Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ» για χάριν του Έθνους και της Ορθοδοξίας! Υπερασπίστηκε το αυτονόητο κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση  και τις παλινωδίες Μητσοτάκη

Με διαυγή και κρυστάλλινο τρόπο ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, από το βήμα της Βουλής, και ψήφισε «ΟΧΙ σε όλα» για το νομοσχέδιο που επιτρέπει την αλλαγή φύλου σε άτομα από 15 χρονών και άνω.

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής κατακεραύνωσε με τα επιχειρήματα του τους «προοδευτικούς» της συγκυβέρνησης, που υπερψήφισαν ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο, βάζοντας νάρκη στα θεμέλια του έθνους και της Ορθοδοξίας.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε:

«Η κοινωνία μας που διανύει τον όγδοο χρόνο μιας σκληρής κρίσης και η οποία αισθάνεται να βάλλονται ευθέως πλέον, όχι μόνο το οικονομικό και βιοτικό της επίπεδο, αλλά ακόμα και αυτά τα ιερά και όσια, αρχές και αξίες που ως πυλώνες στήριξαν επί αιώνες τον ελληνισμό.

Γνωρίζω, και αποδέχομαι, ότι κάποιοι εδώ μέσα δεν αποδέχονται ούτε καν την λέξη «έθνος» ή θεωρούν τις παραδόσεις και τις αρχές αιώνων, ως «παλιοπράγματα» που η μόνη θέση τους είναι στη χωματερή. Κάποιοι το λένε και ευθέως, μάλιστα.. Δικαίωμά τους να πιστεύουν και να πρεσβεύουν ότι θέλουν. Ας γνωρίζουν όμως ότι αποτελούν μία ισχνή μειοψηφία και ότι εκεί που αυτοί εντοπίζουν τον προοδευτισμό, οι περισσότεροι Έλληνες εντοπίζουν τον χειρότερο σκοταδισμό».

Ακολούθως ο ανεξάρτητος Βουλευτής πέταξε «γάντι στην Κυβέρνηση τονίζοντας: «Γιατί δεν καλεί τον ελληνικό λαό να εκφραστεί συνολικά για τα θέματα που αφορούν το φύλο, το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, τη δυνατότητα να υιοθετούν παιδιά ή ακόμα και την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες; Μήπως γιατί ξέρει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα; Μήπως γιατί φοβάται ότι θα βρεθεί μπροστά σε μία οδυνηρή πραγματικότητα που επιμένει να αγνοεί, προτιμώντας την «ασφάλεια» της αίθουσας του κοινοβουλίου και την κυβερνητική πλειοψηφία»;

Θεωρώντας ότι η συζήτηση για το εν λόγω νομοσχέδιο λειτουργεί αποπροσανατολιστικά στην κοινωνία, ο Νίκος Νικολόπουλος έθεσε πολλά εύλογα ερωτήματα:

«Πότε θα μιλήσουμε και θα ξιφουλκήσουμε σε αυτή την αίθουσα για τα δικαιώματα των νέων ανέργων ή των εργαζομένων με μισθούς της πείνας;

Πότε θα μιλήσουμε για τα δικαιώματα των απολυμένων, των ΑμεΑ, των συνταξιούχων και των πολυτέκνων;

Πότε θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα σε αξιοπρεπή αμοιβή, αξιοπρεπή ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική κάλυψη;

Και πότε θα σταθούμε όρθιοι, υπερασπιζόμενοι για παράδειγμα, την ανάγκη αύξησης του κατώτατου μισθού και μεροκάματου;

Όλοι αυτοί που ανέφερα, κ. Πρωθυπουργέ, τι είναι κατά τη γνώμη σας;

«Λιοντάρια» ή «ζέβρες»; Φυσικά και είναι «ζέβρες»… Είναι οι πολλοί ηττημένοι σε μια Ελλάδα, της οποίας το κράτος ακόμα δεν αναγνώρισε τα δικαιώματά τους. Αναγνώρισε όμως τα δικαιώματα των διεμφυλικών ατόμων και της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ…»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε:

«Δεν γίνεται, στο όνομα της όποιας ατομικής ελευθερίας, να αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας όπως θέλει και αυτό να σπεύδει το κράτος να το κατοχυρώνει και νομικά. Εννοείται πως ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία, με αναφαίρετες ατομικές ελευθερίες, στην οποία κυρίαρχος κανόνας είναι ο σεβασμός στις επιλογές του ατόμου, όταν αυτές δεν κινούνται σε βάρος της κοινωνίας. Αλλά δεν μπορεί να φτάνουμε σε σημείο, η οργανωμένη κοινωνία να αποδέχεται την παραμόρφωση της βιολογίας, επειδή... έτσι αισθάνεται κάποιος. Αυτό, αυτομάτως σημαίνει κατάργηση της οργάνωσης, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας. Δεν ψηφίζω λοιπόν, το νομοθέτημα κυρίες και κύριοι. Και δεν το ψηφίζω, ως πολιτικός, ως δημοκράτης και ως Χριστιανός, που θεωρεί την πατρίδα του και τη θρησκεία του, τις πιο ανθρωποκεντρικές, δημοκρατικές και φιλελεύθερες! Δεν μπορώ να δεχτώ λοιπόν ότι σε αυτή τη χώρα, που εκατοντάδες ζευγάρια περιμένουν στην ουρά της γραφειοκρατίας και της ταλαιπωρίας για να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, θα μπορεί πιο εύκολα να κατοχυρώσει το φύλο αρεσκείας του ένας πολίτης, επειδή… έτσι αισθάνεται»!

Σε συνέχεια ο Ανεξάρτητος Βουλευτής με σαφήνεια υπερασπίστηκε την απαράβατη αρχή της πλειοψηφίας τονίζοντας:

«Οι πρωτοβουλίες που έμμεσα μετατρέπουν την ιδιαιτερότητα σε κανόνα και την μειοψηφία σε πλειοψηφία, παντού και πάντοτε θα με βρίσκουν αντίθετο με οποιοδήποτε τίμημα. Από κανέναν και ποτέ δεν ζήτησα, ούτε πρόκειται να ζητήσω, την άδεια για να μείνω πιστός στην Ορθόδοξη πίστη και στις ιδεολογικές αρχές μου. Κάποιοι έχουν τις δικές τους, «extra large» πεποιθήσεις για το συζητούμενο νομοσχέδιο, που απέχουν όσο το φως από το σκότος. Και επειδή κάποιοι συνάδελφοι ένιωσαν την υποχρέωση να μεταφέρουν στη Βουλή τη φωνή της κοινότητας των διεμφυλικών ατόμων, προσωπικά αισθάνομαι και εγώ την ανάγκη να μεταφέρω στη Βουλή τη φωνή της Εκκλησίας».

Προς το τέλος της ομιλίας του ο Νίκος Νικολόπουλος άσκησε κριτική στην αλληθωρίζουσα στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας :

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ταλαντεύτηκε αρκετά, τελικά αποφάσισε να «στρίψει δια του αρραβώνος», βλέποντας προφανώς τα δύσκολα και κατανοώντας μάλλον ότι ναι μεν έχει αναλάβει δεσμεύσεις έναντι των διεμφυλικών ατόμων, όπως διάβασα προ καιρού σε ρεπορτάζ της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» - εδώ και το σχετικό αντίγραφο που το καταθέτω στα πρακτικά της Βουλής – αλλά αυτές οι δεσμεύσεις τον φέρνουν ευθέως απέναντι στην μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας.

Έτσι, αποφάσισε να καταθέσει τη δική του… πατέντα στη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου, νομίζοντας πως μπορεί να πατάει σε δύο «βάρκες». Και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης να μην ψηφίσει, αλλά και να μην εμφανίζεται αντίθετος στη νομική κατοχύρωση του φύλου. Μόνο που αυτά τα θέματα, κύριοι συνάδελφοι της ΝΔ, δεν είναι για… μικροπολιτκές ντρίμπλες. Ο λαός καταλαβαίνει. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ας αποφασίσει επιτέλους ποιους εκπροσωπεί. Τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας ή της Ορθόδοξης Κοινότητας; Πρέπει να επιλέξει. Οι Χριστιανοί πιστεύουν πως ο Θεός έπλασε άρρεν και θήλυ και ότι «το σώμα των ανθρώπων είναι ναός του Αγίου Πνεύματος». Και αυτό δεν «σηκώνει»… φερετζέδες δικονομικών ή ηλικιακών μεταβολών! Ή μήπως πιστεύουν οι βουλευτές της ΝΔ πως εάν η αλλαγή φύλου πάει από τα 15 χρόνια στα 18, είναι όλα καλά; Κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπάρχει διαφωνία αρχών ή όχι; Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σας παρακολουθούν. Απαντήστε τους»!

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Ανεξάρτητος Βουλευτής υπογράμμισε: «Ο καθένας εδώ μέσα αναμετριέται με τη συνείδησή του. Και η κοινωνία είναι εκεί έξω και μας κρίνει όλους».

Προσωπικά πάντως, και τελειώνω, προτιμώ να εκφράσω την σιωπηλή πλειοψηφία που μπορεί να μην διοργανώνει παρελάσεις περηφάνιας γιατί τιμάει το φύλο, την πατρίδα και την θρησκεία της, αλλά υπάρχει και εκφράζεται μία και καλή για όλους μας.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος