Loading...
 Start Page
Ο Νίκος Νικολόπουλος  «στέλνει» στη Βουλή τους… κλέφτες της σταυροδοσίας!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Με ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης και κοινοποίηση στην Εισαγγελία του Αρείου αντέδρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μόλις ανέγνωσε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τις καταγγελίες ότι “δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι «σταύρωναν» στα… κλεφτά συγκεκριμένο νεαρό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Νίκου Παπαδημάτου”!

Στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Νίκος Νικολόπουλος επισυνάπτει τα δημοσιεύματα, αλλά και τις δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Max fm του εκλεγέντος δημοτικού συμβούλου, με την ίδια δημοτική παράταξη, Ανδρέα Νικολάου.

Αυτολεξεί ο υποψήφιος του Νίκου Παπαδημάτου , Ανδρέας Νικολάου μιλώντας στον Max fm υποστήριξε πως «ο ίδιος νεαρός το έχει διαπράξει και σε άλλα τμήματα. Και σημείωσε χαρακτηριστικά πως πρέπει να λάβει θέση για το μείζον ζήτημα ο επικεφαλής του συνδυασμού, παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος δε θα καθίσει στις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου δίπλα- δίπλα με έναν «λαθροχείρα», όπως είπε.

Σε ανάλογο πνεύμα κινήθηκε και ο υποψήφιος στου συνδυασμού του Νίκου Παπαδημάτου, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, που σημείωσε πως πρέπει να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ζητάει από του δύο Υπουργούς να δώσουν επαρκείς απαντήσεις, γνωστοποιώντας τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν, προκειμένου να διερευνηθούν αρμοδίως τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι καλπονοθευτές και βιαστές της βούλησης του εκλογικού σώματος και αφετέρου να αποδοθούν οι σταυροί προτίμησης και εμπιστοσύνης σε όσους ο κυρίαρχος λαός έκρινε άξιους.

Με αφορμή το εν λόγω ζήτημα, ο Νίκος Νικολόπουλος επισήμανε ότι «δεν μπορεί να σιωπά ο κ. Παπαδημάτος. Οφείλει ο ίδιος να πάει στον Εισαγγελέα και ταυτόχρονα, εφόσον ισχύουν τα καταγγελλόμενα, πρέπει να αποπέμψει από την παράταξή του τον θρασύτατο νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο»!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ»!

Στο μεταξύ, πυκνό συνεχίζει είναι το πλαίσιο δράσης της νέα δημοτικής παράταξης «Νέα Πάτρα» σήμερα και αύριο.

Απόψε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος, καθώς και στελέχη και φίλοι του συνδυασμού του, θα παραστούν στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί η απολογιστική συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και φίλων της παράταξης στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλάς».

Πέραν της αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην έγκριση του καταστατικού της «Νέας Πάτρας», που θα υφίσταται πλέον ως επίσημος δημοτικός φορέας από τούδε και στο εξής και στα πρόσωπα που θα ορίσει ο επικεφαλής Νίκος Νικολόπουλος ως σκιώδεις αντιδημάρχους με σκοπό το «στενό μαρκάρισμα» των αντιδημάρχων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Η ίδρυση της «Νέας Πάτρας», συνεπάγεται την ανάδειξη προσωρινών οργάνων, μέχρι την έγκριση του καταστατικού από το Πρωτοδικείο, οπότε και θα γίνει η εκλογή των μόνιμων εκπροσώπων της.

Εξάλλου, στην αυριανή συνάντηση ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναλύσει τους λόγους που υπαγόρευσαν τις δημόσιες τοποθετήσεις του υπέρ του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του υποψήφιου Δήμαρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι στην αυριανή εκδήλωση θα παραστεί ο εκλεγείς  περιφερειακός σύμβουλος  Φωκίων Ζαΐμης για να ευχαριστήσει τη «Νέα Πάτρα» για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, στις περιφερειακές εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος