Loading...
 Start Page
ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΩΝ… «Καυτή» η ερώτηση Νίκου Νικολόπουλου στο Νίκο Παππά:

Από την «πόρτα ή από το… παράθυρο» μπαίνει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο «κλέψας» την τηλεοπτική εικόνα της Μεγαλόχαρης ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, του οποίου έχει δεσμευτεί η κινητή και ακίνητη περιουσία; Έκλεισαν, όπως επιτάσσουν οι τραπεζικές νόρμες, οι δανειακές του «κάνουλες»;

Απευθείας η συζήτηση από το κανάλι της Βουλής σήμερα στις 6 μ.μ.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα στις 6 μ.μ. η συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης σχετικά με τα «ανδραγαθήματα» του ΣΚΑΪ του Γ. Αλαφούζου (κλοπή της τηλεοπτικής εικόνας της Παναγίας της Τήνου καθώς και της δέσμευσης της περιουσίας του) που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Στην ερώτηση θα απαντήσει ο Υπουργός Νίκος Παππάς και έχει ένα πρόσθετο ενδιαφέρον η συζήτηση αφού γίνεται την παραμονή του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Με αφορμή την σημερινή κοινοβουλευτική παρέμβασή του, ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:

«Θέλω να πιστεύω ότι η αυριανή θα είναι η τελευταία ημέρα της βασιλείας των νταβαντζίδων.

Η μάχη που ξεκινήσαμε με το Κώστα Καραμανλή ολοκληρώνεται αύριο από τον Αλέξη Τσίπρα.

Επιτέλους κάποιοι δανειοκρατικοδίαιτοι «ΔΟΛΙΟΜΠΟΜΠΟΛΟΦΟΥΖΑΙΟΙ» από αύριο θα πάψουν να νομίζουν ότι μπορούν ελεύθερα και χωρίς να δίνουν σε κανέναν λογαριασμό να κάνουν ό,τι θέλουν.

 

Το αναφέρω αυτό, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επίσημη καταγγελία της ΕΡΤ προ ημερών κατά του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την οποία, ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός υπέκλεψε την μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης από την πανηγυρική λειτουργία και τελετή της Τήνου, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

 

Πληρώνει η ΕΡΤ, δηλαδή ο ελληνικός λαός, για να… «κάνει παιχνίδι» ένας ιδιωτικός σταθμός!

 

Μοιραία αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες για τον ιδιωτικό σταθμό.

Εξάλλου, μαζί με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα αναρωτιούνται και οι Έλληνες φορολογούμενοι, πως μπορούν να είναι υποψήφιοι καναλάρχες που οι σταθμοί τους είτε έκλεβαν ρεύμα από τη ΔΕΗ, όπως συνέβη με το MEGA, είτε τηλεοπτική εικόνα από την κρατική ΕΡΤ όπως έκανε ο ΣΚΑΪ; Ο Νίκος Παππάς πρέπει σήμερα επίσης να απαντήσει:

Κατά πόσο παραμένουν ισχυρές οι εγγυητικές επιστολές του Γιάννη Αλαφούζου όταν ως γνωστόν οι τραπεζικές δανειακές του συμβάσεις, που κατά δήλωσή του έχουν ως εγγύηση την κινητή και ακίνητη περιουσία του, είναι υπό αμφισβήτηση διότι παραμένει δεσμευμένη με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα.

Μετά ταύτα πως μπορεί να έχει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό και για ποιους λόγους;

 

Μπορεί να εξακολουθεί να είναι τραπεζικά ενήμερος, εφόσον προβλέπεται κλείσιμο των Τραπεζικών δανειακών του συμβάσεων, εξαιτίας αυτής της δέσμευσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του, που προήλθε μετά την γνωστή απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα, ο οποίος τον ελέγχει για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή 50 και πλέον εκατομμύρια ευρώ;

Οι συνέπειες από την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων, αυτόματα δεν καθιστούν τον Γιάννη Αλαφούζο τραπεζικά μη ενήμερο;»

Η επιμονή του Νίκου Νικολόπουλου είναι βέβαιο ότι θα «ερεθίσει» τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά που καλείται να δώσει αποκαλυπτικές απαντήσεις, οι οποίες ίσως δρομολογήσουν απρόσμενες εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Με δεδομένο ότι τα ερωτήματα του Ανεξάρτητου Χριστιανοδημοκράτη Βουλευτή είναι εύλογα, σαφή και αμείλικτα, ο Νίκος Παππάς θα υποχρεωθεί να δώσει πειστικές απαντήσεις για τη νομιμότητα ή μη της συμμετοχής του Γιάννη Αλαφούζου στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

 

Βίντεο συζήτηση επίκαιρης προς τον Πρωθυπουργό για τα δάνεια των ΜΜΕ και τις τηλεοπτικές άδειες

«Με το “δεξί” η ώρα του Πρωθυπουργού ακόμα και με την κυβέρνηση της αριστεράς .https://youtu.be/MRz7IjA-GiU»

Νικολόπουλος κατά Αλαφούζου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα ΜΜΕ (27/7/16) [2/3] https://www.youtube.com/watch?v=_c8N5gpYp7M

 

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος