Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος «30 χρόνια το ίδιο έργο: Πρώτα φωτιές – μετά βίλες! Οφείλουμε ένα μεγάλο και ειλικρινές μπράβο στο προσωπικό της Πυροσβεστικής  για το τιτάνιο έργο που προσφέρει!»

«Την ώρα των άνισων μαχών με τον πύρινο εφιάλτη είναι ακόμα, αναμφίβολα, υποκριτικό να ολοφύρονται κάποιες πολιτικές δυνάμεις και άλλες να απαξιώνουν το τιτάνιο έργο της πυρόσβεσης με «ξύλινες» δηλώσεις, που έκαναν από τους παραθεριστικούς τόπους των θερινών τους διακοπών», αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος και προχώρησε ένα βήμα περισσότερο λέγοντας:

«Κυρίως όμως είναι «ύποπτο» ότι οι εκπρόσωποι της διεφθαρμένης ελίτ του τόπου πασχίζουν ώστε να αποκλειστεί η εκδοχή του εμπρησμού για κάποιες τουλάχιστον, αν όχι για όλες τις πυρκαγιές».

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατήγγειλε ότι : ¨Οι Έλληνες είμαστε 30 χρόνια θεατές στο ίδιο επονείδιστο έργο : Πρώτα φωτιά, μετά… βίλες»!

Επίσης κατά την επίσκεψη σήμερα στα καμένα της περιοχής της Αμαλιάδος δήλωσε: «Μπορεί οι μνήμες του ολοκαυτώματος το 2007 να έσβησαν για κάποιους πολιτικούς, όχι όμως και για τους πολίτες.

Όλοι ομολογούν ότι υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στις φονικές πυρκαγιές στην Ηλείας του 2007 και τις καταστροφικές των ημερών μας. Τότε, τα συμφέροντα που λυσσωδώς απεργάζονταν σχέδια πτώσης και εκλογικής ήττας της Κυβέρνησης Καραμανλή, ήταν και ντόπια και ξένα. Σήμερα εκτιμώ ότι είναι μόνο ντόπια και έχουν συνδυαστικό χαρακτήρα».

«Τα στρέμματα πρασίνου και βλάστησης που έχουν καεί στην Αττική τα τελευταία

20-25 χρόνια ξεπερνούν τα 300.000»!

Ο Νίκος Νικολόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε: « Τα μελτέμια του καλοκαιριού, οι ισχυροί άνεμοι που φυσούν μανιασμένα, σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές υψηλές θερμοκρασίες, είναι, χρόνια τώρα, το καλύτερο προσάναμμα των καταστροφικών πυρκαγιών που κατακαίνε την Αττική, μετατρέποντας τα ελάχιστα δάση σε νεκρές ζώνες

Οι εμπρησμοί ξεκινούν για να γίνουν βίλες τα δάση. Μπορεί λοιπόν να καίγεται ο τόπος, με οργανωμένο σχέδιο, αλλά αυτό δεν πετύχαινε αν δεν είχε συνδυαστεί με τη διαφθορά του εσωτερικού μας κόσμου.

Ο εσωτερικός μας "κόσμος" χτίζει με κλεμμένα-κατά βάση- εκεί που καίει (όχι μόνος του...) ο εξωτερικός μας κόσμος... Γι ΄αυτό θα ήταν καλύτερα κάποιοι να σιωπούν αφού οι ευθύνες του σε ατομικό και σε θεσμικό επίπεδο είναι παμμέγιστες..

Και ο Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε: «Αν και πέρασαν δέκα χρόνια από τις καταστροφικές φωτιές στο νομό Ηλείας που έγιναν το 2007 κανείς δεν ξεχνά…. Και σήμερα κανείς δεν πρέπει να «παραβλέπει» ότι με τις «πολλές ταυτόχρονα φωτιές» αφενός εξυπηρετούνται οι «ορέξεις» οικοπεδοφάγων και αφετέρου, ότι πολύ θα ήθελαν κάποιοι αποσταθεροποίηση της χώρας, νομίζοντας ότι κατ΄ αυτό τον τρόπο θα σώσουν το τομάρι τους.

Μάταιος, όμως, ο κόπος τους. Οι φύλακες έχουν γνώση».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος