Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Ο Πρωθυπουργός να κλείσει το παράθυρο που ο Φλώρος  βρήκε… ανοικτό και αποφυλακίσθηκε!

ΑΙΧΜΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΙΑΤΡΗΤΟ» ΝΟΜΟ, ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΕΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΕΥΡΩ

ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ENERGA

 

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νίκος Νικολόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την ευθεία επίθεση του αποφυλακισθέντα κ. Αριστείδη Φλώρου προς όσα δημόσια πρόσωπα και ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την αποφυλάκισή του, ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Νικολόπουλος που ήδη κατέθεσε ερώτηση για το ζήτημα, την 26η ερώτηση του για την υπόθεση ENERGA.

 

ΤΩΡΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ “ΦΛΩΡΙΚΕΣ” ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.

 

«Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που άνθρωποι που λεηλάτησαν την Δημόσια περιουσία, με οποιονδήποτε τρόπο, μας κουνάνε το δάχτυλο επικαλούμενοι τα δικαιώματά τους. Φυσικά και ο κ. Φλώρος έχει δικαιώματα τα οποία σεβόμαστε.

Τα δικά του, όμως, δικαιώματα δεν είναι υπέρτερα από τα δικαιώματα εκατομμυρίων πολιτών που αγωνιούν να ενημερωθούν αμέσως για το πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος καταδικασμένος για τόσο σοβαρά αδικήματα εις βάρος του Ελληνικού λαού και κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας, να αποφυλακίζεται με τόση ευκολία. Μια ευκολία που βασίστηκε σε μια γνωμάτευση αναπηρίας, γνωμάτευση που πασχίζουν επί χρόνια να λάβουν χιλιάδες Έλληνες με τρομακτικά προβλήματα υγείας και δεν την λαμβάνουν.

 

ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” ΔΙΚΑΣΤΕΣ

ή ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ;

 

Αγωνιούν οι πολίτες να μάθουν πώς είναι δυνατόν όταν είσαι πλούσιος, με δικηγόρους που σχετίζονται με την πολιτική εξουσία, να εξασφαλίζεις χωρίς δυσκολία γνωματεύσεις αναπηρίας και το πρώτο και μοναδικό σου αίτημά για αποφυλάκιση να γίνεται αμέσως δεκτό, όταν σε χιλιάδες άλλες περιπτώσεις τα αιτήματα αποφυλάκισης επαναλαμβάνονται πολλές φορές έως ότου, και αν ποτέ, γίνουν αποδεκτά.

 

ΦΛΩΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

Φλώροι ήταν, έκαναν ό,τι ήθελαν και μπορούσαν στο σκάνδαλο ΔΕΗ-ΕΝΕΡΓΚΑ, σύμφωνα με αποφάσεις (όχι μια) της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ «SMSΔΑΚΙΑ»… (ΕΣΕΜΕΔΑΚΙΑ).

Στα εμπόδια που έβρισκαν μπροστά τους, είτε έβαζαν τον Ψυχάρη σε ρόλο "εσεμεδάκια" σε Υπουργό, είτε έριχναν σφαίρες κατευθείαν στο κεφάλι, όπως έκρινε ήδη, καταδικαστικά γι αυτούς η Ελληνική Δικαιοσύνη. Έστω σε πρώτο βαθμό. Φλώροι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν στην κοινωνία. Το ζήτημα είναι βαθύτατα και σοβαρότατα πολιτικό, ποινικό και πάνω από όλα έχει ηθική διάσταση τεράστια. Αυτή τη διάσταση που δεν έχει ο Α. Φλώρος, ο οποίος αντί ενόχου (καταδικάστηκε ήδη) σιωπής, προβαίνει με θράσος σε δηλώσεις παριστάνοντας τον τιμητή και το θύμα.

 

 

ΕΝΑΣ… ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΚΑΝΕ “ΣΤΡΙΠΤΙΖ” ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 

Οι απειλές του ανάπηρου κ. Φλώρου, από την έδρα του στην πανάκριβη Φιλοθέη, μου θυμίζουν απειλές από διάφορους «παράγοντες» της ελληνικής επιχειρηματικής ζωής που κατά καιρούς μας κούνησαν το δάχτυλο εν μέσω των δικαστικών τους περιπετειών, απειλές που κατέληξαν, μαζί με τις αγωγές και μηνύσεις τους στον κάλαθο των αχρήστων. Καθώς ουδείς μπορεί να εμποδίσει την Κοινή Γνώμη να ενημερωθεί δια των εκπροσώπων της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για υποθέσεις που αφορούν σκάνδαλα που διέλυσαν την χώρα.

Ακόμα, χαιρόμαστε που ο κ. Φλώρος, έστω και καθυστερημένα, αναγνωρίζει την αξία του ανθρώπου και τον υποχρεωτικό σεβασμό σε αυτήν, αξία και σεβασμό που δεν αναγνώρισε όταν επί σειρά ετών η εταιρεία του ENERGA καταχράστηκε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τους απλούς ανθρώπους και το Δημόσιο, την ώρα που οι άνθρωποι της ENERGA ξόδευαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα αυτά σε μια νύχτα στα μπουζούκια και σε χλιδάτα πάρτι στην Μύκονο. Ευχόμαστε περαστικά στον κ. Φλώρο και ευχόμαστε η κατά 67% αναπηρία του να μην καταστεί μόνιμη αλλά να είναι προσωρινή ώστε να καταφέρει να επιστρέψει αυτός και οι συναυτουργοί του τα εκατομμύρια που καταχράστηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο.»

Την πολιτική και διαπλεκόμενη διάσταση του σκανδάλου αυτού δίδει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει σε ανακοίνωση της:

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ…

"...Στην προκειμένη περίπτωση ο κρατούμενος προσκόμισε στο Δικαστικό Συμβούλιο σχετική βεβαίωση του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) που τον έκρινε ανάπηρο σε ποσοστό 70%. Επομένως δεν υπήρχε καμία άλλη δυνατότητα για το Συμβούλιο από την απόλυση του καταδίκου. Όσοι «οργισμένοι» ψάχνουν τους υπαίτιους για τέτοιες αποφυλακίσει, έχουν τη δυνατότητα είτε να πιέσουν τη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία για αλλαγή της σχετικής νομοθετικής διάταξης εάν δεν συμφωνούν μ’ αυτήν, είτε να ζητήσουν διερεύνηση του τρόπου χορήγησης των πιστοποιητικών αναπηρίας εάν κρίνουν ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα..."

 

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΗ.

Τέλος, απευθύνομαι προς την Κυβέρνηση και την καλώ να εφαρμόσει την ισονομία και ισοπολιτεία κλείνοντας τα "παραθυράκια", που άνοιξαν στους νόμους διάφοροι με πολιτικά και οικονομικά ανταλλάγματα.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος καλεί τον Πρωθυπουργό να δώσει εντολή στους συναρμόδιους Υπουργούς να καταθέσουν σήμερα κιόλας τροπολογία στη Βουλή. Σήμερα να καταργήσουν την υφιστάμενη διάταξη του άρθρου 23 ν. 4356/2015 και ακόμα να δώσει εντολή στην διορισμένη διοίκηση του ΕΦΚΑ να προχωρήσει στα ένδικα μέσα για τον έλεγχο της απόφασης του ΚΕΠΑ, όταν μάλιστα ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας καταγγέλλει δημόσια ότι αυτή τυγχάνει προϊόν συναλλαγής; Η προφανής διαπλοκή συμφερόντων είναι το “δάσος” και αυτό καταγγέλλουν οι δικαστές, οι οποίοι εφαρμόζουν απλά το νόμο. Για να μην αναγκαζόμαστε κάθε τόσο να απευθυνόμαστε σε κάθε Φλώρο με τη φράση "Εξεστιν ασχημονείν".

 

Σχετική δήλωση on camera: Αποφυλάκιση-εξπρές του... ανάπηρου Φλώρου με "λαδωμένο" (;) πιστοποιητικό! https://www.youtube.com/watch?v=I9_5vHY1JqM

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος