Loading...
 Start Page
Νίκος  Νικολόπουλος: «Ηγέτης στο γήπεδο, ηγέτης και στην κοινωνία  ο Βασίλης Τσιάρτας»!

Με αφορμή την μήνυση που κατέθεσε το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών σε βάρους του παλαιού διεθνούς άσου του ποδοσφαίρου Βασίλη Τσιάρτα, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Γνωρίζω ότι πολυάριθμοι συμπατριώτες μας, ιδίως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν ταχθεί στο πλευρό του δημοφιλούς, παλιού διεθνούς ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα.

Θεωρώ χρέος μου επωνύμως και δημοσίως να εξάρω το κουράγιο του και να τον επαινέσω για το θάρρος της γνώμης του και συνάμα να τον διαβεβαιώσω ότι στις δικαστικές περιπέτειές του θα είμαι ολόψυχα στο πλευρό του και εφόσον το θελήσει μάρτυρας υπεράσπισης του.

Ο Βασίλης Τσιάρτας με μια ανάρτησή του διερμήνευσε τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ορθόδοξων Ελλήνων διατυπώνοντας «ευχές» ανάλογες με προς εκείνους που δήλωναν την χαρά τους και τον ενθουσιασμένους για την ευκολία του να αλλάζει και να ξανα-αλλάζει φύλο κάποιος από τα 15 του χρόνια και μετά. Μάλιστα ήταν τόσο εύστοχες, ώστε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος και πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου κ.κ. Ιερώνυμος ενώπιον του συνόλου των τηλεοπτικών σταθμών, τις επανέλαβε και πιθανόν θεώρησε, δείχνοντας την ικανοποίηση του, ότι εκφράζουν όχι μόνον αυτόν αλλά και ολόκληρη την Χριστιανική Εκκλησία

Από την δημόσια διαδρομή του παλιού άσου του ποδοσφαίρου μας και την αδιάλειπτη έκθεση της εικόνας και της προσωπικότητάς του, είμαι απόλυτα βέβαιος για το ήθος, την ακεραιότητα και τη διατύπωση εκ μέρους του άδολων και χρήσιμων, για την κοινωνία, απόψεων. Είμαι δε, πεπεισμένος ότι δεν διακατέχεται από αισθήματα εμπάθειας, μίσους και μισαλλοδοξίας.

Τάσσομαι δημοσίως στο πλευρό του και ταυτόχρονα αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας την υποκρισία. Τι, εν τέλει, εξοργιστικό είπε ο Τσιάρτας; Έκανε μια ευχή, που είναι απόλυτα σύμφωνη με τις πεποιθήσεις των συναδέλφων μου που ψήφισαν την αλλαγή φύλου. Τι, πέρα από αυτό, κατάλαβαν οι αντιδρώντες και δεν το εξέλαβαν ως ευχή; Μήπως για τα δικά τους παιδιά δεν είναι ευχής έργο, αλλά για τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών είναι;

Και γιατί ο Τσιάρτας δεν δικαιούται να διατυπώνει ελεύθερα ό,τι πιστεύει, ενώ εκείνοι να ξιφουλκούν εναντίον του και να πέφτει θύμα ο αγαπητός άσος ενός απαράδεκτου και παρατεταμένου μπούλινγκ;

Χαίρομαι, όμως, γιατί έχω συμπεράνει ότι ο Βασίλης Τσιάρτας δεν είναι από τα παιδάκια που κιοτεύουν, έστω κι αν η επίθεση που δέχεται είναι ομαδική και γίνεται στο όνομα ενός «προοδευτικού φασισμού».

Ας ξέρουν, λοιπόν, ότι ο Βασίλης Τσιάρτας δεν είναι μόνος. Έχει μαζί του την συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων, που θέλουν να δουν τέκνα τέκνων και που τούτο φυσιολογικά γίνεται μόνο από την συνεύρεση γυναικός και ανδρός, όπως θέλει ο δημιουργός από την εποχή του Αδάμ και της Εύας δηλαδή από την συνεύρεση ανδρός και γυναικός! Βασίλη είμαστε μαζί σου!»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος