Loading...
 Start Page
Αποκαλύψεις στην εκπομπή του Νικολόπουλου για το «ξεροκέφαλο» Φίλη και τα σχέδια πτώσης της Κυβέρνησης!

Σπάει κόκαλα η εκπομπή του Σαββάτου του Νίκου Νικολόπουλου, «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» στο ΚΟΝΤΡΑ, γύρω από ένα σύνολο καυτών θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας που αναλύεται με τρόπο, που αποφεύγουν τα συστημικά μέσα της διαπλοκής, γιατί λέγονται αλήθειες που αποκαλύπτουν τις πομπές τους και τους ιδιοτελείς ρόλους τους.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, με τους καλεσμένους του Γιάννη Ντάσκα, δημοσιογράφο (ntokoumenta.gr), Κυριάκο Τόμπρα, Πρόεδρο του κινήματος «Υπέρβαση», Γιώργο Νικολακόπουλο, νομικό σύμβουλο δανειοληπτών και Κώστα Παπαδόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Παρασκήνιο», αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές των μαχών που μαίνονται στο τηλεοπτικό πεδίο, την παιδεία και τα υπόγεια πολιτικά μαγειρεία που απεργάζονται σχέδια ανατροπής της Κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο παρουσιαστής και οι καλεσμένοι αναρωτήθηκαν αν το μαξίμου θέλει ρήξη με την εκκλησία.

Ειδικότερα ειπώθηκε ότι:

 

ΦΙΛΗΣ-ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΧΘΗ!

Εμείς βροντοφωνάζουμε μέσα και έξω από την Βουλή, πως οι αλλαγές Φίλη, που ξεκίνησαν από την Γιαννάκου είναι αντισυνταγματικές, διότι, έτσι όπως κατάντησαν τα Θρησκευτικά δεν αναπτύσσουν την Ορθόδοξη Χριστιανική συνείδηση των μαθητών.

Είναι, εξάλλου, αντιπαιδαγωγικά, διότι :

α) Η διδακτέα ύλη που προσφέρουν, δεν ανταποκρίνεται στο πνευματικό επίπεδο των μαθητών.

β) Με το πολυθρησκειακό τους περιεχόμενο προξενούν θρησκευτική σύγχυση στους μαθητές.

Είναι και αντορθόδοξα, διότι:

Έχουν αφαιρεθεί, εσκεμμένα, από τη διδακτέα ύλη αυτών των Προγραμμάτων, τα βασικότερα θέματα διδασκαλίας της ορθόδοξης πίστης. Από την Αγία Γραφή, την πατερική και αγιολογική παράδοση, μέχρι το δόγμα, τη λατρεία, τη θεολογία, την ιστορία της Εκκλησίας , ενώ υπάρχει παράλληλη απλή παράθεση σε βάρος πάντα, της ορθόδοξης πίστης, θεμάτων και στοιχείων, που αφορούν στην Ορθοδοξία, στις χριστιανικές ομολογίες και στις θρησκείες.

Ο Φίλης, λειτουργεί αποδιοργανωτικά στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας και διχάζει με τον λόγο και τις αποφάσεις του την ελληνική κοινωνία.

 

ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ… ΛΙΑΝΟΝΤΟΥΦΕΚΑ

 

Από την εκπομπή εκλήθησαν ο Αρχιεπίσκοπος και τους συν αυτώ Αρχιερείς να αφήσουν την βόλεψη τους και τα στολίδια τους.

Να αφήσουν τους αυτοκρατορικούς θρόνους, τις μήτρες και τα «κουδούνια» των σάκων και να κατεβούν στον Ορθόδοξο Χριστιανικό λαό. Δεν αρκεί μια…. λιανοντουφέκια και μετά σιωπή.

Να γίνουν μπροστάρηδες στον αγώνα να αφυπνιστεί ο Ελληνικός λαός και να αντιδράσει δυναμικά έναντι όλων αυτών, των αριστερών και νεοφιλελεύθερων της νέας τάξης πραγμάτων, που επιβουλεύονται την ορθόδοξη πνευματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των βαπτισμένων παιδιών του.

Πρέπει να αντισταθούν στο σχέδιο της πνευματικής μας γενοκτονίας και της ένταξή μας σε μια ομογενοποιημένη πανθρησκεία.

Δεν είναι μόνον ο Φίλης, η Ρεπούση, η Γιαννάκου είναι κι άλλοι και καιροφυλακτούν…

Από τα δεξιά ως τα αριστερά, μαζί τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των Μπαμποψυχάρηδων.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΘΑΥΕΙ ΤΟΥΣ «ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ!

Ακολούθως, η συζήτηση «πήγε» στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Κώστα Σημίτη και τονίσθηκε ότι ιδεολογικά, συμπλέουν, ας λέει ο Κούλης ότι οι Σημιτάνθρωποι δεν έχουν πολλά κοινά σημεία με τις θέσεις της νεοφιλελεύθερης πτέρυγας της ΝΔ.

Είναι όλοι τους τσιράκια της οικονομικής ελίτ, οργανικά στελέχη του συστήματος της διαπλοκής. Το σενάριο που προωθούν είναι απλό στην σύλληψη αλλά ας ελπίσουμε ανεφάρμοστο, αφού προϋποθέτει ότι θα «ξεβρακωθούν» όλα τα ιστορικά στελέχη και θα μπει ταφόπλακα στον Καραμανλισμό.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΝ «ΕΚΤΡΟΠΗ»!

Σε κάθε περίπτωση, το όχημα που σκοπεύουν να θέσουν σε κίνηση είναι το «ΠΟΤΑΜΙ» χωρίς όμως τον κ. Θεοδωράκη . Η αλήθεια είναι ότι οργανωτικά τουλάχιστον το κόμμα του πρώην δημοσιογράφου θυμίζει ξεροπόταμο

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα πολύ πιο σημαντικό: για να έχει κάποιες πιθανότητες επιτυχίας το εγχείρημα ικανή και αναγκαία συνθήκη είναι, είτε μία καταστροφή, είτε μία ανατροπή. Και τα δύο , με δεδομένη την απαξίωση που έχει υποστεί όλο το πολιτικό σύστημα, μπορεί να αποδειχθεί όχι απλώς παιγνίδι με την φωτιά αλλά ρώσικη ρουλέτα με θύμα την Δημοκρατία.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΡΙΞΟΥΝ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

Οι καλεσμένοι της εκπομπής, στη συνέχεια, έδωσαν έμφαση στις προσπάθειες της νταβατζηδοκρατίας να «ρίξουν» την Κυβέρνηση. Όμως, τονίσθηκε ότι τα ψέματα με τους θαλασσοδανεισμένους καναλάρχες τελείωσαν…

Μπορεί το συγκεκριμένο σίριαλ -που κινείται από την κωμωδία στο δράμα ενώ πρόσφατα έγινε και... βουκολικό (αγροτεμάχια και βοσκοτόπια)- να έχει ακόμα πολλά επεισόδια, όμως η μαφία της διαπλοκής γνωρίζει πολύ καλά ότι αν χάσει το μοναδικό όπλο που της έχει απομείνει, τότε κινδυνεύει να βρεθεί και μάλιστα πολύ σύντομα στον Κορυδαλλό, χωρίς καμία δημοσιογραφική δύναμη.

Για αυτό και αποφάσισε να παίξει το τελευταίο της χαρτί συνωμοτώντας με τα απομεινάρια του παλιού πολιτικού συστήματος για να ρίξει την Κυβέρνηση.

Επιχείρησαν να στήσουν ένα νέο Βατοπέδι για να γκρεμίσουν τον Αλέξη Τσίπρα, όπως ακριβώς έκαναν με τον Κώστα Καραμανλή, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να γελοιοποιηθούν ακόμη περισσότερο.

Οι βαρόνοι έχασαν την ψυχραιμία τους γιατί είναι έτοιμοι να παραδοθούν και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Για το πολύκροτο θέμα των τηλεοπτικών αδειών εκφράσθηκε η κοινή άποψη ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη.

ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Τα «πόθεν έσχες» των οριστικών υπερθεματιστών έχει μπει στο μικροσκόπιο και κατά πώς φαίνεται υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για τους τρεις από τους τέσσερις.

Είναι τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα και τα «τρύπια» πόθεν έσχες των Αλαφούζου και Κυριακού που παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, το «κρυφτούλι» με την νομιμότητα, παραβιάζοντας μάλιστα τους κανόνες ανταγωνισμού και διαφάνειας που έχουν τεθεί.

Με διάτρητους ισολογισμούς και δανειακές συμβάσεις ήδη στο ενεργητικό του, ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να επικαλεστεί επάρκεια οικονομικών μέσων με δανεισμό του ΣΚΑΪ , που του ανήκει κατά 98%, μετά τον αμφιλεγόμενο νομικά εξοβελισμό των μικρομετόχων Κυριακίδη και Σια, από την ναυτιλιακή εταιρεία σινιδιοκτησίας του, κατά δήλωσή του, Sea Diamond.

Οι γνωρίζοντες αρμόδιοι λένε πως το δάνειο είναι απόλυτα άκυρο αφού δεν έχει υποβληθεί, όπως προβλέπεται, στην τηλεοπτική νομοθεσία.

Επίσης μπαίνει το εξής ζήτημα: πώς μπορεί να καλυφθούν οι επόμενες δόσεις, από την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην τηλεόραση τα δύο χρόνια που μας έρχονται;

Με μόνον ζημιογόνες χρήσεις στο ενεργητικό του ο ΣΚΑΪ μέχρι σήμερα, αλήθεια που το βρίσκει το πλεόνασμα, ο Γ. Αλαφούζος για κάλυψη των 28 εκατομμυρίων ευρώ των δύο επόμενων δόσεων;

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»

https://www.youtube.com/watch?v=hHWv8LyPJqM&feature=youtu.be

 

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος