Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος :  Κινδυνεύουν με λουκέτο οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες

Με αδιάκοπτο πείσμα ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος δίνει τις μάχες του υπέρ των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών που απειλούνται με συρρίκνωση ή και λουκέτο ακόμη, εξαιτίας της συνεχιζόμενης πραγματικής εύνοιας υπέρ των ξέκνων «καρτέλ» του φαρμάκου.

Ο Νίκος Νικολόπουλος προ εβδομάδος κατέθεσε την 6η στην σειρά ερώτησή του στην Βουλή των Ελλήνων, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ζητώντας απαντήσεις και λήψη πρωτοβουλιών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς την κατεύθυνση της άρσης κάθε αδικίας που πλήττει βάναυσα την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η προηγούμενη ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου που κατατέθηκε προ 8μήνου παραμένει αναπάντητη από την σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, παρότι ο κανονισμός της Βουλής επιτάσσει να δίδονται απαντήσεις έγκαιρα και με σαφήνεια.

Αντ΄ αυτού η ηγεσία του Υπουργείου προτιμά την αιδήμονα πλην ύποπτη σιωπή, την συσκότιση και την ταύτισή της με την θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για να κατακλυσθεί η Ελληνική αγορά από πάμφθηνα σκευάσματα αμφίβολης προέλευσης και ποιότητας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την κατάθεση της 6ης ερώτησής του για την «φαρμακοκτόνο» ανθελληνική τακτική των μνημονιακών κυβερνήσεων δήλωσε: Δεν θέλω, αδυνατώ να πιστέψω ότι η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ταυτίζεται με τα Γερμανικά συμφέροντα, που συμπεριφέρονται ως «πλασιέ» Ισραηλινών, Αμερικάνικων και δικών τους εταιρειών. Ωστόσο όσο κωλυσιεργεί και σιωπά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας όλο και περισσότερο μου ενισχύεται η πεποίθηση ότι πολιτεύεται ως γενόσημο της Αριστεράς που δεν έχει την δύναμη και την βούληση να παρα……. Τα «καρτέλ και να υπερασπιστεί την παντομολογουμένη αξιοπιστία της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, η οποία επιτελεί σπουδαίο εθνικό έργο, απασχολώντας δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους»

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, ως ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, καλεί και πάλι τους συναρμόδιους Υπουργούς να δώσουν καθαρές απαντήσεις. Μα προπαντός λύσεις, στα παρακάτω ερωτήματα:

1. Γιατί πρέπει να αφήσουμε στο έλεος του Θεού δεκάδες χιλιάδες έλληνες εργαζόμενους, που εργάζονται παλεύοντας σκληρά για να είναι το ελληνικό φάρμακο μέσα στα καλύτερα του κόσμου;

2. Γιατί επιτρέψατε να παραδοθεί η υγεία των Ελλήνων στα «φάρμακα δολοφόνους» και στα χέρια της τρόικα;

3. Γιατί δεν αντιδράτε, όταν με αυτές τις πολιτικές καταδικάζονται οι επόμενες γενιές, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, να ψάχνουν το γιατρικό τους σε σκευάσματα αμφιβόλου ποιότητας από τριτοκοσμικές χώρες;

4. Γιατί δεν έχετε ακόμα διαψεύσει τα όσα σας καταμαρτυρεί, ο εκπρόσωπος των Ελλήνων φαρμακοβιομηχάνων μέσα και έξω από τη Βουλή, όταν μάλιστα συγκεκριμένα είπε, ότι: ‘’Ο Καρόνε ήξερε τι έκανε. Ήξερε, που να βασιστεί, ώστε να γκρεμίσει την ελληνική φαρμακοβιομηχανία για χάρη των Εβραίων. Ήξερε που να ποντάρει, ώστε οι Έλληνες να πεθαίνουν, πριν προλάβουν να βγουν στη σύνταξη... Ήξερε ότι θα βρει πρόθυμους Εφιάλτες για να του ανοίξουν τις Θερμοπύλες’’. Κατόπιν των προηγουμένων δηλώσεων, είναι απορίας άξιο:

5. Γιατί δεν απαντάτε στους ως άνω ισχυρισμούς και γιατί δεν νοιώθετε την ανάγκη να απολογηθείτε;

6. Γιατί δεν έχετε ακόμα απαντήσει στις βαρύτατες κατηγορίες του δημοσιογραφικού site «Newsbomb», που σας αποκαλεί ‘’δολοφόνους’’ και που αυτολεξεί αναρωτιέται δημόσια: «Εκτός κι αν το να φαρμακώνεις τον κοσμάκη με... μαντζούνια ή το να μετατρέπεις τη φαρμακευτική περίθαλψη σε προνόμιο της ελίτ, είναι κάτι λιγότερο από δολοφονία»;

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος