Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Έχει, άραγε, κατά νου ο Μητσοτάκης τη δημιουργία  ενός «σύγχρονου» Καιάδα;

Με σκληρό και δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, αμέσως μετά την κατάθεση ερώτησης του προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα την εγκατάλειψη 30 παιδιών με αυτισμό, συναφή τοποθέτηση-ύβρι του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, με την «φύση» μιας σημαντικής κατηγορίας ως κοινωνικό «στίγμα»

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε μια αποστροφή του λόγου του αναφερόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε (σε ελεύθερη απόδοση) αυτιστικό τον τρόπο της λειτουργίας τους.

Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής τόνισε από την πλευρά του:

«Είναι συχνές οι περιπτώσεις, που ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης «διακρίνεται» για το πολιτικό ακαταλόγιστο της συμπεριφοράς του. Είναι απόλυτα κατακριτέο και κατάπτυστο να θεωρεί «μιάσματα» τα αυτιστικά άτομα και να δανείζεται την κατάστασή τους για να την αποδώσει σε αντιπάλους του. Κατέρριψε κάθε ρεκόρ πολιτικής κατάπτωσης…

Η συμπεριφορά του Κ. Μητσοτάκη ευνοεί τον κοινωνικό αποκλεισμό

και στιγματίζει τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί.

Δυστυχώς, η συμπεριφορά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης φανερώνει έναν χαρακτήρα που ευνοεί τον κοινωνικό αποκλεισμό και στιγματίζει τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί. Τι άλλο, άραγε, να περιμένουμε; Μήπως, αν ποτέ γίνει Πρωθυπουργός, ένα από τα πρώτα «έργα» του θα είναι η δημιουργία ενός… σύγχρονου Καιάδα;

Η «μεταλλαγμένη» ΝΔ παραμορφώνεται σε κόμμα της αναλγησίας

Λυπάμαι πραγματικά και ως γέννημα θρέμμα της ΝΔ, αλλά και ως γονιός που είχε παιδί στον αυτισμό,που η παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού μεταλλάσσεται και παραμορφώνεται σε κόμμα της αναλγησίας, που δυστυχώς υμνεί το κοινωνικό περιθώριο…

Ελπίζω οι νουνεχείς και σώφρονες της Ν.Δ κάτι να καταφέρουν με την περίπτωσή του…»

Η ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου, που κατέθεσε χτες εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, προς τον Υπουργό Υγείας για 30 παιδιά με αυτισμό, που νοσηλεύονταν στο θεραπευτήριο «Σκαραμαγκά» και σήμερα έχουν αφεθεί στην τύχη τους, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Σοβαρότατες καταγγελίες για 30 άτομα με αυτισμό, που μέχρι πρότινος νοσηλεύονταν στο θεραπευτήριο Σκαραμαγκά και πλέον έχουν μεταφερθεί σε άλλες ακατάλληλες δομές, με κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή τους.

Όπως καταγγέλλεται, τόσο ο σύλλογος, όσο και οι γονείς έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με την αρμόδια Υπουργό Θεανώ Φωτίου, που είναι και η πολιτική προϊσταμένη των δομών αυτών, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ανταπόκριση...»

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

• Πότε επιτέλους θα ακούσετε την αγωνία των γονέων αυτών των παιδιών, αλλά και των ειδικών πάνω στις προαναφερόμενες δομές;”

Και μία οφειλομένη απάντηση στον πρώην ΔΗΜΑΡίτη Θ. Παπαθεοδώρου

Εκλήθη το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος , να απαντήσει on camera, σε πρόσφατη δήλωση του βουλευτή του… ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, για το ρόλο της Προανακριτικής Επιτροπής, του σκανδάλου της NOVARTIS και μεταξύ άλλων είπε::

«Ας κρατήσει για τον στενό περίγυρό του τους απαντητικούς ελιγμούς του ο κ. Παπαθεοδώρου. Στον δημόσιο διάλογο μαζί μου να είναι σταράτος, ειδάλλως είναι προτιμότερο να σιωπά. Ουδείς, άλλωστε, με ευέλικτη ηθική δικαιούται να γίνεται τιμητής, πόσο μάλλον κριτής των άλλων.

Και για τούτο ευθέως τον ερωτώ : Το κόμμα, που σήμερα στεγάζει τον πρώην ΔΗΜΑΡίτη Υφυπουργό της συγκυβέρνησης Σαμαρά και μηκέτι αναγνωρίσιμο νεοφανή «αστέρα» της Αχαϊκής πολιτικής σκηνής, αληθεύει ότι απέκτησε νέο ΑΦΜ και έτσι μπορεί να παίρνει την κρατική επιχορήγηση με αυτόν τον… τοξικό τρόπο, αποφεύγοντας την παρακράτηση για την εξόφληση του υπερδανεισμού του στις συστημικές τράπεζες;

Επίσης, θα δεχθώ ότι είναι… υψηλό το επίπεδο πολιτικού λόγου του, αρκεί να απαντήσει αν : «τα «μαύρα» χρήματα της SIEMENS, που ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ είπε προχθές κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ότι «σούφρωσε» το κόμμα του, είναι μη τοξικά και εξαγνισμένα…»

Επίσης τον καλώ, να μας εξηγήσει, εάν γνωρίζει, στην κατανοητή γλώσσα της πιάτσας, αν τα «μπαξίσια» από τα εξοπλιστικά, τα δημόσια έργα, την SIEMENS, την NOVARTIS, όταν τα «βαφτίζουν» στο ΠΑΣΟΚ… χορηγίες, είναι ευπρόσδεκτα…

Όταν στις 21 Φεβρουαρίου είπε από το βήμα της Βουλής ότι : «εμείς θέλουμε Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή, με πλήρεις ανακριτικές αρμοδιότητες», ας απαντήσει ο βουλευτής του πιο τοξικού κόμματος, εις τας Ευρώπας οι ανακρίσεις είναι σε «δημόσια θέα», όπως είπε αυτός ο πολύ σοβαρός και έγκριτος επιστήμων ζήτησε;

Τέλος, στις 21 Φεβρουαρίου είχε πει στη Βουλή: «Βάλτε μια κάλπη για όλους, για όλα τα αδικήματα», όμως λίγες μέρες μετά ο κ. συνάδελφος, έκανε κολοτούμπα και δέχτηκε χωρίς καμία ένσταση να μπουν τρεις κάλπες!

Ας φροντίσει λοιπόν, αν θέλει, να γίνει αναγνωρίσιμος να διαλέξει άλλο δρόμο… Και ας βγει στο πολιτικό ξέφωτο, στη δημόσια κοινή θέα, ας γίνει κάτοικος Πατρών για να έχει την καθημερινή επαφή του με τους Αχαιούς. Και τότε δεν θα χρειάζονται αυτές οι φτηνιάρικες, κουτοπόνηρες και παλιομοδίτικες πολιτικές που θυμίζουν τις παλιές εποχές.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος