Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: "Ποιον κοροϊδεύει ο Πελετίδης για τη βίλα του;"

Όσο ο μαντρότοιχος της βίλας του στ’ Αραχωβίτικα κρύβει τη θάλασσα, ο Δήμαρχος Πατρέων δεν δικαιούται να παριστάνει τον Τσάτρα- Πάτρα… αρχιτέκτονα του παραλιακού μετώπου της πόλης», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο κ. Πελετίδης.


Και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, σημείωσε στην ανακοίνωσή του:

"Μόλις έγινε γνωστό ότι ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, υπέθεσα και ήλπιζα ότι είχε βρει το θάρρος και είχε πάρει την άδεια από το ΚΚΕ να παραδεχθεί ότι ο τοίχος- έκτρωμα της βίλας του στ’ Αραχωβίτικα εγκυμονεί κινδύνους, γι’ αυτό και είχε αποφασίσει να τον γκρεμίσει, χωρίς ν’ αναμένει την παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών και της Δικαιοσύνης.

Διαψεύσθηκα. Λυπάται, τελικά, τον μαντρότοιχό του και ουδόλως νοιάζεται για την ασφάλεια των κατοίκων και το αναφαίρετο δικαίωμα της πρόσβασής τους στη θάλασσα.

Ο Δήμαρχος, που είχε δηλώσει… μπουλντοζέρης και θα γκρέμιζε τα κιγκλιδώματα και τις μάντρες του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας για να έχουν πρόσβαση οι συμπολίτες μας, τώρα που πρέπει να κατεδαφίσει την δική του αυθαιρεσία, ανέκρουσε πρύμνα.

Τα καλά και συμφέροντα…

Αντί της αυτονόητης υποχρέωσής του, το μεσημέρι ο Δήμαρχος της Πάτρας, έχοντας απολέσει το ηθικό του δικαίωμα να μιλήσει για ελεύθερο παραλιακό μέτωπο,  εξέτρεψε τη συζήτηση σε παρεμβάσεις που προτίθεται να κάνει η Δημοτική Αρχή για να ψυχαγωγούνται οι Πατρινοί.

Κι ενώ τις είχε αποφασίσει σε κάποια κοινή με το ΚΚΕ συνεδρίαση, δημοσιοποιεί ότι αυτές οι παρεμβάσεις θα προκύψουν μετά από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό.

Πότε; Κατόπιν εκλογών!

Ποιον κοροϊδεύει ο Δήμαρχος;


Ωστόσο, κατά ένα μέρος- και χωρίς να είμαστε μικρόψυχοι- συμμεριζόμαστε το νοιάξιμο του Πελετίδη για τις ψυχαγωγικές ανάγκες των συνδημοτών μας. Κάποιες απ’ αυτές θα τις υιοθετούσα κι εγώ σαν Δήμαρχος.

Μόνο κατά ένα μέρος όμως, γιατί η λιμενική ζώνη (πρέπει να) είναι ταυτόχρονα κι ένας συνεχής αναπτυσσόμενος πόλος οικονομικής ανάπτυξης της πόλης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο… ουδόλως απασχολεί τον κ. Δήμαρχο. Για να υλοποιήσει την έκθεση των ιδεών του απλώνει το χέρι στην Πολιτεία.

Βεβαίως και οφείλει να συμβάλει το Κράτος, αρκεί όμως και η Δημοτική Αρχή ν’ αναλαμβάνει τις δικές της υποχρεώσεις. Κάτι που δεν κάνει…

Κοντολογίς, οι ανακοινώσεις του κ. Πελετίδη για παγκάκια, κούνιες, WC, τσουλήθρες, διαμονή σκηνιτών και παρκινγκ, υστερούν αισθητά από τα ζητούμενα της τρίτης πόλης της χώρας. Κάτι που, δυστυχώς, δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί ο Κοζανίτης δήμαρχός της…


Τώρα που άρχισε ο δημόσιος (και προεκλογικός) διάλογος έπεται συνολική κριτική."

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος