Loading...
 Start Page
Ερώτηση Νικολόπουλου στη Βουλή για την πολύκροτη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών στην Ζάκυνθο

Ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονή, αναφορικά με τη «θαμμένη» υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών στη Ζάκυνθο κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ρωτώντας να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας για το ζήτημα που φέρεται να εμπλέκονται στελέχη του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Εκκλησίας.

 

AdTech Ad

Διαβάστε την ερώτηση:

 

Θέμα: «Ποια είναι η χρονική πορεία της μεγάλης υπόθεσης ναρκωτικών με εμπλοκή και στελεχών των τοπικών αρχών (λιμενικό, αστυνομία, εκκλησία) που αποκαλύφθηκε το 2011 στην περιοχή της Ζακύνθου;».

 

Πολλά θρυλούνται και πολλά έχουν πραγματικά συμβεί στη Ζάκυνθο γύρω από την παγκόσμιας φήμης και αξίας περιοχή του "ναυαγίου".

 

Κάποιοι προβάλλονται ως ιδιοκτήτες μιας έκτασης τεράστιας χιλιάδων στρεμμάτων και επικαλούνται τίτλους βγαλμένους μέσα από τα λασπόνερα της Βενετίας της εποχής των Δόγηδων, στους οποίους δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει την υπογραφή του ούτε ο φερόμενος ως υπογράφων "Δόγης" ,εάν ζούσε.

 

Πολλά θρυλούνται και πολλά έχουν πραγματικά συμβεί γύρω από τους λόγους και τους όρους επένδυσης και μάλιστα σε μια νησίδα προστατευόμενη και μη οικοδομήσιμη ,ούτε σε ένα μέτρο, όταν μάλιστα στο προσκήνιο εμφανίστηκαν διάφοροι διεκδικητές της έκτασης και έκτοτε άρχισαν να αποκαλύπτονται μέθοδοι βγαλμένοι από την γνωστή πατέντα διαφθοράς της εποχής του βαθέως ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και του Σημίτη.

 

Τότε που η Πεντέλη κάηκε και δεν έμεινε πελεκούδι. Τότε που τα δάκρυα ενός Υπουργού θα γίνονταν νερό για να ποτιστούν οι αναδασώσεις ,αλλά στη θέση των δένδρων ξεφύτρωσαν οικοδομικά τετράγωνα συνεταιρισμών και ιδιωτών και τα παιχνίδια επιτηδείων γύρω από τη Μονή Πεντέλης. Τι συνέβη στην πραγματικότητα; Πολλά και απανωτά εγκλήματα πλουτισμού και ξεπλύματος χρήματος μέσω ακινήτων.

 

Στέλεχος της εποχής αφού έμεινε σιωπηλό για χρόνια εσχάτως δραστηριοποιείται στο πολιτικό εκδοτικό παρασκήνιο καθώς προφανώς κρίνει ότι ήγγικεν η ώρα των επενδύσεων, αξιοποιώντας όσα αυτά τα χρόνια κέρδισε μαζί με τον τίτλο "Ο πλουσιότερος Έλληνας".

 

Τα συμβαίνοντα στη Ζάκυνθο και στην προαναφερόμενη περιοχή έχουν περίπου την ίδια τεχνοτροπία της Πεντέλης.

 

Δικογραφίες πολύ σοβαρές έχουν σχηματιστεί και προσδιορίζονται πολιτικά και από την ανάμειξη σοβαρού στελέχους του πάλε ποτέ γνωστού ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτές «σέρνονται» χρόνια γιατί η Δικαιοσύνη εκτός από τυφλή, εκτός από κουφή είναι προφανώς και κουτσή και δεν "τραβάει" στις ανηφόρες της Βόρειας Ζακύνθου ,μιας περιοχής που στοιχειώνεται εδώ και 30 χρόνια από την εισέτι ανεξιχνίαστη δολοφονία με τη μέθοδο της "ηλίασης" δυο νεαρών παιδιών από την Θεσσαλονίκη, τα οποία προφανώς άθελα τους έγιναν μάρτυρες εγκλημάτων διακίνησης στην περιοχή του «ναυαγίου».

 

Τώρα η χώρα πνίγεται από πληροφορίες ότι μια από τις μεθόδους των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών είναι η οργανωμένη διασπορά ναρκωτικών σε φημισμένες περιοχές της Ελλάδας, με πλήθος νέων από τον δυτικό κόσμο.

 

Κάτω από τέτοιες πληροφορίες για ασύδοτη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών η Ελλάδα δυσφημείται παγκοσμίως από τον τραγικό θάνατο, δια της μεθόδου του Λίντς, του άτυχου Αμερικανού στην περιοχή του Λαγανά.

 

Κάποιοι ελάχιστοι παράνομοι και επίορκοι δρουν στη περιοχή αυτή με αποτέλεσμα, εκτός όλων των άλλων, να φτιάχνουν την άθλια φήμη μιας περιοχής στην οποία θα βρει κανείς στο δρόμο ,κάτω από τη μύτη των αρχών, κάθε είδους ναρκωτικού που σχεδόν βρίσκεται στα χέρια μπράβων, οι οποίοι είναι "μπροστινοί" ανθρώπων με λευκά κολάρα και διαμονή μακριά από το νησί.

 

Η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα και δεν αιφνιδίασε τις αρχές. Αντίθετα στελέχη των αρχών συνεργάστηκαν με το αζημίωτο στο «χτίσιμο» και πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας θρυλείται ότι κάτω από τις χρυσοποίκιλτες στολές τους και τα υπενδεδυμένα με ολόλευκα μάρμαρα Πεντέλης παλάτια τους, έκρυψαν καλά μυστικά φοβερά και ευθύνες αδυσώπητες, με δύναμη που άντλησαν από το κέντρο και από εποχές βρόμικες, τις οποίες θεωρούν ότι έπνιξε η λήθη και θάμπωσαν τα αξιώματα.

 

Επειδή η αργοπορία της Δικαιοσύνης δεν προστατεύεται από την συνταγματική ανεξαρτησία των δικαστών.

 

Επειδή η παράλειψη έρευνας συγκεκριμένων στοιχείων δεν προστατεύεται από την συνταγματική ανεξαρτησία των δικαστών.

 

ΕΡΩΤΑΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

 

1. Ποια είναι η χρονική πορεία της μεγάλης υπόθεσης ναρκωτικών με εμπλοκή και στελεχών των τοπικών αρχών (λιμενικό, αστυνομία, εκκλησία) που αποκαλύφθηκε το 2011 στην περιοχή της Ζακύνθου;

 

2. Σε ποιο στάδιο απονομής δικαιοσύνης βρίσκεται τώρα η υπόθεση αυτή;

 

3. Οι περίφημες μαγνητοταινίες, στις οποίες στέλεχος της Εκκλησίας ζητεί 2,5 εκατομμύρια ευρώ και μία βίλα με το κλειδί στο χέρι για να συνεργαστεί στην "οικοπεδοποίηση" της έκτασης που προαναφέρουμε στην περιοχή του "ναυαγίου", έχουν αποτελέσει αντικείμενο δικαστικής έρευνας και εκτίμησης;

 

4. Εχει εξιχνιασθεί ο θάνατος των δυο νεαρών εκ Θεσσαλονίκης στην ίδια περιοχή το καλοκαίρι του 1987;

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος