Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Βάλαμε «στοίχημα» κατά του παράνομου τζόγου και θα το κερδίσουμε!

Από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δόθηκε στη δημοσιότητα το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος αιτιολόγησε πλήρως την θετική ψήφο του στο νομοσχέδιο, που προβλέπει την πάταξη, επιτέλους, του παράνομου τζόγου στην Ελλάδα.

Λαμβάνοντας το λόγο, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής περιέγραψε το πρόβλημα, θέτοντας παράλληλα αμείλικτα ερωτήματα. Συγκεκριμένα, είπε:

«Πριν λίγες μέρες, στο Κοινοβούλιο, ακούσθηκαν φοβερά πράγματα για τα παράνομα «φρουτάκια», που λειτουργούν σε όλη τη χώρα. Ακούσθηκε ότι σε όλη τη χώρα λειτουργούν έως και 100.000 παράνομα «φρουτάκια» που τζιράρουν γύρω στο 1,5 δις τον χρόνο, με το κράτος να χάνει 400 εκ. ευρώ από φόρους, ίσως και παραπάνω. Είναι πραγματικά απίστευτο!

Γιατί να επιτρέπεται η παρανομία και το έγκλημα «ελεύθερα», λοιπόν; Για να υπογράφονται Μνημόνια, να κόβονται συντάξεις, να καταργείται το ΕΚΑΣ, να μη δίνονται οικογενειακά επιδόματα; Ήμαρτον»!

Ακολούθως, ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στη ρίζα του κακού, υπογραμμίζοντας:

«Αξίζει, λοιπόν, να γνωρίζουν οι συνέλληνες και αυτοί φυσικά που πρόσφατα πήγαν στην κάλπη για να αναδείξουν αρχηγό στη νέα Κεντροαριστερά, ότι τα 35.000 ηλεκτρονικά μηχανήματα τα έδωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο κύριος Βενιζέλος, γιατί έπρεπε να βρει λεφτά ως Υπουργός Οικονομικών. Και σήμερα, τι υποκρισία Θεέ μου, η Δημοκρατική Συμπαράταξη αντιδράει στην μείωση του αριθμού των μηχανημάτων κατά 10.000! Πως εξηγείται αυτό;

Ο κύριος Γιαννακόπουλος, δεξί χέρι του Βενιζέλου, Γ.Γ Υπουργείων και Πρόεδρος της ΕΕΕΠ επί ΠΑΣΟΚ, είπε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ότι η μείωση των μηχανημάτων είναι θετική. Είπε, επίσης, ότι και τα μαγαζιά που θα έχουν αυτά τα μηχανήματα θα είναι πολύ λιγότερα, από 1.400 που θα ήταν αρχικά. Μέσες-άκρες είπε, δηλαδή, ότι κι αυτός τα ίδια θα έκανε! Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, εδώ ποιος λέει αλήθεια; Ο κυβερνητικός ή ο αντιπολιτευτικός σας εαυτός;»

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής στα δικαιολογημένα παράπονα των πρακτόρων του ΟΠΑΠ, λέγοντας:

«Έχει μεγάλη αξία η γνώμη τους, γιατί μιλάμε για 4.500 μικρομεσαίους επιχειρηματίες και οικογενειάρχες, που βρίσκονται σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας. Αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι μπορούν αυτά τα παιχνίδια να διεξαχθούν νόμιμα στα πρακτορεία. Λένε, ακόμα ότι πολλοί έχουν ήδη κάνει μεγάλες επενδύσεις, έχουν «ματώσει οικονομικά», για να εγκαταστήσουν αυτά τα μηχανήματα. Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιος θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη σε αυτούς τους ανθρώπους και να συνεχίσει να επιτρέπει το «πάρτι» δισεκατομμυρίων στα «φρουτάδικα», κάποια εκ των οποίων μάλιστα, πάνε και ανοίγουν δίπλα στα νόμιμα πρακτορεία για να «ψαρέψουν» πελατεία;

Αλήθεια, υπάρχει ένας Βουλευτής που δεν ξέρει με ονοματεπώνυμο τους βαρόνους της διαπλοκής που ελέγχουν αυτά τα site και έχουν τα λεφτά τους σε offshore;

Κάνει όμως τζιζ και δεν μιλά κανείς… Έχουν, βλέπετε, στα χέρια τους τα «πυρηνικά» όπλα των ΜΜΕ.. .»

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος ετοίμασε και καταθέτει μαζί με όλα τα πρακτικά, μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και στην Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος