Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος:  Το εικονικό “διαζύγιο” Πελετίδη – ΚΚΕ  και η νέα υποτίμηση της νοημοσύνης των Πατρινών

Μετά την επική δήλωση Πελετίδη ότι δεν είναι Δήμαρχος του ΚΚΕ στην εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ" περιμένουμε και δήλωση μετάνοιας... Κύριε Κουτσούμπα για να κρατήσει την καρέκλα του τι άλλο θα πει το "ρομπότ" του Περισσού;

«Ενδεχομένως, η συχνή έκφρασή μου ότι ο Κώστας Πελετίδης, αποτελεί ένα  ρομπότ του ΚΚΕ στη δημαρχιακή καρέκλα της Πάτρας, ώθησε τον απερχόμενο δήμαρχο να προβεί σε δήλωση… εικονικού διαζυγίου με το κόμμα στο οποίο ανήκει, δηλώνοντας πλέον ότι είναι δήμαρχος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της Πάτρας» αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προσθέτοντας τα εξής:  

«Δυστυχώς για τον απερχόμενο δήμαρχο, μέχρι και τα… λιοντάρια στα συντριβάνια της πλατείας Γεωργίου έβαλαν τα γέλια με αυτή τη δήλωση, αφού ακόμα και αυτά γνωρίζουν πως ο Κώστας Πελετίδης, όχι μόνο δεν είναι δήμαρχος όλων των Πατρινών, αλλά ούτε καν όλων των… κομμουνιστών της πόλης, δεδομένου ότι υπάρχουν και κομμουνιστές χωρίς σκληρές κομματικές παρωπίδες.

Η αλήθεια είναι πως η δημοτική αρχή Πελετίδη είναι στρατευμένη στην πιο σκληρή γραμμή του Περισσού, ο οποίος έχει ανοίξει «υποκατάστημα» στην οδό Μαιζώνος με γενική διευθύντρια την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη. Και την αλήθεια αυτή δεν μπορεί να την αποφύγει κανείς πλέον, ειδικά αφού εδώ και μέρες έχω αποφασίσει να κατεβάσω τη μάσκα μίας δημοτικής αρχής, που ίσως ακόμα και γι’ αυτό, το εικονικό διαζύγιο, μάλλον πήρε την άδεια του Περισσού αφού προηγουμένως προέβη σε άπειρες κομματικές μετάνοιες προς… άφεση αμαρτιών.

Θα συστήσω στον απερχόμενο δήμαρχο και όσους τον συμβουλεύουν, να μην περάσουν το τελευταίο τους διάστημα στο δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών και στερώντας από τους εαυτούς τους, τη μία και μόνη συνέπεια που έχουν, αυτή της ιδεολογικής τους προσήλωσης.  Εξάλλου, δεν είναι ντροπή να είσαι κομμουνιστής. Ντροπή είναι να καταδικάζεις την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας σε μιζέρια για να δοξάζεις το κόμμα σου και να παριστάνεις τον επαναστάτη ποπολάρο την ίδια ώρα που ό,τι κάνεις, το κάνεις με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία συνεχώς καταγγέλλεις...

Σύμφωνα με μία φράση, όλοι δικαιούνται 15 λεπτά δημοσιότητας. Ο Πελετίδης και οι σύντροφοί του, δυστυχώς για την Πάτρα, καρπώθηκαν 4 χρόνια δημοσιότητας. Γιατί έτσι προβλέπει η «αστική δημοκρατία», την οποία πολεμάει ο κομμουνιστής δήμαρχος. Όμως αυτό το διάστημα δημοσιότητας φτάνει πλέον στο τέλος του. Και σε λίγο καιρό, ας συνεχίσει την επαναστατική γυμναστική μόνος του. Γιατί οι Πατρινοί έχουν και σοβαρότερα πράγματα να κάνουν. Και κυρίως, να δημιουργήσουν εκείνες τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην πραγματική μείωση της ανεργίας και την παραγωγή νέου, πρόσθετου πλούτου.

Πράγματα, δηλαδή, που δεν γίνονται με πορείες. Αλλά με σχέδιο και στρατηγικές αύξησης του τζίρου και της «πίτας» για όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους και επαγγελματίες της Πάτρας, κατά συνέπεια και για τους απλούς εργαζόμενους, τους οποίους όσοι μεγάλωσαν στην… Αγία Τριάδα της Πάτρας, ξέρουν πολύ καλύτερα!»

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος