Loading...
 Start Page
ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ «Να σε δω για να σε πείσω να επανέλθεις στον… ίσιο δρόμο!»

Εάν χρειασθεί είναι διατεθειμένος ακόμα και να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος και μάλιστα όπως τονίζει «όσες φορές απαιτηθεί, προκειμένου να τον μυήσει στα νάματα της Ελληνορθόδοξης πίστης και παράδοσης!»

Ο Νίκος Νικολόπουλος θεώρησε πως είχε «ιερό καθήκον» να επικοινωνήσει επίσημα με τον σημερινό επικεφαλής της ιστορικής κεντροδεξιάς παράταξης, αφού το ζήτημα του γάμου μεταξύ ανδρός και γυναικός, αφορά την επιβίωση του Έθνους και την διδασκαλία της Χριστιανικής Εκκλησίας, όπως έχει διατυπωθεί στην Αγία Γραφή.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος προέβη πρόσφατα σε μια… «τολμηρή» κίνηση. Απέστειλε επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την μη άρση της ασυλίας του, αλλά και την αντικατάσταση του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Τασούλα από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, επειδή δεν ψήφισε με βάση τις καινοδοξίες και τις αβάσιμες και αστήριχτες νομικά καταγγελίες της Λεσβιακής Κοινότητες.

Ως γνωστόν, τις προηγούμενες ημέρες προκλήθηκε αναστάτωση από μια μερίδα ΜΜΕ, παρότι εκτός 23 οι άλλοι βουλευτές όλων των κομμάτων έκριναν ότι έχει δικαίωμα ο βουλευτής να προβάλει τη πίστη του και τις αρχές του αρκεί να μην προσβάλει και να μην προκαλεί το μίσος εναντίον άλλων ομάδων.

Παραδόξως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να πάει με το μέρος της Ομοφυλοφιλικής και Λεσβιακής Κοινότητας της Ελλάδας και προς τούτο αντικατέστησε τον εισηγητή βουλευτή…

Ο Νίκος Νικολόπουλος, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον «εγκαλεί», διότι αν και βρίσκεται στην ηγεσία του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, εντούτοις όπως καθημερινά αποδεικνύεται έχει απαρνηθεί αρχές και αξίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η λαϊκή κοινωνική Χριστιανική πατριωτική δεξιά.

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, εξάλλου «κατηγορεί» τον Πρόεδρο της Ν.Δ. ότι συμπεριφέρεται ως είναι πειθήνιο όργανο εξωθεσμικών κέντρων της Νέας Τάξης και τον καλεί να συναντηθούν όσες φορές χρειασθεί, για να τον πείσει να επανέλθει στον… «ίσιο δρόμο» της παράταξης!

Το πλήρες κείμενο της επιστολής Νικολόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι το ακόλουθο:

«Κύριε Πρόεδρε,

Ως Έλληνας βουλευτής, αλλά κυρίως ως Έλληνας πολίτης που δημόσια και ανοικτά καταθέτει την πίστη του ως Ορθόδοξος Χριστιανός, διατύπωσα στο πρόσφατο παρελθόν τις απόψεις μου, ασκώντας δημόσια κριτική σε νομοσχέδιο που θα έφερνε στη βουλή η ΝΔ για τις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Όσα είπα ερωτώμενος τυχαίως στο δρόμο- και όχι σε τηλεοπτική εκπομπή όπως ψευδώς αναφέρθηκε – αποτελούν προσωπικές πεποιθήσεις που στηρίζονται σε όσα και η Ορθόδοξη Εκκλησία πρεσβεύει για το ίδιο ζήτημα, αλλά και πεποιθήσεις εκατομμυρίων άλλων Ελλήνων πιστών.

Παρά το γεγονός πως οι απόψεις μου επ’ ουδενί έθιξαν τη δυνατότητα οποιουδήποτε στην αυτοδιάθεση και διατυπώθηκαν εντός του θεμιτού και αποδεκτού πλαισίου δημοσίου διαλόγου, η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή κοινότητα Ελλάδος θεώρησε σκόπιμο να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος μου, ζητώντας και την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Όπως γνωρίζετε, το αίτημα άρσης ασυλίας απορρίφθηκε με μεγάλη πλειοψηφία στην ολομέλεια της Βουλής, γεγονός που μάλλον σας εξόργισε για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως μάλλον εξόργισε και άτομα στο περιβάλλον σας.

Ομολογώ όμως πως αυτή η στάση σας, που ως… προσωπική εκτόνωση προκάλεσε την αντικατάσταση του βουλευτή, κ. Κ. Τασούλα από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, με λύπησε βαθύτατα.

Και όχι γιατί αφορούσε την στάση και τις πεποιθήσεις ενός πολιτικού προσώπου, του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά, αλλά γιατί σήμερα βρίσκεστε – δυστυχώς – στην ηγεσία ενός κόμματος που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, με πολύ συγκεκριμένα ποιοτικά, πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, που δυστυχέστατα τα τελευταία χρόνια πολεμούνται «εκ των έσω».

Προφανώς δεν είναι στις προθέσεις μου να εμπλακώ στο σημερινό εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ, αλλά αισθάνομαι πως μπορώ να εκφράσω την πικρία και την απογοήτευσή μου για το γεγονός πως οι «φιλοξενούμενοι επίγονοι» ασεβούν και ποδοπατούν αξίες, πάνω στις οποίες στηρίχτηκε διαχρονικά η κοινωνική και πατριωτική Δεξιά παράταξη και τις οποίες εκφράζουν διαρκώς οι «αυτόχθονες Νεοδημοκράτες» χωρίς όμως πλέον να βρίσκουν ανταπόκριση από το ίδιο το κόμμα τους.

Και ακόμα χειρότερο είναι πως η παρέκκλιση από τις ιδρυτικές αρχές, συνιστά πλέον, καθεστώς για τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, η οποία όλο και περισσότερο μοιάζει με ένα κακέκτυπο της μεγάλης παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και παρά τη αντίσταση αρκετών στελεχών της έχει μετατραπεί σε πολύτιμο εταίρο όλων των ντόπιων και ξένων «νταβατζήδων» του τόπου.

Αναφέρω ενδεικτικά: Ψήφιση σύμφωνου συμβίωσης των ομοφύλων, αποδοχή και ψήφιση της έκθεσης Λουνατσέκ, αδιανόητη επιλογή ως στενού συνεργάτη σας ενός υπόδικου για παιδεραστία- και αποκορύφωμα η αιδήμων σιωπή σας για το μάθημα των θρησκευτικών. Αντιθέτως, το «μάθημα» της επιστροφής των 250 εκατ. ευρώ στους υπερθεματιστές του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, το είπατε… φαρσί. Ακριβώς ,όπως το διδάσκουν οι προσφυώς αποκληθέντες από τον Κώστα Καραμανλή «νταβατζήδες»…

Κύριε Πρόεδρε,

Η υπακοή και η πίστη σας σε εξωθεσμικούς κύκλους δεν είναι πρωτόγνωρη, αντίθετα είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Γι’ αυτό και υπεραμύνεσθε θέσεων και απόψεων που γρονθοκοπούν ευθέως την κοινή συνείδηση και τον σκληρό πυρήνα των πεποιθήσεων των ανθρώπων της ΝΔ, συνεχίζοντας την μετάλλαξη της παράταξης που έδωσε πολλούς αγώνες για τον Χριστό και την Πατρίδα.

Ας είναι…. Ο καθείς και το χρέος του. Προσωπικά το έχω αναλάβει απέναντι στους αγνούς, ορθοδόξους Έλληνες πατριώτες. Εσείς είσθε εκείνος που διογκώνετε τη δυσαρέσκειά τους. Σας εξέθεσα από καρδιάς ό,τι είχα να σας πω και θεωρώ ότι είναι απόλυτα δίκαια, ώστε αμαρτίαν ουκ έχω.

Νίκος Νικολόπουλος

Υ.Γ. : Σας επισυνάπτω το υπόμνημα που απέστειλα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με την ελπίδα ότι, εν τέλει, κάτι θα καταλάβετε…. Και σημειώνω ότι είμαι διατεθειμένος για κάθε θυσία στα καίρια αυτά θέματα, ακόμα και να έχω όσες συναντήσεις απαιτηθεί μαζί σας, ώστε να σας βοηθήσω να καταλάβετε τα βασικά χαρακτηριστικά του Έλληνα πολίτη και ανάλογα να σταθείτε στο πλευρό του, αυτή την πολύ δύσκολη για εκείνον περίοδο».

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος