Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Μόνο το… Τουρκικό Σύνταγμα τηρεί  το Υπουργείο Δικαιοσύνης»;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΞΕΣΑΛΩΜΑ» ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Οι Τούρκοι σκάβουν το λάκκο της Θράκης, χωρίς εμείς να αντιδρούμε ουσιαστικά και αποφασιστικά για να αποφύγουμε τις τρομακτικές συνέπειες της «διάβρωσης»!

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος «έστειλε» στη Βουλή την ανθελληνική δράση του δικηγόρου Νετσετίν Χουσεϊν, που εμφανίζεται ως Πρόεδρος του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης». Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.tourkikanea.gr δημοσιεύθηκε φωτογραφία από το λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ο Χουσεϊν, όπου σε γραφείο του «συλλόγου» απεικονίζονται αμέτρητες Τούρκικες σημαίες και σημαίες της δήθεν «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!

Ευλόγως, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής έθεσε το ερώτημα προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή αν «προβλέπονται κυρώσεις γι’ αυτή την προπαγάνδα μίσους κατά της Ελλάδας, που αποσκοπεί σε ακρωτηριασμό της Θράκης».

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε… αναρμοδιότητα και έλαβε απάντηση ο ανεξάρτητος βουλευτής μόνο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Τόσκα, ο οποίος καλύτερα να μην… απαντούσε, γιατί πρόκειται για κείμενο-μνημείο πλαδαρότητας και λιγόψυχης τιποτολογίας…

Μεταξύ άλλων, ο Ν. Τόσκας αναφέρει ότι «το Υπουργείο Εσωτερικών παρακολουθεί και διαχειρίζεται, μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών του, με την απαιτούμενη προσοχή, ενώ εκδηλώνεται κάθε επιβεβλημένη ενέργεια, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν υπόπτων δραστηριοτήτων και άλλων συναφών ενεργειών σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας…»

Σχολιάζοντας την άρνηση Κοντονή ν΄απαντήσει και την «ηττοπαθή» αναφορά Τόσκα, ο Νίκος Νικολόπουλος επισήμανε: «Ένας Έλληνας υπήκοος προεδρεύει σε σύλλογο που απροκάλυπτα εκδηλώνει αλυτρωτικές διαθέσεις.

Σ’ αυτό το φορέα, σε Ελληνικό έδαφος, έχουν σηκώσει μπαϊράκι και μαζί Τούρκικες σημαίες, προπαγανδίζοντας υπέρ της αυτονομίας της Θράκης.

Τι άλλο θέλει ο κ. Κοντονής για να παρέμβει; Κι όμως, ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι τα διαλαμβανόμενα στην ερώτησή μου ζητήματα δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του! Είναι φοβερό! Προφανώς, ο κ. Κοντονής έχει μπερδέψει τα Συντάγματα κι έχει στο γραφείο του μόνο το … Τούρκικο! Κι ο άλλος Υπουργός, όμως, δεν πάει πίσω. Παρακολουθεί –λέει- ο κ. Τόσκας διακριτικά το ξεσάλωμα των πρακτόρων στην Ξάνθη, «εν ονόματι της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας του εσωτερικού περιβάλλοντος της χώρας» (…)Λέει, δηλαδή, μ’ άλλα λόγια ότι βλέπει τις ανθελληνικές προσπάθειες ακρωτηριασμού της Θράκης, αλλά προέχουν οι ισορροπίες στη περιοχή και η… γαλήνη. Ναι, μόνο που όταν ξεσπάσει καταιγίδα ο Τόσκας θα έχει παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του και τη Θράκη, βορά στην «επέλαση» των Τούρκων πρακτόρων».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος