Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Όσα άκουσα στην εξεταστική και όσα έγγραφα κατέχω  τα πάω στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη, στην οποία μεταξύ άλλων γράφει:

«Σας ενημερώνω ότι ήδη έχω αποστείλει στην Εισαγγελία μηνυτήρια αναφορά για τα μέχρι τούδε πεπραγμένα της Επιτροπής μας, υλοποιώντας σχετική δέσμευση που είχα αναλάβει ενώπιον των συναδέλφων- μελών της. Φρονώ ότι και αυτή τη φορά θα γίνει από τις Εισαγγελικές Αρχές η ανάλογη αξιοποίηση και θα οδηγηθούμε σε απτά αποτελέσματα, όπως συνέβη και με την προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ».

ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΘΕΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΗΖΟΥΝ

ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ

 

Απαντώντας σήμερα σε σχετικές ερωτήσεις κοινοβουλευτικών συντακτών είπε:

«Ως μέλος της Επιτροπής έχω ήδη διαμορφώσει την άποψη, με βάση καταθέσεις και στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση εμού και των υπολοίπων συναδέλφων- μελών της Επιτροπής, ότι αρκετά από τα προσκομισθέντα στοιχεία και απ’ όσα κατατέθηκαν, ενδεχομένως να χρήζουν ποινικής διερεύνησης.

Ασφαλώς, ως προς τούτο, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα αποφανθεί, με βάση την άρτια επιστημονική και νομική της γνώση και πείρα. Οι Εξεταστικές Επιτροπής της Βουλής τηρούν πρακτικά. Όλες ανεξαιρέτως.

ΤΑ «ΣΥΣΤΙΜΙΚΑ ΜΜΕ» ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

«ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ»

 

Τα πρακτικά αυτά είναι οι αψευδείς μαρτυρίες για το πραγματικό έργο των Εξεταστικών Επιτροπών και μόνο τα πρακτικά μαρτυρούν εάν οι βουλευτές είναι όλοι ίδιοι, όπως συκοφαντούνται από το λεγόμενα "συστημικά ΜΜΕ" τα οποία επιδιώκουν να εμφανίζουν τους βουλευτές όλους ίδιους "προς τα κάτω" .

Να προωθούν δηλαδή θολή εικόνα συγκάλυψης από όλους και όχι από περιστασιακές μειοψηφίες για τα εξεταζόμενα σκάνδαλα .

Έτσι το Κοινοβούλιο να είναι κάτω και πάνω να είναι οι "Νταβατζήδες" και τα "Συστήματά" τους, ώστε τίποτα να μην αλλάζει γι΄ αυτούς, όποιο Κόμμα και αν έλθει στην εξουσία.

Ε ...Όχι. Δεν είναι όλοι οι βουλευτές ίδιοι. Και αυτό φαίνεται στα πρακτικά.

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ

ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Επίσης ο Νίκος Νικολόπουλος είπε ότι κράτησε το λόγο του και ότι από την πλευρά του κάνει το βήμα που υποσχέθηκε ώστε να φανεί ότι οι Εξεταστικές Επιτροπές παράγουν έργο και η έρευνα φέρνει αποτελέσματα.

Με επιστολή ενημέρωσα και τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα σκάνδαλα της Υγείας ,ότι εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες κάναμε πράξη την υπόσχεσή μας και υποβάλαμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα κακουργήματα που προκύπτουν από τις μέχρι τώρα έρευνες της Επιτροπής αυτής.

Η αναφορά του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επαναλαμβάνω ότι βασίζεται στα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής και σε συγκεκριμένα στοιχεία που προκύπτουν από το έργο των βουλευτών και από μαρτυρίες και έγγραφα.

Σκοπός της αναφοράς είναι να ολοκληρώσει το καθήκον της και η Δικαιοσύνη και να πράξει εκείνα που ανήκουν στην αρμοδιότητά της και εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων της Εξεταστικής Επιτροπής.

ΠΡΟΣΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ κ. ΞΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ

 

Προσβλέπω στην ευθυκρισία της κ. Ξένης Δημητρίου, υπογράμμισε ο Νίκος Νικολόπουλος και οι Έλληνες γνωρίζουν την άριστη επιστημονική και νομική της κατάρτιση και την ευαισθησία της. Εκτιμώ ότι θα πράξει τα δέοντα και θα ικανοποιήσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΣΤΗΝ… «ΕΝΤΑΤΙΚΗ» ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ

 

Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες:

«Γνωρίζετε ότι το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το πολύπαθο χώρο της υγείας, είναι έκδηλο. Πολύ δε, περισσότερο στην εποχή μας, που η μνημονιακή λαίλαπα έχει πλήξει δραματικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Είναι, λοιπόν, δημόσια επιτακτική ανάγκη όσοι οδήγησαν την υγεία στην… «εντατική» και θησαύρισαν, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, να εισπράξουν τα επίχειρα».

 

http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=7792&language=el_GR&itemid730=28216&detail730=1

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος