Loading...
 Start Page
«Κύκλοι» Νικολόπουλου : Ιδού που συμφωνούμε με τον… Κυριάκο Μητσοτάκη!

Οι ποικιλόμορφες αντιδράσεις μπροστά στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, έχουν επισκιάσει κάθε άλλη προεκλογική δραστηριότητα!

Μετά τις παραινέσεις τοπικών παραγόντων ν’ αποδεχθεί ο Αχαιός βουλευτής την προτροπή τους, έχουν αναπτυχθεί έντονοι διαδικτυακοί διάλογοι με αφορμή και την πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας, με υπογραφή του Προέδρου της, Ανδρέα Μαζαράκη, που τονίζει ότι «ο Νικολόπουλος είναι ο τελευταίος που θα εμπιστευόταν, όχι μόνο η ηγεσία της Ν.Δ., αλλά και ο απλός νεοδημοκράτης, να τους εκπροσωπήσει…».

Ως γνωστόν, ο βουλευτής “σήκωσε το γάντι” λέγοντας ότι «σπιτονοικοκύρης αυτής της πόλης είναι οι πολίτες και όχι οι κατά φαντασίαν κομματάρχες…».

«Υπάρχει συμφωνία με ..Μητσοτάκη;»

 

Πάντως, έχει ιδιαίτερη σημασία  το σχόλιο, με νόημα, ποτ έκαναν σήμερα κύκλοι του Νίκου Νικολόπουλου:

«Είναι ακατανόητη η σπουδή της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας. Ο ανεξάρτητος βουλευτής -πέρα από τις όποιες άλλες διαφωνίες του- ως προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει συμφωνήσει προ πολλού με τον κ. Μητσοτάκη ότι κρίνεται σκόπιμο να πορευτούν οι τοπικές κοινωνίες προς τις κάλπες χωρίς χρίσματα και κομματικά “καπελώματα”»!

Εν τέλει, εκείνο που «μετράει» ο Νίκος Νικολόπουλος, δεν έχει σχέση με τη βούληση των κομμάτων, αλλά με τις προθέσεις, τους προβληματισμούς, τις αγωνίες και τις διαθέσεις των συνδημοτών του.

Αίφνης, ο διαδικτυακός διάλογος έχει «φουντώσει» και το γεγονός δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον ανεξάρτητο βουλευτή, όπως τουλάχιστον επισημαίνεται από το στενό του περιβάλλον:

«Παλιά και νέα στελέχη της Ν.Δ. και τοπικοί παράγοντες από άλλους πολιτικούς χώρους, που ουδέποτε είχαν δώσει τον σταυρό της προτίμησής τους στον κ. Νικολόπουλο, εκφράζονται θετικά για το ενδεχόμενο να ηγηθεί ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Αυτό κάτι λέει…».

Ιστορικά στελέχη τον θέλουν  μπροστάρη!

 

Από τον ίδιο στενό κύκλο των συνεργατών του ανεξάρτητου βουλευτή τονίζεται ότι «ο βουλευτής είναι συγκινημένος, που ιστορικά στελέχη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, όπως ο Άρης Βίτσιος, ο Στάθης Ρεστέμης και ο Γιάννης Πάλλας, που πέρασαν ως φοιτητές από την Πάτρα και είναι καταξιωμένοι στο χώρο της Ν.Δ., αν και ουδέποτε ανήκαν στους υποστηρικτές του, εκφράσθηκαν ευμενώς σε μια πιθανή υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Πάτρας».

Οι ίδιοι κύκλοι του Νίκου Νικολόπουλου σχολίασαν, παράλληλά και απόψεις που έχουν διατυπωθεί στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες ο Νίκος Νικολόπουλος έχει τραβήξει την τελευταία 6ετία τον δικό του αυτόνομο δρόμο και δεν δικαιούται να έχει τη στήριξη της Ν.Δ.:

«Είναι αναγκαίο να γίνει άπαξ δια παντός μια χρήσιμη και αυτονόητη διευκρίνιση. Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν έχει ζητήσει στήριξη της Ν.Δ., ούτε πρόκειται να το κάνει. Αν αποφασίσει να ηγηθεί δημοτικού συνδυασμού, θ’ απευθυνθεί αποκλειστικά και μόνο στην Πατραϊκή κοινωνία. Τόσο απλό, τόσο σαφές».

«Ας βουλώσουμε τα αυτιά μας στις βλακείες»!

 

Αξίζει, τέλος να παρατεθεί και μια διαδικτυακή αναφορά «νεοδημοκράτη», την οποία με νόημα χαρίζει σε αμνήμονες.

Γράφει:

«Η ΝΔ ανάστατη με την πιθανότητα (μεγάλη θα έλεγα εγώ) να είναι ο Νικολόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος. Διότι έφυγε από την ΝΔ, ίδρυσε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα και συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ. Μάλιστα!!
Για να δούμε τώρα ποια είναι η ανάστατη! ΝΔ. Ας πιάσουμε τον τόπο μας. Ανάστατη η Αχαΐα.

Βουλευτής : Ιασ. Φωτήλας, μεταγραφή από το Ποτάμι, πατέρας και υπουργός ΠΑΣΟΚ

Πρόεδρος ΝΟΔΕ: Αν. Μαζαράκης, πρώην Πολιτική Άνοιξη

Υποψήφιος (άνευ χρίσματος): Ηλ. Γκοτσόπουλος, που είχε φύγει από τη ΝΔ και ήταν υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι.

Υποψήφιος που αποχώρησε (λογω μη χρίσματος): Κ. Χριστόπουλος, πρώην Πολιτική Άνοιξη, πρώην ΔΗΑΝΑ, πατέρας δημοτικός σύμβουλος Καράβολα – ΠΑΣΟΚ

Καλά πάμε ως εδώ, θέλετε κι άλλα; Πάμε κέντρο! ΝΔ – Πειραιώς. Ανάστατη και αυτή! (μόνο που δεν θα καταπιαστώ με ‘’μικρούς’’ γιατί θα βγει 3τομο βιβλίο) 
Βουλευτής: Ντόρα Μαπακογιάννη, είχε ιδρύσει κόμμα, έβριζε ΝΔ (Καραμανλή)

Γραμματέας: Αυγενάκης που ειχε πάει με την Ντόρα και κατέθετε μηνυτήριες αναφορές για τα δάνεια της ΝΔ.

Βουλευτής: (πρώην αρχηγός παρακαλώ): Αντ. Σαμαράς. Που είχε ρίξει την κυβέρνηση ΝΔ (Μητσοτάκη), είχε κάνει και την Πολιτική Άνοιξη.

Αντιπρόεδρος: Άδωνις Γεωργιάδης, πρώην ΛΑΟΣ που δεν ξέρει τι έχει πει το στόμα του

Επίτροπος: Δημ. Αβραμόπουλος, είχε φύγει από την ΝΔ, είχε φτιάξει κόμμα και τώρα ήταν έτοιμος και για Πρόεδρος Δημοκρατίας ως πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν λοιπόν; 

Ας το βουλώσουν όλοι. Κι εμείς αυτή τη φορά ας βουλώσουμε τα αφτιά μας στις  ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Κι ας αποφασίσουμε μόνοι μας. Ποιον ή και ποια (γιατί όχι) θεωρούμε ικανό, δυναμικό, εργατικό, έξυπνο, δραστήριο.

Να ψηφίσουμε αυτόν και αυτήν που πράγματι πιστεύουμε ότι μπορεί να υπηρετήσει την πόλη μας και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας. Καλή Χρονιά»!  

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος