Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Η αποκάλυψη της αλήθειας για το σκάνδαλο  του Ερυθρού Σταυρού έρχεται από την φυλακή Κορυδαλλό….«κελαηδά» ο Α. Μαρτίνης  και δίνει «στεγνά» συνενόχους «γαλαζοπράσινους» Υπουργούς»!!! Σήμερα συζητείται επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή

Η δικαστική έρευνα για την καταστροφή του Ερυθρού Σταυρού θα περιλάβει και τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε η ιερή και ακλόνητη τελευταία βούληση των πλουσίων διαθετών με δικαστικές αποφάσεις ,οι οποίες βγήκαν σχεδόν αποκλειστικά για τον Ερυθρό Σταυρό και σταμάτησαν να εκδίδονται όταν ανώτατοι δικαστές "πήραν χαμπάρι" ότι θα έκαναν φτερά τεράστιες ιερές περιουσίες, απαραίτητες για την επιβίωση του Ερυθρού Σταυρού ,χωρίς βέβαια να προλάβουν την καταστροφή;

Πίσω από το ερώτημα του Χριστιανοδημοκράτη Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου που καλείται σήμερα το μεσημέρι να απαντήσει από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος αποτελεί απλά την «κορυφή του παγόβουνου».

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σήμερα στο alpha radio και απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων του δημοσιογράφου Γιώργου Καρβουνιάρη είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Α. Μαρτίνης, κατά πληροφορίες, του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κρατάει πολλούς άσσους με αλληλογραφία και προσωπικά "ραβασάκια" πολιτικών, αλλά και για ιδιαίτερες σχέσεις με εκδότες, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και δικαστικούς.

Τα περί δωρεάν νοσηλείας διαφόρων εξ αυτών είναι απλά η κορυφή ενός παγόβουνου, που καταλήγει σε βίλες, θυρίδες και λογαριασμούς σε "ιδρύματα".

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος αποκάλυψε ότι έφτασε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η ένορκη κατάθεση του πάλαι ποτέ πανίσχυρου προέεδρου του Ερυθρού Σταυρού Ανδρέα Μαρτίνη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μήνες "ξεχασμένος" από τα άλλοτε στηρίγματά του στην δημόσια πολιτική, επιχειρηματική και κρατική ζωή.

Ο Αχαιός ανεξάρτητος Βουλευτής τόνισε με νόημα:

«Ο Α. Μαρτίνης προφυλακίστηκε για οικονομική ζημιά στον Ερυθρό Σταυρό, και από ότι καταλαβαίνουμε, περίμενε βοήθεια από τους άλλοτε πανίσχυρους πολιτικούς κλπ διαπλεκόμενους φίλους του, και δεν την πήρε.

Τώρα ο Α. Μαρτίνης βλέπει τον μονόδρομο της αποκάλυψης της αλήθειας και από τον Κορυδαλλό άρχισε να "συνομιλεί" γραπτώς με τη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε ότι θα καταθέσει στα πρακτικά την ένορκη κατάθεση Μαρτίνη : "ώστε να πάψουν οι αρμόδιοι να κάνουν ότι δεν γνωρίζουν. Δεν μπορεί ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης, η κ. Φ. Γεννηματά από την ώρα που καταγγέλονται με «ονοματεπώνυμο» Υπουργοί να «σφυρίζουν» αδιάφορα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης επίσης σήμερα στην Βουλή θα υποχρεωθεί να απαντήσει εάν όντως ο φυλακισμένος Α. Μαρτίνης έχει ήδη ενημερώσει με αναφορά τη Δικαιοσύνη για πολιτικούς από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και για όσα σχετίζονται με το διαχρονικό σκάνδαλο και το φαγοπότι στον Ερυθρό Σταυρό.

Πριν λίγες μέρες κατά την ανάπτυξη ερώτησης μου προς τον αν. Υπουργό Υγείας Π. Πολάκη, επίσης ζήτησα επίσημα να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία, εάν προηγούμενος Υπουργός Υγείας -όπως καταγγέλει 0 Α. Μαρτίνης- είχε την πεθερά του αργόμισθη στο «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» και με ποια «ανταλλάγματα»….

Και σήμερα θα ζητήσω να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει ο αν. Υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος εάν όντως : «Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μέσω του τότε Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου έβαλε πόδι στο "Ερρίκος Ντυνάν" και αυτή ήταν ουσιαστικά η έναρξη της αντίστροφης μέτρησης, για την αποκάλυψη του τεράστιου σκανδάλου που λέγεται "Ερυθρός Σταυρός".

Εκτός από τον υπόδικο Α. Μαρτίνη υπάρχουν και Υπουργοί που «έβαλαν το χεράκι» και οδήγησαν το "Ερρίκος Ντυνάν" στην κατάρρευση και μέσω αυτού και τον "Ερυθρό Σταυρό" και μόλις έπεσε η ηγεσία Μαρτίνη, υπό το βάρος του σκανδάλου και των τεραστίων οφειλών στα "δανεικά" από την Μαρφίν, άρχισαν οι συνέπειες»

Ο Νίκος Νικολόπουλος πάντως προϊδέασε τους πάντες λέγοντας: «Κάνουν λάθος εάν νομίζουν κάποιοι αυτόκλητοι σωτήρες, ότι γλύτωσαν, όπως και κάποιοι άλλοι που ράβουν Υπουργικά κοστούμια, ενώ θα έπρεπε να ράβουν «ριγέ φόρμες».

Το σκάνδαλο του "Ερυθρού Σταυρού" εξελισσόταν πολλά χρόνια διότι ο Ανδρέας Μαρτίνης και οι περί αυτόν, όπως αποκαλύφθηκε, απολάμβαναν την προστασία της πολιτικής εξουσίας. Ο Ανδρέας Μαρτίνης τώρα από τη φυλακή αποφάσισε να μιλήσει για τις ευθύνες και άλλων προσώπων σχετικά με την οικονομική καταστροφή του Ερυθρού Σταυρού.

Κάποιοι από σήμερα θ χάσουν τον ύπνο τους.

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος