνετάχθησαν οι πρώτες ερωτήσεις που πρόκειται να κατατεθούν μετά την 1η Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή αναλάβει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή.
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος