Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Ήλθε η ώρα να περάσουν οι… τσιγκούνηδες από το Ταμείο  του «Ερρίκος Ντυνάν».

ΕΣΤΑΛΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΔΙΣΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. παρέδωσε επισήμως στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία το νόμιμα κατασχεμένο ψηφιακό υλικό, όπου αναγράφονται τα ονόματα των οφειλετών που νοσηλεύτηκαν στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Μόλις παρέλαβε τη δισκέτα, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ως μέλος της Επιτροπής, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της κ. Μπαλωμενάκη και στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας να πράξουν αναλόγως, για να περιφρουρηθεί το δημόσιο συμφέρον. Ταυτόχρονα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Όλη η καλή κοινωνία! Τώρα έχουμε και επισήμως στα χέρια μας, τόσο εγώ, όσο και τα άλλα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής, τους μεγαλοφειλέτες του «Ερρίκος Ντυνάν». Νοσηλεύτηκαν, ιάθηκαν και πήραν εξιτήριο στη… ζούλα, αφήνοντας συνολικό χρέος για τα νοσήλειά τους, ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ! Ανάμεσά τους κορυφαία μέλη της πολιτικής ελίτ, του επιχειρηματικού κόσμου, του δικαστικού σώματος και πολλοί άλλοι… μεγάλοι. Δικηγόροι, δημοσιογράφοι, νταβατζήδες, καλλιτέχνες ων ουκ έστι αριθμός. Βρήκαν γιατρειά στο «Ερρίκος Ντυνάν» όλοι οι μεγαλόσχημοι του Συντάγματος, του Κολωνακίου, της Κηφισιάς, της Εκάλης, της Γλυφάδας, της Βούλας και όλων των άλλων συνοικιών, όπου διαμένουν προύχοντες, ευγενείς και πρίγκηπες τούτου του τόπου. Αν επιτρεπόταν ο σωματικός έλεγχος την ώρα του εξιτηρίου, από τους σεκιουριτάδες του νοσοκομείου, μία θα ήταν η βασική διαπίστωση: Ότι οι τσέπες πολλών θα ήταν γεμάτες με… καβούρια!

Φέρνω στο νου μου πολλούς λεβέντες και περήφανους νοικοκύρηδες της βιοπάλης και της δημιουργίας, που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Αναρωτιέμαι τότε, τι σχέση μπορεί να έχει η Ελλάδα της λεβεντιάς με τη μεγαλόσχημη… γυφτιά πολλών ταγών; (τρομάρα τους…)

Είναι εκπληκτικό και συνάμα κατάπτυστο: Έτυχαν ιδιαίτατης ιατρικής φροντίδας, επέστρεψαν υγιείς στα καθήκοντά τους, όμως «αμέλησαν» να πληρώσουν τα νοσήλεια. Άφησαν το λογαριασμό τους στον φτωχό, τον άνεστιο, τον άνεργο, τον φοροκατατρεγμένο, τον συνταξιούχο του «τρεις κι εξήντα». Είναι ελεεινό, τρισάθλιο και ντροπιαστικό για τη γενιά, που οδήγησε την Ελλάδα στον ξεπεσμό και την εξαθλίωση.

Το χειρότερο είναι ότι ακόμη και τώρα που ξεμπροστιάστηκαν, κάνουν τον… Αμερικανό (και το Γερμανό…). Δεν φιλοτιμείται το ζεύγος Σημίτη να καταβάλει 48.000 ευρώ που οφείλει για νοσήλεια και μιμείται το ζεύγος ο Μητσοτάκης. Από κοντά και η Φώφη, αλλά και πολλοί ακόμη λεφτάδες της «καλής κοινωνίας» των πολιτικών, των επιχειρηματιών, των δικαστικών, των καλλιτεχνών, των δημοσιογράφων και πολλών ακόμη της ανώτατης κοινωνικής διαστρωμάτωσης. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής έγκαιρα κατέβαλε 62.000 ευρώ για τα νοσήλεια της μητέρας του Αλίκης. Γιατί, πολύ απλά, ο Καραμανλής, δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Μετά απ’ όλα αυτά θλίβομαι, μελαγχολώ και αναρωτιέμαι: Είναι δυνατόν να βρει τη περπατησιά του ο τόπος με τόσους «φραγκοθήρες» ανάμεσά μας;

Με τόσους αφιλότιμους και αναίσθητους, που περιμένουν πως και πώς να φύγει από την επικαιρότητα το «Ερρίκος Ντυνάν», για να παρακρατήσουν τα λεφτά που χρωστάνε;

Πλανώνται, όμως. Η δισκέτα με τους επώνυμους και περιώνυμους… τζαμπατζήδες είναι ήδη επισήμως στη διάθεσή μας και στα χέρια της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και εντέλλονται τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να κάνουν το καθήκον τους. Να μετέλθουν κάτι νόμιμο και πρόσφορο μέσο, προκειμένου οι… τσιγκούνηδες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους προς το «Ερρίκος Ντυνάν». Όπως, έστω και ετεροχρονισμένα, πλήρωσαν τα… μπρίκια και τις… κατσαρόλες της Siemens, το ίδιο καλούνται να πράξουν και τώρα. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, μέχρι να μάθουν να σέβονται και να υποκλίνονται στις θυσίες του λαού».

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος