Loading...
 Start Page
Μετά τον Αλαφούζο έρχεται η σειρά για όλους τους… «ξεχασιάρηδες». Ψυχάρης, Μπόμπολας,  Κοντομηνά κ.α….. Ήρθε η ώρα, οι «γάτες Ιμαλάϊων» που έγιναν «ύαινες» να μπουν ως «ψιψίνες»  στο κλουβί τους!!!!!

Μιλώντας σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) για δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:

«Πολλά χρόνια τώρα, από την εποχή της κυβέρνησης Καραμανλή, αδιάκοπα δίνω μάχη κατά της διαπλοκής και όλων όσων, με τον ένα ή άλλο τρόπο, κέρδιζαν πολλά εκατομμύρια στις πλάτες μιας χώρας που βούλιαζε. Και ο αγώνας μου αυτός, όπως έχω πει πολλές φορές, συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι τέλους, γιατί δεν είναι αγώνας κατά προσώπων, αλλά αγώνας κατά μιας ολόκληρης νοοτροπίας που ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας.

Κυρίως, δεν είναι αγώνας κατά της επιχειρηματικότητας. Είναι αγώνας υπέρ της επιχειρηματικότητας! Υπέρ της αληθινής, υγιούς επιχειρηματικότητας, από την οποία κερδίζουν όλοι.

Η κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του ιδιοκτήτη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου, με επίδικο ζητούμενο τη διερεύνηση και διευκρίνιση της διακίνησης ποσού 50 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ 2000 και 2012, προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της επιδημίας λήθης, η οποία φαίνεται να έχει ενσκύψει στη δημόσια σκηνή της χώρας από την πλευρά πολλών μεγαλοσχημόνων παραγόντων του δημοσίου βίου επί παρομοίων ζητημάτων.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Γ. Αλαφούζου, θεωρώ πως η απόφαση είναι μια λογική συνέχεια όσων γνωρίζουμε και στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα πιστεύουμε ότι σύντομα θα έρθει η ώρα ώστε όλοι οι… ξεχασιάρηδες να αποκαλύψουν τι έχουν ξεχάσει να δηλώσουν ως πλούτο, αλλά και από ποιες πηγές παρήγαγαν αυτό τον πλούτο.

Έρχεται η ώρα και για άλλους… «ξεχασιάρηδες»!!!

Μετά τον εκδότη του Έθνους και μέτοχο της Τηλέτυπος, κ. Φ. Μπόμπολα, που λησμόνησε να δηλώσει ποσό 88 εκατομμυρίων ευρώ από σχετική επιχειρηματική δοσοληψία του, και τον ιδιοκτήτη του ραδιοτηλεοπτικού ALPHA κ. Δ. Κοντομηνά, ο οποίος φέρεται να λησμόνησε την έκβαση δικαστικής υπόθεσης αναφορικά με την αγοραπωλησία του σταθμού και τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ κ. Στ. Ψυχάρη, ο οποίος επίσης φέρεται να λησμόνησε παρόμοια συναλλαγή στην οποία ήταν εμπεπλεγμένος, προστέθηκε ο κ. Αλαφούζος. Εντύπωση σε αυτήν την πανδημία λησμονιάς που φαίνεται να έχει ενσκύψει προκαλεί η εκκωφαντική σιωπή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η εκκωφαντική σιωπή και οι «παρασκηνιακοί υποβολείς» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενώ καταχρηστικά να σχολιάζει με χτυπήματα στο Twitter διάφορα πολιτικά γεγονότα, μοιάζει αμήχανος απέναντι στις εξελίξεις αυτές, δικαιώνοντας όσους θεωρούν ότι στην πραγματικότητα οι αστέρες της διαπλοκής που τόσο ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια τον τόπο, στην πραγματικότητα δεν είναι παρά οι παρασκηνιακοί υποβολείς του.

Η Δικαιοσύνη δεν είναι… «τυφλή»… αποδεικνύει πως έχει και μάτια και αυτιά !! Το «πάρτι» λαμβάνει τέλος και οι… «ψιψίνες» θα μπουν στο κλουβί τους.

Ελπίζω μόνο, όσοι στη Βουλή και στην εξεταστική επιτροπή παριστάνουν τους συνηγόρους και τους υπερασπιστές των… “πλουσίων στις πλάτες των φτωχών”, επιτέλους να καταλάβουν και να τοποθετηθούν ευθέως υπέρ των συμφερόντων των πολιτών.

Είναι τουλάχιστον τραγικό για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να μετατρέπεται κατά αυτόν τον άτεχνο τρόπο σε θεραπαινίδα της διαπλοκής και να μην το κρύβει.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα και εγώ προσωπικά, ως Ανεξάρτητος Βουλευτής, θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε και να μιλάμε για όλους εκείνους που από… γατάκια άγκυρας εμφανίστηκαν ως «γάτες Ιμαλαίων» και κάποιοι πολιτικοί τους επέτρεψαν να μετατραπούν σε ύαινες που κατασπάραζαν τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι εξελίξεις αυτές δικαιώνουν όλους όσοι εδώ και καιρό επισημαίναμε ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της μιντιακής Δανιμαρκίας στη χώρα μας».

 

 

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος