Loading...
 Start Page
Κακοπληρωτές οι νταβατζήδες των ΜΜΕ…  Μόνον στην ΕΘΝΙΚΗ δεν εξυπηρετείται το 45% των δανείων των μέσων ενημέρωσης..  Σκεφτείτε τι γίνεται στις άλλες!!!! Ο Λ. Φραγκιαδάκης της ΕΘΝΙΚΗΣ «συνελήφθη» αυτοδιαψευδόμενος!!!

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του ΧΡΙ.Κ.Ε., εισηγήθηκε την καταμήνυση του Λ. Φραγκιαδάκη της ΕΘΝΙΚΗΣ, για ψευδομαρτυρία και για προσπάθεια εξαπάτησης της Εξεταστικής Επιτροπής.

Η νομική υπηρεσία μελετά τα πρακτικά και τα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά.

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε πως πρέπει η Δικαιοσύνη να εξετάσει για ποιους λόγους και ποιους εξυπηρέτησαν οι ασαφείς απαντήσεις και η προκλητική δόση άγνοιας του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΤΕ, για την διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ.

Ο κ. Φραγκιαδάκης αυτοαναιρούσε τα λεγόμενα του και επιφυλασσόταν να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα, όταν δεν έδινε ψευδή στοιχεία.!!!

Επίσης πρέπει να απολογηθούν όσοι έδωσαν από την Εθνική Τράπεζα δάνεια σε ΜΜΕ με εξασφαλίσεις που έφταναν μόλις στο 35% .

Ο κ. Φραγκιαδάκης είπε ψέματα πως έγιναν όλα βάσει του πιστοληπτικού κανονισμού της τράπεζας αφού από τα στοιχεία που ήρθαν στην Βουλή προκύπτει πως είχαν αρνητικά ίδια κεφάλαια ant1, Τηλέτυπος, ΔΟΛ, Πήγασος, Πρώτο Θέμα κ.α.

 

Έφτασε στο σημείο να ορκιστεί ο κ. Φραγκιαδάκης πως δεν έχει δοθεί οποιαδήποτε χρηματοδότηση σε ΜΜΕ από το 2011, όταν για τον Όμιλο Αλαφούζου προκύπτει ότι:

- Στις Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε. χορηγήθηκε εφάπαξ ποσό 3.400.000 ευρώ με λήξη 31.10.2010.. Μέχρι σήμερα το ποσό αυτό δεν έχει εξοφληθεί και εγκρίνονται συνεχείς παρατάσεις της λήξης του

Πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί είπε ο Νίκος Νικολόπουλος όσοι υπέγραψαν τα δάνεια στον Όμιλο Αλαφούζου παρότι ο κύκλος των εργασιών σε επίπεδο ομίλου στις Καθημερινές Εκδόσεις έπεσε από τα 91.000.000 το 2009 στα 66.000.000 το 2014, ο συνολικός δανεισμός εκτοξεύθηκε από 35.000.000 το 2009 στα 106.000.000 το 2015.

Και δεν φτάνει αυτό.. Μία ηχηρή απόδειξη ότι έδινε ψευδείς πληροφορίες ο κ. Φραγκιαδάκης είναι και η εξής:

- Στις 27.1.2015 η Ανώτατη Επιτροπή Πιστοδοτήσεων ενέκρινε παράταση καταβολής τόκων στις Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε. με το επιχείρημα ότι κάποια στιγμή θα πάρει το κοινοπρακτικό δάνειο, κατά παραβίαση του κανονισμού πιστοδοτήσεων.

 

Αλλά και για τον ΠΗΓΑΣΟ του κ. Μπόμπολα απεδείχθη ότι δεν είπε αλήθεια αφού:

- Τον Απρίλιο του 2016 η Εθνική συμμετείχε σε κοινοπρακτικό ομολογιακό δάνειο ύψους 80.000.000 ευρώ με συμμετοχή 30.000.000 ευρώ.

Ενώ υπήρξαν ληξιπρόθεσμοι τόκοι από παλαιότερο δάνειο της ΠΗΓΑΣΟΣ 4.000.000 ευρώ.

Επιπλέον ο τζίρος της ΠΗΓΑΣΟΣ έπεσε κατά 80% : από 162.000.000 το 2009 έφτασε πέρυσι στα 33.000.000

 

Τα ίδια έκαναν και οι ελεγχόμενοι τραπεζίτες και για τον ΔΟΛ. Έδωσαν δάνειο 99 εκατ. με εμπράγματη ασφάλεια 600.00 ευρώ!

Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2014 εκταμιεύτηκε ποσό 96.756.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 81.249.000 ήταν αναχρηματοδότηση προηγούμενων οφειλών, αλλά τους δόθηκε επίσης ζεστό χρήμα 15.500.000 ευρώ. «Πρωταθλήτρια» όμως και πάλι υπήρξε η ΕΘΝΙΚΗ που έδωσε ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο, κοντά στο 45%, δηλαδή 6.449.000 ευρώ.

 

Για τον όμιλο ant1 κοινοπρακτικό δάνειο που η ΕΘΝΙΚΗ συμμετείχε με 43.500.000 ευρώ υλοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2015!!!!! Ενώ στις 9.2.2011 χρηματοδοτήθηκε ο ant1 με 156.000.000 και στην συνέχεια αν και το δάνειο δεν είχε εξοφληθεί, η θυγατρική μετέφερε το προϊόν της σε άλλη τράπεζα του εξωτερικού και η ΕΘΝΙΚΗ δεν κατήγγειλε την σύμβαση…

Η ΕΘΝΙΚΗ είναι ακάλυπτη κατά 48.000.000 από τα 58.000.000 που δάνεισε.

Τέλος, τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος ότι θα πρέπει να τους καλέσει ο Εισαγγελέας όλους όσους υπέγραψαν αλλά και τους μεταγενέστερους που «κουκούλωσαν», προκειμένου να απολογηθούν γιατί ενώ οι ορκωτοί λογιστές έλεγαν να μην δανείζουν, αφού με τις γραπτές τους εκθέσεις εξέφραζαν αμφιβολία για την ικανότητα λειτουργίας συγκεκριμένων εταιρειών ΜΜΕ.

==================================================================

Μία συνεδρίαση που οδήγησε σε πολιτικό.. «στριπτίζ»!!!!

Ακολουθεί … μία σύντομη περιγραφή των όσων διαδραματίστηκαν στην αίθουσα της εξεταστικής επιτροπής, όπως την κατέγραψαν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες που παρακολουθούσαν την εξέταση Διευθύνοντα Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας Λ. Φραγκιαδάκη, με τις πιο ουσιαστικές και «καυτές» ερωτήσεις του ανεξάρτητου Βουλευτή και πρόεδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκου Νικολόπουλου.

Ερωτήσεις οι οποίες ήσαν στοχευμένες και οδηγούσαν στο συμπέρασμα που έχουν καταλήξει εδώ και χρόνια οι Έλληνες φορολογούμενοι, δηλαδή ότι επικρατεί στην δανειοδότηση των ΜΜΕ, μία πέρα για πέρα παράνομη κατάσταση αμοιβαίων «εξυπηρετήσεων», πολιτικών - και όχι μόνον - εκβιασμών, χτυπημάτων κάτω από τη μέση και οικονομικής εξάρτησης, με κεντρικό τον ρόλο των τραπεζών ανάμεσα στο οικονομικό και το πολιτικό κατεστημένο, και η οποία με μία λέξη αποκαλείται στην πολιτική σκηνή με τον κομψό όρο «διαπλοκή».

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος ευθύς εξαρχής ζήτησε να κατατεθούν όλα τα πιστοποιητικά των ορκωτών λογιστών για τους ισολογισμούς των ΜΜΕ από το 2010 και εντεύθεν.

Και αυτό γιατί ψάχνοντας να βρει τους ισολογισμούς των ΜΜΕ και, κατ’ επέκταση, να δει τι έλεγαν οι ορκωτοί λογιστές γι’ αυτούς, εντόπισε κάτι το παράδοξο, έως και σκανδαλώδες : «Να λένε οι ορκωτοί λογιστές και να γράφουν, ότι οι προς δανειοδότηση μιντιακκές επιχειρήσεις των κ. κ. Αλαφούζου, Μπόμπολα και αρκετών άλλων καναλαρχών και εκδοτών, ότι είναι για κλείσιμο, αφού έχει εξαντληθεί το μετοχικό κεφάλαιο, είναι πολλές οι ζημιές, μεγάλα τα τοκοχρεολύσια, πολύς μικρός ο τζίρος και εκμηδενισμένες οι μετοχές.

 

Ο κατάλογος του «επιφυλάσσομαι του κ. Φραγκιαδάκη μπορεί να γίνει

το κατηγορητήριο της Εθνικής .

Ταιριάζει με εκείνο της διοίκησης του Τ.Τ. για τα δάνεια που χορηγήθηκαν…

στον Κοντομηνά

 

Ο Ν. Νικολόπουλος δεν επέτρεψε στον διευθύνοντα της Εθνικής να στρεψοδικεί αποφεύγοντας να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα, με απαντήσεις όπως : «Δεν θυμάμαι… Επιφυλάσσομαι…», θέλοντας να κρύψει αλήθειες που οδηγούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όλα εκείνα τα τραπεζικά στελέχη και τα golden boys, που χορηγούσαν και αναχρηματοδοτούσαν τα συγκεκριμένα αυτά δάνεια, χωρίς κανέναν έλεγχο, χωρίς εγγύηση και ποιος ξέρει με ποιο όφελος, καθώς και τους δανειολήπτες που ενθυλάκωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ (δανεικά και αγύριστα) και τα μετέτρεψαν σε καταθέσεις στο εξωτερικό, σε κότερα, σπίτια στη Μύκονο, μετοχές στο Λονδίνο και προσωπικές συμμετοχές σε άλλες επιχειρήσεις.

Ο Ν. Νικολόπουλος «κάρφωσε τον Λ. Φραγκιαδάκη και ευθέως τον προειδοποίησε, ότι το επόμενο «επεισόδιο» θα λάβει χώρα στις δικαστικές αίθουσες. «Θα παρακαλούσα να συμπεριληφθούν σε έναν κατάλογο όλα τα «επιφυλάσσομαι» του μάρτυρα, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικά. Σε όσα έλεγε «επιφυλάσσομαι», ερχόταν μπροστά μας η υπόθεση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - «Κοντομηνά», όπου για όλα αυτά είναι κατηγορούμενος. όχι «θα δούμε αν θα είναι».

 

Τα «εξτρέ» των καταθετικών λογαριασμών των κομμάτων θα κάψουν

όχι μόνο τους τραπεζίτες αλλά και όσους έδιναν και έπαιρναν μαύρο χρήμα

στα κομματικά ταμεία.

 

Επίσης φέρεται να είπε να ζήτησε στην εξεταστική επιτροπή και όλα τα εξτρέ των καταθετικών λογαριασμών των κομμάτων και τόνισε ότι από εκεί θα φανούν οι ημερήσιες καταθέσεις. Δεν μπορεί τις χορηγίες των 100.000 ευρώ, 200.000 ευρώ, 500.000 ευρώ, ή και του 1.000.000 ευρώ, να τα φύλαγαν στα κομματικά συρτάρια. Ασφαλώς σε λογαριασμούς τραπεζών κατέληγαν . Εκεί θα δούμε το «μαύρο χρήμα» που έδιναν οι διαπλεκόμενοι.

 

Ενώ ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας είχαν στείλει «απαγορευτικό σήμα» η Εθνική μοίραζε αφειδώς εκατομμύρια

και τους έγραφε στα «παλιά της παπούτσια»

 

Ακούστε, λοιπόν, έγινε πολλές φορές συζήτηση μέσα στη Βουλή και απαγορεύεται οι τράπεζες και εν προκειμένω η ΕΘΝΙΚΗ, να δίνουν δάνεια στα ΜΜΕ. Γιατί δεν άκουσε ο κ. Φραγκιαδάκης τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, που τον διόρισε όπως και τα άλλα μέλη διοικήσεων. Διαβάζω από τα Πρακτικά της βουλής τι είπε ο αρμόδιος Υπουργός: «Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει τη διαπλοκή και τη διαφθορά, καθώς και να σταματήσει την προνομιακή αντιμετώπιση εκ μέρους των τραπεζών των επιχειρήσεων στον χώρο ενημέρωσης. Επιχειρήσεις ΜΜΕ χρηματοδοτούνται αφειδώς με δημόσιο χρήμα, που έχει δοθεί στις τράπεζες μέσω της διαδικασίας της ανακεφαλαιοποίησης, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αποκλεισμένες από την παροχή ρευστότητας» και τόνισε συμπληρωματικά: «Υπάρχει κατευθυντήρια οδηγία της Κυβέρνησης προς τις τράπεζες να μην δίνονται δάνεια σε επιχειρήσεις ΜΜΕ άνευ προϋποθέσεων και εξασφαλίσεων».

 

Γιατί λοιπό η ΕΤΕ συνέχισε να δίνει ;

Στο ευθύ ερώτημα του Ν. Νικολόπουλου, ο εκπρόσωπος της ΕΤΕ επέμενε ότι η Τράπεζα δεν έδινε…

 

Ν. Νικολόπουλος: Εδώ θα λέμε μόνο αλήθειες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» καθιστά ψευδομάρτυρα

τον κύριο Φραγκιαδάκη

 

Ο Ν. Νικολόπουλος απευθύνθηκε σε υψηλούς τόνους στον Λ. Φραγκιαδάκη και του τα΄νισε εδώ θα λέμε μόνο αλήθειες.

Και αμέσως διάβασε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» του Σαββάτου 25 Ιουνίου με τίτλο : «Τα δάνεια του ΣΚΑΙ και η απλήρωτη δόση, στην «αγαπημένη» ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ του Αλαφούζου». Η δημοσιογραφική αποκάλυψη ήταν ικανή να διαψεύσει πανηγυρικά τα λεγόμ3ενα Φραγκιαδάκη αφού αυτολεξεί σημείωνε :

«Στα 51.353.416 ευρώ ανέρχονται τα δάνεια του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου, όπως προκύπτει, με την ανοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ. Αν και δεν πληρώθηκε δόση 1.750.000 ευρώ, δεν ενεργοποιήθηκε η ίδια διαδικασία που ακολούθησαν τα πιστωτικά ιδρύματα με το MEGA. Με απλά λόγια, δεν δεσμεύθηκαν οι εταιρικοί λογαριασμοί, καθώς είχε τεθεί ενέχυρο το σύνολο των μετοχών της τηλεοπτικής εταιρείας, καθιστώντας απαιτητό το σύνολο του δανείου».

Η ανταπάντηση του εκπροσώπου της ΕΤΕ Λ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ήταν «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όπως ότι η Εθνική Τράπεζα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες, της Τραπέζης της Ελλάδος.

Και όσον αφορά την «Καθημερινή», αυτή εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της κανονικά.

Μετά την πίεση του Ν. Νικολόπουλου άρχισε να αναδιπλώνεται λέγοντας ότι μπορεί να μην θυμάται καλά και ο Ν. Νικολόπουλος τόσο πιο επίμονα να ρωτά : Δώσατε ή δεν δώσατε ; Οπότε και αποκάλυψε ότι η Εθνική είχε δώσει ομολογιακό δάνειο ποσού ύψους 36 εκατομμυρίων με ημερομηνία 21.1.2015 στον κ. Αλαφούζο, με εγγυητή την «Καθημερινή Α.Ε.».

Ο Λ. Φραγκιαδάκης ευρισκόμενος σε σύγχυση του είπε : «Εδώ βλέπω εγώ ότι έχουμε μισθοδοτούμενα σύνολα 25 εκατομμύρια. Όχι, συγγνώμη. Με συγχωρείτε, 22 εκατομμύρια»

Για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον Ν. Νικολόπουλο: «Τι μας λέτε τώρα; Δώσατε ή δεν δώσατε; Γιατί πριν μας είπατε «δεν δώσαμε». Τώρα ή εγώ λέω ψέματα ή εσείς.

Εσείς με χιλιάδες υπαλλήλους δεν μπορεί να μας λέτε ότι δεν προλάβατε να διαβάσετε… για να έρθετε εδώ και να μας απαντάτε με στοιχεία..

Αυτά δεν έγιναν μόνο στις εταιρείες του κ. Αλαφούζου, αφού και για τις άλλες όπως θα δείτε από τα χαρτιά που καταθέτω στην επιτροπή τα ίδια ισχύουν».

«Τι θα πει στην απολογία του ο Φραγκιαδάκης : «Ήμουν μικρός και δεν ήξερα τι υπέγραφα;»

Ο Ν. Νικολόπουλος κάνοντας μία ακόμη μετωπική επίθεση στον Διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΘΝΙΚΗΣ είπε: «Δεν μπορεί να μην ξέρει ο κ. Φραγκιαδάκης. Κακώς είναι στη θέση αυτή, αν δεν ξέρει ότι είχαν τέτοιες ζημιές, ότι έχουν μηδενική αξία και πήγαινε και χρηματοδοτούσε και έβαζε και τη δικιά του υπογραφή. Τι θα πάει να πει μεθαύριο -καλά, ενώπιον ημών λέει αυτά που λέει- ότι ήταν μικρός και δεν καταλάβαινε τι υπέγραφε»;

Χαρακτηριστικός της εξέτασης που έκανε ο Ν. Νικολόπουλος στον μάρτυρα Φραγκιαδάκη είναι ο ακόλουθος διάλογος :

«ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ (Μάρτυς): Κατ’ αρχάς, αναφορικά με την πορεία των μετοχών, σας θυμίζω ότι η Τράπεζα δεν είναι διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων. Εμείς δεν επενδύουμε σε μετοχές.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό σας ρώτησα;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ (Μάρτυς): Μα, μου λέτε…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να σας πω τώρα. Τι κάνετε; Τον χαζό; Εγώ σας ρώτησα, για μια εταιρεία που οι μετοχές της είναι μηδενικής αξίας, που καταγράφει ζημιές, εσείς πώς πήγατε και βάλατε την υπογραφή σας σε δανειακή της σύμβαση; Τι μου λέτε τώρα;

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ σας ρώτησα, με μια εταιρεία που οι μετοχές της είναι μηδενικές, που καταγράφει ζημιές, εσείς πώς πήγατε και βάλατε την υπογραφή σας; Τι μου λέτε τώρα;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι δικαιολογημένος ο εκνευρισμός μου;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ (Μάρτυς): Μισό λεπτό.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Για ρωτήστε τους διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου πώς νιώθουν σήμερα, που τους έλεγαν ότι είναι όλα καλυμμένα!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ (Μάρτυς): Αυτό που βλέπω εγώ εδώ είναι ότι έχουμε δώσει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δάνειο 15,5 εκατομμύρια, λήξεως στις 23-1-2020.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό σας ρώτησα; Εσείς δεν ακούτε τι ρωτάω!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ (Μάρτυς): Εσείς ρωτάτε κάτι, αλλά εγώ σας απαντάω όπως νομίζω.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς απαντάτε ό,τι γουστάρετε. Καλό είναι και αυτό!

Κύριε Πρόεδρε, εάν εσείς θεωρείτε ότι είναι σωστή η διαδικασία, εγώ να ρωτάω και να απαντάει ό,τι θέλει…

 

Νικολόπουλος αυτά είναι τα πειστήρια του …εγκλήματος !!!!

Τα πιστοποιητικά που θα τους καθίσουν στο σκαμνί … ..

 

Οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση της Εξεταστικής, είδαν από το κλειστό κύκλωμα τον Ν. Νικολόπουλο να δείχνει στην κάμερα, στους συναδέλφους βουλευτές αλλά και στον μάρτυρα, και να λέει να γιατί ζήτησα να φτάσουν στα χέρια μας, τα πιστοποιητικά ελέγχου των ορκωτών λογιστών των μέσων ενημέρωσης. Για να μην μένουν επιφυλάξεις και αμφιβολίες.

Από την ανάγνωσή τους και μόνο, συνέχισε ο ΑΝ. Νικολόπουλος καθίσταται σαφές ότι η ΕΘΝΙΚΗ, όχι μόνο δεν έπρεπε σε καμιά περίπτωση να χρηματοδοτήσει ή να αναχρηματοδοτήσει τα «θαλασσοδάνεια» των χρεοκοπημένων αυτών Α.Ε., αλλά αντίθετα, σύμφωνα με τους κανόνες πιστοδοτήσεων της Τράπεζας της Ελλάδος, είχατε όλοι εσείς την υποχρέωση να καταγγείλετε άμεσα τις δανειακές τους συμβάσεις και να κινήσετε άμεσα εναντίον τους τις ίδιες ακριβώς δικαστικές ενέργειες που με μεγάλη ευκολία κινείτε κατά των δύσμοιρων δανειοληπτών που δεν είναι διαπλεκόμενοι καναλάρχες.

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε στα πρακτικά όλα τα σχετικά έγγραφα στα οποία αναφέρθηκε για τις εταιρείες, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ, MEGA κ.α. όπου μεταξύ άλλων -σοκαριστικών θα λέγαμε- αναφέρεται : «Εφιστάται η προσοχή κι η αμφιβολία για την ικανότητα της εν λόγω Εταιρείας να συνεχίσει τη δραστηριότητα.

 

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος