Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: Δεν ήθελε ο Καμμένος ν’ αποδεχθεί τις αρνήσεις μου και προχώρησε… παραπέρα!

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε συγκεκριμένα:

«Την Παρασκευή στις 10:32 δέχθηκα στο κινητό μου τηλέφωνο το γνωστό περίεργο, απαράδεκτο μήνυμα από τον κ. Πάνο Καμμένο.

Σημειώνω ότι τις προηγούμενες ημέρες είχα δεχθεί κατ’ επανάληψη από τον ίδιο και αρκετούς δικούς του απεσταλμένους, πιέσεις για να προσχωρήσω στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Κάτι το οποίο αρνήθηκα.

Και ενώ και δημόσια, σταθερά εξηγούσα τους πολιτικούς λόγους για τους οποίους δεν επιθυμώ καμία είδους συνεργασία, δέχθηκα ένα μήνυμα με ένα περιεχόμενο το οποίο αξιολογεί ήδη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Γίνεται φανερό ότι το ανωτέρω μήνυμα είναι μία ύστατη προσπάθεια του κ. Καμμένου, με την πίεση ότι δήθεν θα προβεί σε αποκαλύψει ς, να  εξαναγκαστώ να συμμετάσχω στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αυτή η πρωτοφανής, παράνομη συμπεριφορά συνιστά κορύφωση πιέσεων θεμιτών και μη, που έχω δεχτεί τις  τελευταίες ημέρες, ώστε εκείνος να μην απωλέσει, σύμφωνα με την τελευταία γνωμοδότηση του Νομικού Τμήματος της Βουλής, τα όποια πολιτικά και λοιπά προνόμια νόμιμα κατέχει.

Απάντησα με SMS -και επαναλαμβάνω και δημόσια- όλα στο φως, τίποτα στο σκοτάδι! Αυτή είναι ακλόνητη και διαχρονική στάση μου ως πολίτης, αλλά και πολιτικός. Αυτή τη στάση ζωής υπερασπίστηκα επισκεπτόμενος τη ΓΑΔΑ, όπου και έθεσα υπόψη των Αρχών συγκεκριμένα στοιχεία και πραγματικά γεγονότα προκειμένου να ελεγχθούν και να αξιολογηθούν αρμοδίως.

Αυτή τη στάση ζωής υπηρετώ και στο Κοινοβούλιο, έχοντας καταθέσει πολλές φορές ερωτήσεις για τους πάντες και τα πάντα και ειδικά για τη διαχείριση κονδυλίων κρατικής διαφήμισης και τους αποδέκτες αυτής.

Αυτή τη στάση ζωής υπηρετώ και στον δημόσιο λόγο μου, μιλώντας πάντα ανοικτά και με ευθύτητα.

Όποιος ανατρέξει στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο θα διαπιστώσει ότι είμαι ο πρώτος που ακόμα και με ερωτήσεις στη Βουλή, έχω ζητήσει τη πλήρη και ολική δημοσιοποίηση των κονδυλίων κρατικής διαφήμισης, τα «πως» και «που» αυτά κατευθύνονται. Γι’ αυτό και τονίζω ακόμα μία φορά: Όλα στο φως! Βεβαίως, όμως ο τρόπος, η σκοπιμότητα και οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες ενθυμήθηκε ο κ. Πάνος Καμμένος το εν λόγω θέμα, είναι ερευνητέες, οπότε και ήμουν υποχρεωμένος να προσφύγω στις Αρχές.

Οφείλω, πάντως, για μία ακόμα φορά να θυμίσω ότι δεν εγκατέλειψα τους ΑΝΕΛ, αλλά διεγράφην το 2015 από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, επειδή δεν ψήφισα τα μνημονιακά προαπαιτούμενα. Δηλαδή, επειδή έπραξα ακριβώς αυτό για το οποίο παραιτήθηκα από υφυπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου το 2012 και λίγο μετά διεγράφην και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Γι’ αυτό και είναι τουλάχιστον αστείο, ή «γελοίο» όπως αναφέρει ο κ. Καμμένος, να ισχυριστεί οποιοσδήποτε ότι εγώ τουλάχιστον άλλαξα στάση και πολιτική συμπεριφορά ή ότι η διαγραφή μου από το 2015 ήταν η αιτία διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κ. Καμμένου, εν έτει 2019.

Μετά από τέσσερα χρόνια που έχω αποχωρήσει από την συμπολίτευση Τσίπρα-Καμμένου να ζητά από εμένα να παραβιάσω την συνείδηση και τις αρχές μου… Στη Πάτρα λέμε πέρυσι ψόφησε φέτος μύρισε…»

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος