Loading...
 Start Page
Ο Παππάς «απάντησε» θετικά στην ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου  για άρση του απορρήτου δύο δημοσιογράφων !

«Η απάντηση του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ενισχύει την απαίτηση της κοινωνίας να γίνουν γνωστοί οι καθοδηγητές των δύο δημοσιογράφων του «PEROUKA GATE», που διέσυραν την χώρα στις ΗΠΑ, αν προκύψει δασκάλεμα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τους, που έχω ζητήσει να γίνει για να χυθεί άπλετο φως σ’ αυτή την τρισάθλια ιστορία»

Με τον ανωτέρω τρόπο τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, όταν πληροφορήθηκε την παρέμβαση του κ. Παππά στην εκπομπή των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM».

 

ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ “ΑΙΤΗΜΑ” ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Ο Ν. Παππάς απαντώντας στους δημοσιογράφους μνημόνευσε την σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο Αχαιός πολιτικός στη Βουλή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Επικρατείας και είπε, ειδικότερα, ότι θα διαβουλευτεί με τους νομικούς του συμβούλους και θα πράξει με βάση τη νομιμότητα. Με τον τρόπο που μίλησε ο κ. Παππάς άφησε να εννοηθεί ότι αν η ακραία στάση των δημοσιογράφων είχε παρατηρηθεί στην Ελλάδα, θα είχε ήδη ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Αναρωτήθηκε, πάντως εύγλωττα ο Υπουργός:

«Μπορεί να έγινε αυτή η ακραία ενέργειά τους, χωρίς να έχουν έγκριση;»

Με την ευκαιρία της ραδιοφωνικής συνέντευξης του κ. Παππά, ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του. Και τούτο διότι ο δικός του αγώνας κατά της διαπλοκής και της ασυδοσίας των μιντιοκρατών, διαπιστώνει ότι βρίσκει ανταπόκριση με βάση και τα λεγόμενα του Υπουργού Επικρατείας.

 

ΠΑΠΠΑΣ: “ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”

 

Σε επίρρωση της αποδοχής που έχουν τύχει οι αλλεπάλληλες μετωπικές συγκρούσεις του Νίκου Νικολόπουλου με τους νταβατζήδες παρατίθενται κατωτέρω αποσπάσματα της συνέντευξης του Υπουργού:

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών βρίσκεται στην φάση της εξέτασης των ενστάσεων που έχουν κατατεθεί από κάποιους από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, υποστηρίζοντας ότι «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε κάποιον από τους υπερθεματιστές να μην περάσει στην επόμενη φάση. Θα φύγει το επόμενο δευτερόλεπτο».

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παππάς: «Αυτός ο διαγωνισμός είχε αλλεπάλληλα φίλτρα τα οποία οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, που εξαπολύουν εμετούς υπερασπιζόμενοι συμφέροντα δικά τους, δεν ομολογούν. Τώρα είμαστε στο στάδιο να εξετάσουμε τις ενστάσεις. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην περάσουν στην επόμενη φάση κάποιοι από τους υπερθεματιστές. Αν δεν είναι εντάξει κάποιος φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο. Εμείς δεν είμαστε σκιτζήδες. Στην Ελλάδα έχει συντελέστει αυτά τα χρόνια μια αεροπειρατεία. Πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας».

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Σε ερώτηση αν ένας υπερθεματιστής και μέτοχος μπορεί να δανειστεί από ναυτιλιακή εταιρία και να το εμφανίσει το ποσόν στο πόθεν έσχες απάντησε ότι «καλείται να αποδείξει αν έχει τα οικονομικά μέσα για να ανταποκριθεί στο τίμημα»

Είπε ωστόσο ότι εγείρονται ερωτηματικά για το εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί οικονομικά όταν έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του

 

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ

 

Την ίδια στιγμή ο κ. Παππάς αναφερόμενος στο θέμα του STAR ανέφερε: «Ο Βαρδινογιάννης θα πρέπει να εξηγήσει στους εργαζομένους του γιατί έδωσε ένα τόσο χαμηλό τίμημα».

Στο θέμα Καλογρίτσα ο κ. Παππάς επιχείρησε να πάρει αποστάσεις από το ζήτημα σημειώνοντας ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, προσθέτοντας ότι «θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί».

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ…

 

Σε όσους αναφέρουν ότι η υπόθεση Καλογρίτσα, είναι το Βατοπαίδι του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς απάντησε «τους εύχομαι καλή τύχη» και συνέχισε:

«Κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν στην υπόθεση αυτή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας την παρέμβασή του. Αυτό δείχνει ότι το προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς της ασυδοσίας παίζει το τελευταίο του χαρτί. Έχουμε δεχτεί τα πάντα ξεδιάντροπα, «έφθασαν» μέχρι και τις οικογένειές μας, τους στενούς μας συγγενείς. Τα πάντα. Τους καλώ να συνεχίσουν γιατί και εμείς θα συνεχίσουμε».

Τέλος ο κ. Παππάς αναφερόμενος στους ανθρώπους που αποτελούσαν την επιτροπή σημείωσε με έμφαση: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της επιτροπής και είναι θρασύδειλοι αυτοί που τους στοχοποιούν. Δεν θα εκβιάζουν δημόσιους λειτουργούς επειδή έχουν οικονομική επιφάνεια».

 

Η DIGEA ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

 

«Ουδείς είναι υπεράνω του Νόμου. Η Digea θα μπορεί να μεταφέρει το σήμα των νομίμως αδειοδοτουμένων» ξεκαθάρισε ο κ. Παππάς σχετικά με το τι θα γίνει με τα κανάλια που δεν έχουν άδεια.

«Μιλάμε για ακραία πράγματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Σας είπα μιλάμε για αεροπειρατεία. Κι έρχονται οι άνθρωποι αυτοί να μας κουνήσουν το δάχτυλο επειδή βάλαμε σε τάξη τα τηλεοπτικά πράγματα».

 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ «ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ» !

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος σχολιάζοντας συνολικά τις απόψεις του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά τόνισε:

«Καλά το πάνε οι κυβερνώντες και, προς Θεού, μην κιοτέψουν. Από τα «βρώμικα» μέσα που μετέρχονται οι νταβατζήδες γίνεται αντιληπτός ο πανικός τους. Έχουν επιστρατεύσει κάθε αθλιότητα, θέλοντας να ξαποστείλουν την τωρινή κυβέρνηση, γιατί τους έχει βάλει τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι. Όμως, ο λαός τούτη την φορά δεν θα «την πατήσει» όπως με το Βατοπέδι. Ο Καραμανλής δεν (τους) πρόκαμε, που έλεγε και ο αείμνηστος Φλωράκης. Τώρα, ωστόσο, οι νταβατζήδες είναι στα «σχοινιά», ζαλισμένοι και οσονούπω θα «παραδώσουν πνεύμα...»

 

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος