Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Κλαίγονταν» για τις άδειες, ενώ μόνο το Survivor  κοστίζει 17 εκ. ευρώ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έλληνες καναλάρχες «κλαίγονταν» για το κόστος των τηλεοπτικών αδειών και δεν ήθελαν να δώσουν περισσότερα από 10 εκ. ευρώ, όμως για την αγορά ενός μόνο «παιχνιδιού» ο ΣΚΑΙ «έσκασε» 17 εκ. ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, ενώ παραπλήσιες ήταν και οι προσφορές άλλων καναλαρχών!

Αποκαλυπτικός και άκρως δηκτικός ήταν ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Οκτώ» του Π. Ρηγόπουλου στο Super B για το Survivor και τους καναλάρχες που έχουν «καβούρια», στις τσέπες όταν πρόκειται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το Ελληνικό Δημόσιο, είναι όμως ανοιχτοχέρηδες όταν μυρίζονται κέρδος.

Ειδικότερα, είπε με νόημα ο Νίκος Νικολόπουλος: «Ο κ. Αλαφούζος έχει κάνει περικοπές προσωπικού, μειώσεις μισθού σε εργαζόμενους του στο πρόσφατο παρελθόν αλλά για το #survivorGr λεφτά υπάρχουν.

Ίσως να είχε τον Σκαι στο μυαλό του ο Μητσοτάκης που πρόσφατα είπε ότι «βρέχει» λεφτά. Γιατί ο Σκαι θα πληρώσει σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Νίκου Μαστοράκη 17.000.000 ευρώ στον Τούρκο παραγωγό της εκπομπής Survivor!

Ναι, 17.000.000 που θα μπορούσε να τα επενδύσει στην Ελλάδα και να δώσει δουλειά σε εκατοντάδες ηθοποιούς και εργαζόμενους στο χώρο της τηλεόρασης για να γυρίσει Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές. Προτίμησε, όμως, να τα «ακουμπήσει» ζεστά- ζεστά στον Τούρκο καναλάρχη.

Αλήθεια, όλοι εκείνοι που, όταν έγινε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, έλεγαν ότι έπρεπε να κοστίζουν γύρω στα 8 με 10 εκατομμύρια, τι έχουν να πουν για τα 17.000.000 που δίνει ο Σκαι για μία μόνο εκπομπή; Και για να είμαι δίκαιος, το μόνο κανάλι που δεν «τσίμπησε» με τον Τούρκο παραγωγό του #survivorGr ήταν ο Ant1 που έριξε «πόρτα» στα μούτρα του Τούρκου παραγωγού παρόλο που ήθελε την εκπομπή».

Εξ’ άλλου, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής κλήθηκε από την δημοσιογράφο Χρ. Λαμπίρη του «Ε tv» να σχολιάσει τις εξελίξεις στο αμφιλεγόμενο «παιχνίδι» Survivor και τόνισε:

«Τα εκατομμύρια ευρώ «πάνε κι έρχονται» στα χέρια στοιχηματικών εταιρειών και έχουν ήδη εγερθεί τεράστια ζητήματα που έχουν σχέση με την «υφή» του παιχνιδιού και των μηνυμάτων που εκπέμπει, τα οποία έχουν τύχει έντονης κριτικής. Όμως, ο αρμόδιος Υπουργός φαίνεται πως μένει απαθής και δεν ζητά ν’ ασχοληθεί το ΕΣΡ ως οφείλει με το Survivor.

Απορώ με την απάθειά του. Δεν έχει καταλάβει ότι έχουν προκύψει ζητήματα εξαπάτησης των τηλεθεατών;

Συγκεκριμένα, μετά τον τραυματισμό παικτών, ο σταθμός ενώ ήξερε από τη Δευτέρα ή Τρίτη ότι κανείς στο επεισόδιο της Πέμπτης δεν θα αποχωρήσει, αφού οι συμμετέχοντες ήταν στο νοσοκομείο, άφησε την κοινή γνώμη στο σκοτάδι, καθώς και τις Αρχές. Και οι στοιχηματικές εταιρείες, άραγε, να ήταν στο σκοτάδι μέχρι τη Δευτέρα 27/3/2017, όταν και αναγκάσθηκε ο ΣΚΑΙ να εκδώσει γραπτή ανακοίνωση;»

Ολοκληρώνοντας, ο Νίκος Νικολόπουλος την παρέμβασή του στην εκπομπή της Χρ.. Λαμπίρη έθεσε καίρια ερωτήματα για την αδιαφανή «μπίζνα» του Survivor που έχει συμπεριλάβει και σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος