Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Η… «μάξι» αμετροέπεια του Αποστόλη εξοργίζει!

Με αφορμή τα εγκαίνια της μίνι Περιμετρικής ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος επανήλθε με νεότερη δήλωσή του και αναφέρει:

«”Λάλησε” ο Κατσιφάρας για ένα έργο που ξεκίνησε προ… αμνημονεύτων χρόνων κι έχουν μερίδιο πρωτοβουλιών, αλλά και ευθυνών για τα”πανωπροίκια” στο κόστος του, τόσο ο ίδιος, όσο κι άλλοι πρώην Περιφερειάρχες, αλλά και Υπουργοί, Δήμαρχοι, Νομάρχες και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η αμετροέπεια του νυν Περιφερειάρχη ξεπέρασε κατά πολύ τα 3,2 χιλιόμετρα της μίνι Περιμετρικής και απογειώθηκε πέρα από την… ιονόσφαιρα! Τέτοια φιέστα ούτε ο… Τράμπ όταν κέρδισε της Αμερικάνικες εκλογές. Φιέστα δαπανηρή για 3,2 χιλιόμετρα, που αντικειμενικά φαντάζουν… εργάκι μπροστά σε αυτοκινητόδρομους εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Αναλογίζομαι, τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να συνεχίσει να “βγάζει το ψωμάκι του” (ή μήπως το “παντεσπάνι” του;). Ακόμη και σε “άθεο μασκαρεύτηκε” για να δείξει… προοδευτικός, αρνούμενος την τέλεση αγιασμού κατά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων! Υπερκέρασε κι αυτόν ακόμη τον Πρωθυπουργό, που δεν είχε φέρει αντίρρηση να γίνει αγιασμός προ μηνών στην Ολυμπία Οδό, σεβόμενος την Ορθόδοξη πίστη και τις παραδόσεις του λαού. Τέτοια δουλοπρέπεια και οσφυοκαμψία για να μην χαλάσει ο ετερόφυλος πολιτικός “αρραβώνας” με τον ΣΥΡΙΖΑ, ελάχιστοι έχουν να επιδείξουν. Και πρώτος ο Αποστόλης!

Η μίνι περιμετρική της Πάτρας είναι μία “πονεμένη” ιστορία, της οποίας η παράδοση στην κυκλοφορία δεν αίρει της “αμαρτίες” όσων ενεπλάκησαν στην κατασκευή του έργου. Θα έπρεπε πολλοί Εισαγγελείς να έχουν περπατήσει κάθε χιλιόμετρο του. Κάτω από την άσφαλτο είναι κρυμμένες κακοτεχνίες, αναθεωρήσεις τιμών, εκπτώσεις και έκπτωτοι εργολάβοι, υπερκοστολογήσεις και κάθε ανομία που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πληρώθηκε ο “κούκος για αηδόνι”.

Δεν ξέρω, αν συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση του Γιάννη Μαρκόπουλου, που στο πρόσωπο του Κατσιφάρα ανακάλυψε τον μέγα… αναμορφωτή της Δυτικής Ελλάδας! Ανταποδοτικά τα “τέλη”, θα μου πείτε. Εδώ, πάντως, γελάμε με συγκατάβαση, διότι έχουμε αποδεχθεί ότι το γήρας δεν έρχεται μόνο του. Διευκρινίζω, φυσικά, πως το εν λόγω και κάθε παρόμοιο σχόλιο, δεν έχει σχέση με την καλλιτεχνική επάρκεια του Γιάννη Μαρκόπουλου. Δεν χρειαζόταν, όμως, να συμπεριλάβει στην ορχήστρα του το… “ξεκούρδιστο μπουζούκι” του Αποστόλη. Και αλήθεια, “πόσο πήγε το μαλλί” της χθεσινοβραδινής σύγχρονης εκδοχής των “ζαβαρακατρανεμίων”;

Όσο για την αντιπολίτευση ας μην γίνεται λόγος. Ατάραχη μέσα στην ανυπαρξία και τη σιωπή της. Φαντάζομαι ότι δεν είναι αγενείς Κυβέρνηση και Κατσιφάρας. Θα έχουν στείλει… λουλούδια!

Για τις ανάγκες πύκνωσης της παρέμβασής μου ένα ανέκδοτο και μια συμβουλή. Το ανέκδοτο: «Και η δική μας κόρη, Αποστόλη, “πόρνη είναι, αλλά δεν το γλεντάμε”». Η συμβουλή: Το γελοίο, φίλτατε, “φονεύει”!

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος