Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Δεν ψηφίζω, δεν στηρίζω!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019

 

Νίκος Νικολόπουλος: Δεν ψηφίζω, δεν στηρίζω!

 

Προερχόμενος σήμερα στη Βουλή ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, εκλήθη να τοποθετηθεί για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την στάση που θα τηρήσει.

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας στα συγκεκριμένα ερωτήματα δήλωσε:

«Καλοδεχούμενη κάθε ερώτηση για τις προθέσεις μου τούτη την πολύ επίμαχη και εύθραυστη πολιτική περίοδο.

Αλλά και «ανοικτό γράμμα» η βούλησή μου.

Αφενός, δεν πρόκειται να ψηφίσω τη επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών όπως δεσμεύθηκα ενώπιον των συμπατριωτών μας που συμμετείχαν στις λαοσυνάξεις της Θεσσαλονίκης, των Αθηνών και ακόμα σ’ αυτή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την ημέρα της υπογραφής στη περιοχή των Πρεσπών αφετέρου, αν προκύψει ζήτημα στήριξης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή της όποιας Κυβερνητικής σύμπραξης, θα βρεθώ απέναντι.

Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα και με απόλυτη συνέπεια, παρά το προσωπικό πολιτικό κόστος, στην αταλάντευτη στάση μου από το 2012 μέχρι σήμερα.

Το 2012 δεν υπάκουσα στην προτροπή του Σαμαρά «να κάτσουμε στα τέσσερα» μπροστά στους τροϊκανούς, κρέμασα την κάπα μου στο μαντρί της μεγάλης πατριωτικής παράταξης που με γαλούχησε και με την οποία πολιτεύτηκα. Έφυγα από το μαντρί, εγκαταλείποντας το υπουργιλίκι μετά από μόλις 17 μέρες και ακολούθησα την δική μου αυτόνομη πορεία, που μου επιτρέπει να κοιτάω στα μάτια όλο τον Ελληνικό λαό.

Την ίδια στάση κράτησα, λίγες εβδομάδες μετά τον σχηματισμό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015, δήλωσα ανυπακοή, καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο των προαπαιτούμενων, όπως έπραξε και ο Στάθης Παναγούλης. Στα δύσκολα, λοιπόν, συνέχισα την ίδια αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία, λογοδοτώντας μόνο στον Ελληνικό λαό και σε κανένα «σαράφη» του Βερολίνου και των Βρυξελλών.

Ας αναζητήσουν, λοιπόν, αλλού αλλήθωρους και ιδιοτελείς που ψηφίζουν όχι με βάση την συνείδησή τους, αλλά «κατά τας υποδείξεις»…

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαρέγκλιτα και… αμετανόητα παραμένει πιστός στις πατριωτικές, κοινωνικές γραμμές.

Νοιώθω δε, ευτυχής που έχω επωμισθεί το «γλυκό» κόστος της μοναχικής μου πορείας, γιατί αυτό με δυναμώνει, έχοντας επίγνωση ότι υπηρετώ, τα εθνικά συμφέροντα εν προκειμένω τα απαράγραπτα δικαιώματα, την ιστορία, τον πολιτισμό της Μακεδονίας.

Το ίδιο πράττω και για τις αξέχαστες πατρίδες, όπως και για τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου, καθώς και όλου του έθνους. Συνεχίζω λοιπόν, τους αγώνες μαζί με χιλιάδες αδέσμευτους Έλληνες πατριώτες, Χριστιανούς Ορθοδόξους για τη θρησκεία μας και την παραδοσιακή οικογένεια, χωρίς νεοταξικούς κεχαγιάδες στο κεφάλι μου».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος