Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Μακάρι να μοιάζαμε στον Αντετοκούμπο!

Με αφορμή εκτενές ρεπορτάζ του ιστιότοπου  akroatirio.gr σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν οι Νίκος Νικολόπουλος, Ανεξάρτητος Βουλευτής και ο δημοσιογράφος- ρεπόρτερ Γιάννης Ντάσκας καταγγέλλοντας τα ρατσιστικά σχόλια εις βάρος του Γιάννη Αντεντοκούμπο η οποία με εντολή της  Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου  διερευνάται εις βάθος, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος εξέδωσε το κατώτερο δελτίο τύπου:

«Ο αστέρας του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο τυγχάνει πλέον της καθολικής αναγνώρισης, όχι μόνο για τα μπασκετικά επιτεύγματά του, αλλά και για όλες τις ξεχωριστές πρωτοβουλίες του, που εξυμνούν και εξυψώνουν την Ελλάδα.

Όμως κι ο Αντετοκούμπο πέρασε ένα επώδυνο στάδιο αμφισβήτησης, γιατί υπάρχουν άτομα στη χώρα μας που δεν μπορούν να «χωνέψουν», ότι ένας έγχρωμος νέος, που έχει την καταγωγή του από τη Νιγηρία, είναι δυνατόν να είναι… πιο Έλληνας από πολλούς γηγενείς, γιατί πολύ απλά έχει ενστερνιστεί την Ελληνική παιδεία κι έχει αγαπήσει άδολα κάθε τι το ελληνικό.

Τις τελευταίες μέρες που αποθεώνεται στη χώρα μας ο κορυφαίος άσος του NBA, υπήρξαν ΜΜΕ που έφεραν πάλι στο προσκήνιο την προ διετίας  μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του  Χριστιανοδημοκρατικού  Κόμματος Ελλάδας Νίκου Νικολόπουλου και του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Τότε κάποια επώνυμα πολιτικά στελέχη, «Ελληνάρες» της πλάκας λοιδορούσαν την ελληνική ταυτότητα και κουλτούρα του Γιάννη, γεγονός που εξόργισε το Νίκο Νικολόπουλο και τον Γιάννη Ντάσκα, γι αυτό και προχώρησαν στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, καταγγέλλοντας την ρατσιστική συμπεριφορά τους».

Σήμερα εκλήθη να απαντήσει για το εν λόγω θέμα, μετά από σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Νίκος Νικολόπουλος, Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας  και υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέας της  Αθήνας  με την Συμμαχία της  Ένωσης Κεντρώων και μεταξύ άλλων  υποστήριξε:

«Φαντάζομαι, ότι η διαδικασία της δικαστικής διερεύνησης της αναφοράς έχει προχωρήσει σε βάθος. Είναι επιτέλους καιρός σε τούτο τον τόπο να διαχωριστούν οι αλλοδαποί που αποκτούν  την Ελληνική Παιδεία,  πιστεύουν στην Ορθοδοξία και βιώνουν τις Ελληνοχριστιανικές αξίες, από  εκείνους που γεμίζουν τις αποθήκες ψυχών στη χώρα μας ή από όσους έρχονται να αλλοιώσουν συνειδητά το Ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα της πατρίδας μας, δηλαδή να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την Ορθόδοξη Ελλάδα και την Χριστιανική Ευρώπη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι καθ’ όλα Έλληνας ,πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός και μακάρι να του μοιάζαμε!

 Όχι γιατί είναι διάσημος, αλλά διότι από τα χρόνια που βρισκόταν στην αφάνεια, μεγάλωσε με τις αρχές και τις πατροπαράδοτες  αξίες του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.

Δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο για εκείνους τους  «φερτούς» ή κατατρεγμένους αλλοδαπούς- και αναφέρομαι  σε αυτούς που «κουβαλάνε» στην χώρα μας τον φανατισμό του Ισλάμ.

Εκείνο που τον κάνει ξεχωριστό είναι που ξεκινά  και κλείνει κάθε προσπάθειά του με το σημείο του Τιμίου Σταυρού , που με παρρησία ενώπιον  όλης της οικουμένης κάνει, καθώς επίσης τα δάκρυα του όσο έβγαζε τον λόγο του, τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου, καθώς και η αγάπη που έχει για την οικογένεια του και τους φίλους  του».

Ο Νίκος Νικολόπουλος επισήμανε την ευθύνη της πολιτείας προκειμένου να αποτρέψει την επιχειρούμενη βίαιη Ισλαμοποίηση της Ελλάδας και κατέληξε: 

«Η ευθύνη ασφαλώς, βαραίνει το κράτος που δεν διαθέτει τα αναγκαία «φίλτρα», ώστε να διαχωρίζονται εκείνοι που πραγματικά αποκτούν την Ελληνορθόδοξη υποδομή, από κάθε άλλον που έρχεται στη χώρα μας για να απαλλοτριώσει και να πλήξει τα εθνικά χαρακτηριστικά μας.

Σχετικά:

- Δηλώσεις on camera Νίκου Νικολόπουλου για τον Γιάννη Αντεντοκούνμπο https://www.youtube.com/watch?v=ZODorOqDGgE&feature=youtu.be

- Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου https://www.parapolitika.gr/politiki/article/288100/minisi-nikolopoulou-kata-tou-kathigiti-pou-epitethike-ston-antetokounmpo/

  

- Ρεπορτάζ από τον Ιστότοπο akroatirio.gr

https://stoakroatirio.gr/%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%84%cf%85%cf%87%cf%8e%cf%82-%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%bc%cf%80/

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος