Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: "Μηνυτήριες αναφορές για όσα αποκαλύπτονται  στην εξεταστική ώστε να προχωράει η κάθαρση"

Σκάνδαλα που τεκμηριώθηκαν από τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, από την περίοδο που ήταν Βουλευτής της ΝΔ, κατά την διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή (2004-2009), όπως και άλλα που ξέσπασαν μεταγενέστερα έχουν πάρει επιτέλους τον δρόμο της Δικαιοσύνης, τόνισε ο Ν. Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος. Νικολόπουλος, έκανε λόγο για ελάχιστη δικαίωση του, μετά τους επίπονους και πολύχρονους αγώνες του κόντρα σε κάθε οσμή διαφθοράς και ανομίας που επί χρόνια δηλητηρίαζει τον τόπο, σημειώνοντας, ότι μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ηττηθούν λογικές και συμφέροντα που κάποτε έμοιαζαν αήτητα.

Μηνυτήρια αναφορά για τον Π. Ψυχάρη για τα δάνεια με… «αέρα»

Μάλιστα σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του, ανέφερε ότι την Τρίτη θα καταθέτει μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του Π. Ψυχάρη, που κατά προκλητικό τρόπο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, προκλητικά ομολόγησε μεθ’ όρκου πως «εγγυήθηκε δάνειο 15 εκ… με αέρα»!

Μηνυτήρια σε Δ. Κοντομηνά για τυχόν ψευδορκία και ψευδομαρτυρία

κατά την διάρκεια της εξεταστικής

Επίσης, τόνισε ότι μία ακόμη μηνυτήρια αναφορά πρόκειται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες (πέραν της κατατεθείσας μήνυσης στις 8 Αυγούστου για συκοφαντική δυσφήμιση) για τον ιδιοκτήτη του Αlpha tv, Δ. Κοντομηνά, με αφορμή τα όσα επίσης κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει υποπέσει στα αδικήματα της ψευδορκίας και της ψευδομαρτυρίας ή και σε άλλα ανομήματα που τιμωρούνται από τον Ποινικό Κώδικα.

"Τηρώ την δέσμευση μου, να υποβάλω στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και σε όλες τις ελεγκτικές και διωκτικές υπηρεσίες του Κράτους κάθε τι που αποκαλύπτεται ενώπιον των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής, προκειμένου να μην μένουμε στις καταγγελίες αλλά να προχωρούμε στον ποινικό κολασμό όλων των πράξεων που μας έφεραν μέχρι εδώ.

Έχουν αναγάγει την αυθαιρεσία και την ανομία σε… επιστήμη!

Πήρα λοιπόν την απόφαση να υποβάλω μηνυτήρια αναφορά, μετά την κατάθεση του Δ. Κοντομηνά στην εξεταστική επιτροπή, χωρίς πάλι να υπάρχει κάποιο προσωπικό ζήτημα, καθώς πάγια πρόθεση μου είναι να καταδικασθεί στην συνείδηση όλων μία νοσηρή νοοτροπία που έχει αναγάγει την αυθαιρεσία, την ανομία και την απάτη σε… επιστήμες" ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας τα εξής:

"Οι συνεργάτες μου στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα μελέτησαν ενδελεχώς τα πρακτικά της εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και διαμορφώσαμε την πεποίθηση ότι κρίνεται επιβεβλημένη η προσφυγή στην Δικαιοσύνη. Και αυτή η πεποίθηση ενισχύθηκε και από το περιεχόμενο του βουλεύματος της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Π. Παπανδρέου, που τεκμηριωμένα έχει παραπέμψει τον Δ. Κοντομηνά, σε δίκη που αρχίζει αύριο και μεταξύ άλλων παραπέμπει σε τακτική δικάσιμο επιφανείς επιχειρηματίες και τις διοικήσεις της τράπεζας για «νομιμοποίηση εσόδων (από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα!»

Βουλευτές υπερασπιστές αδυνάτων ήξερα, αλλά Βουλευτές υπερασπιστές θαλασσοδανεισμένων τώρα έμαθα!!

Επίσης ο Νίκος Νικολόπουλος στηλίτευσε την διάθεση συγκάλυψης των Βουλευτών της αντιπολίτευσης:

«Είναι πάντως έως και ανατριχιαστικό, παρά τις αποκαλύψεις ακόμα και της δικαιοσύνης, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή και άλλοι Βουλευτές όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος να εξακολουθούν να προσπαθούν να «βγάλουν λάδι» τους καναλάρχες και όσους συνήθισαν να διαφεντεύουν με θαλασσοδάνεια. Αρκετοί αποδεικνύουν ότι παραμένουν δέσμιοι χρεοκοπημένων νοοτροπιών και αισθάνονται την ανάγκη να συνεχίζουν να λειτουργούν ως φερέφωνα αυτών που ο Κώστας Καραμανλής είχε αποκαλέσει νταβατζήδες".

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα του, ότι τα κανάλια της "σκουριασμένης" διαπλοκής, δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την πολύκροτη δίκη που αρχίζει αύριο, ούτε φυσικά με το επικείμενο γεγονός της κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς για τον Δ. Κοντομηνά.

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος