Loading...
 Start Page
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η «ΚΑΚΗ» ΤΟΥ ΜΕΡΑ…

Στουρνάρας: Ο άνθρωπος που στρατεύτηκε από τον Σημίτη και επιστρατεύτηκε από τους Σαμαρά-Βενιζέλο, ο βαστάζος των δανειστών με θράσος υπονομεύει παρέα, με τη διαπλοκή, τη δημοκρατική ομαλότητα και προσφέρει προστασία στα ΝΤΑΒΑΝΤΙΔΟΚΡΑΤΙΑ των θαλασσοδανεισμένων καναλαρχών.

Κρεσέντο τεκμηριωμένων κατηγοριών που άπτονται της προκλητικής συμπεριφοράς του Προέδρου της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, επιφύλαξε στον κεντρικό τραπεζίτη ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας το πρωί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αρχικά, ο Αχαιός βουλευτής είπε:

«Ο άνθρωπος που στρατεύτηκε από τον Σημίτη και επιστρατεύτηκε από τους Σαμαρά-Βενιζέλο ν’ αναλάβει Υπουργικό θώκο, βρίσκεται σήμερα στην ηγεσία της κεντρικής τράπεζας και είναι ταγμένος από τους δανειστές μας να ολοκληρώσει το καταστροφικό «έργο» τους.

Ένας επιβεβλημένος έλεγχος στην εταιρεία της γυναίκας του εξόργισε τον Στουρνάρα και αντέδρασε με αντιπερισπασμό, εκβιάζοντας την Κυβέρνηση, μη αποδεχόμενος τα πρόσωπα που πρότεινε για την συγκρότηση του νέου ΔΣ της Attica Bank, ίσως επιδιώκοντας ασυλία…

Το θράσος και ο ετσιθελισμός του Στουρνάρα δεν έχουν προηγούμενο.

Αμφισβήτησε την καταλληλότητα των προταθέντων μελών του Δ.Σ., της μόνης μη συστημικής τράπεζας.

Ποιος;

Ο άνθρωπος που συνήργησε καταλυτικά στον αφελληνισμό των άλλων γνωστών και μεγάλων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Εκείνος που και με τη δική του υπογραφή, οδήγησε στη χρεοκοπία την Εμπορική Τράπεζα…

Για τον ρόλο του Στουρνάρα ο Νίκος Νικολόπουλος δεν έχει αμφιβολία:

«Αναντίρρητα ο Στουρνάρας αποτελεί το εκτελεστικό όργανο του Βερολίνου και των Βρυξελλών καθώς έχει συντείνει στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και την υποδούλωση του τραπεζικού συστήματος»

Ακολούθως, ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε την τακτική του κεντρικού τραπεζίτη:

«Είμαι βέβαιος, ότι ο κεντρικός τραπεζίτης υλοποιεί σχέδιο, που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας. Προσέξτε, είναι αυτός που εξαντλεί όλη του την θεσμική αυστηρότητα και αναστέλλει το δανειακό χαρτοφυλάκιο της Attica Bank, ωστόσο σιωπά αιδημόνως μπροστά στα χαρτοφυλάκια των δεκάδων δις. ευρώ, που με τη μορφή θαλασσοδανείων έχουν χορηγήσει οι τέσσερις συστημικές τράπεζες σε ΜΜΕ και κόμματα».

Στη συνέχεια ο Νίκος Νικολόπουλος συνέδεσε τον Στουρνάρα με τις τηλεοπτικές άδειες:

«Όποτε κυβέρνηση συγκρούεται με τους νταβατζήδες επιχειρώντας να τσακίσει την διαπλοκή και δη στα ΜΜΕ, καταβάλλονται λυσσώδεις προσπάθειες να πέσει. Αυτό συνέβη και επί Κώστα Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή και το ίδιο επιχειρείται και σήμερα.

Ολοκληρώνοντας τις απαντήσεις του, ο Αχαιός βουλευτής χαρακτήρισε ακατάλληλο τον κ. Στουρνάρα να ασκεί τα καθήκοντα του κεντρικού τραπεζίτη γιατί εκτελεί έξωθεν συμβουλές που πλήττουν τα συμφέροντα της χώρας, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύεται τη θέση του για να εξυπηρετεί δικές του σκοπιμότητες και να υποθάλπει τους μιντιοκράτες και συνολικά το διεφθαρμένο πολιτικό και κρατικοδίαιτο οικονομικό κατεστημένο της χώρας.

 

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος