Loading...
 Start Page
Σύντομα θα δούμε ποιος είναι «τσουτσουνοπαίκτης» κύριε Δήμαρχε! Νίκος Νικολόπουλος: Δεν διαφέρει το «κωλόσπιτο» της Μιμής από τον… μαντρότοιχο του Πελετίδη!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ… ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ

ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Με αφορμή την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα «αυθαίρετα στοιχεία» της εξοχικής οικίας του δημάρχου Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Χρειάστηκε μία μόνο Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να έρθει η πανηγυρική δικαίωση του Achaia News.gr στις μεγάλες αποκαλύψεις που τόσο καιρό έκανε απελπιστικά μόνο του, για το εξοχικό σπίτι του Δημάρχου Πατρέων και την αποκλεισμένη για τον απλό λαό παραλία, των Αραχωβιτίκων!

Κατεδείχθη για ακόμα μια φορά ότι μία μόνο θαρραλέα φωνή, είναι αρκετή για να λάμψει η αλήθεια! Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο, που μόνος αποκάλυψε το θέμα και συνέχισε την δύσκολη, άλλα εμπεριστατωμένη έρευνά του παρά τις απειλές και τις ύβρεις, παρά το προσωπικό κόστος…

Ο κ. Πελετίδης αποκαλύφθηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν είχε τίποτα να αντιτάξει, παρά μόνο ύβρεις!

Θέατρο του παραλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Λόγια, πομφόλυγες και ανούσιες και ευτελείς αλληλοκατηγορίες με λέξεις περιθωριακού υποστρώματος. Κρίμα, διότι έτσι ευτελίζεται η διαδικασία και παρατηρείται αποπροσανατολισμός, πάνω σε πτώματα κι αποκαΐδια…

Στο Μάτι βιώσαμε μια εφιαλτική εθνική συμφορά. Χάθηκαν 98 συμπατριώτες μας από δικό μας βιασμό της φύσης και της οικιστικής τάξης.

Η ανείπωτη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής ανέδειξε εγκληματικές πολεοδομικές παθογένειες και σ’ άλλες περιοχές της χώρας. Ανάμεσά τους και τ’ Αραχωβίτικα, όπου διατηρεί παραθαλάσσια εξοχική κατοικία ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης. Μακριά από μένα κάθε υποκριτική υπερβολή περί χλιδάτης βίλας με πισίνα.

Όχι τέτοια πολιτικά ψέματα. Πρόκειται, όμως, για μια άνετη εξοχική οικία «πάνω στο κύμα», με μαντρότοιχο μπροστά στη θάλασσα που δεν επιτρέπει την προσπέλαση λουόμενων και –ο μη γένοιτο- σε περίπτωση φωτιάς, την διαφυγή και διάσωσή τους.

Ισχύει ότι το εξοχικό αγοράσθηκε από τη σύζυγο του δημάρχου και καλοπροαίρετα δέχομαι ότι τα χρόνια που βρίσκεται στην κατοχή της, δεν πήγε το μυαλό του ζεύγους στο κακό.

Τώρα, όμως; Πέρασε ένας και πλέον μήνας από την τραγωδία στο Μάτι και ο Δήμαρχος, επί της ουσίας, σιωπά αιδημόνως, αντί να έχει εξωτερικεύσει τις προθέσεις του. Αντί, ήδη, μόνος του να έχει σπάσει τον μαντρότοιχο της αυθαιρεσίας, που συμπεριλαμβάνεται κι αυτός στην αγορά από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της εξοχικής κατοικίας. Αντί, ως πρώτος πολίτης να δώσει το παράδειγμα της νομιμότητας και της εξάλειψης κάθε κινδύνου για την ζωή των συνδημοτών του από το εν λόγω τσιμεντένιο εξάμβλωμα.

Στην προεκλογική περίοδο του Δήμου της Πάτρας δεν έχει θέση η αντιπαράθεση για μια ανύπαρκτη… βίλα. Έχει, όμως, την υποχρέωση ο Δήμαρχος να πάρει το… κομπρεσέρ και να ισοπεδώσει το «σιδηρούν παραπέτασμα» που κρύβει τη θάλασσα από τους λουόμενους και εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή τους.

Στην πολιτική του παρόντος και του μέλλοντος μόνο τέτοιες «επαναστατικές» πρωτοβουλίες επιδοκιμάζονται. Αν ο κ. Πελετίδης… λυπηθεί τον μανδρότοιχο, θα πέσει και θα τον «πλακώσει» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές!

Κάποτε ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος είχε πει για τη βίλα της Εκάλης, του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μιμής, ότι «ε, όχι και να πέσουμε για ένα κωλόσπιτο». Ας έχει κατά νου, λοιπόν, ο Κώστας Πελετίδης ότι μπορεί να πέσει για έναν… μαντρότοιχο!»

Υ.Γ.

Σύντομα θα δούμε, ποιος είναι ο «τσουτσουνοπαίκτης» κύριε Δήμαρχε, μετά τις αποκαλύψεις που θα προκύψουν, από τις πολυσέλιδες ερωτήσεις που έχω καταθέσει στη Βουλή.

Η γραπτή κοινοβουλευτική παρέμβαση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης και τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, την Πολεοδομία, την Κτηματική Υπηρεσία κ.ά. και όταν έρθουν οι απαντήσεις θα πληροφορηθεί όλος ο Ελληνικός λαός ποιος είναι ο «τσουτσουνοπαίχτης», αφού όπως είπατε στο Δημοτικό Συμβούλιο όποιος ασχολείται με το θέμα είναι … «τσουτσουνοπαίκτης», άρα και οι χιλιάδες Πατρινοί και λοιποί Έλληνες νομοταγείς φορολογούμενοι πολίτες που ασχολήθηκαν είναι επίσης «τσουτσουνοπαίκτες». Ε! Αυτό ξεπερνά και τα όρια της γλώσσας του πεζοδρομίου και σας καθιστά έκθετο στη συνείδηση του λαού…!

Έκθετο στην κοινωνία της Πάτρας. Όχι μόνο για το εξοχικό στην αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων, όχι μόνο για τις μάντρες του σπιτιού που πέφτουν πάνω στη θάλασσα, αλλά και για το γεγονός ότι δεν είχατε το πολιτικό σθένος και ανάστημα να παραδεχθείτε τα αυθαίρετα που βγάζουν ΜΑΤΙ…! Σύντομα, οι απαντήσεις και οι αποκαλύψεις που θα έρθουν θα σας φέρουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση κ. Δήμαρχε. Και πολιτικά και ηθικά!»

 

 

Σχετική δήλωση on camera: Δεν διαφέρει το «κωλόσπιτο» της Μιμής από τον… μαντρότοιχο του Πελετίδη! https://youtu.be/dCgfVIEjU10

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος