Loading...
 Start Page
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...  ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ  ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ  ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Καλεσμένος ο Νίκος Νικολόπουλος, βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο του kontra channel, που παρουσιάζει ο μαχητικός δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, όπου ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, εκτός από το σχολιασμό των πρώτων επιλόγων που έκανε ο νεοεκλεγείς Μητσοτάκης, έδωσε και είδηση.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος με αφορμή όσα δημοσίως καταγγέλθηκαν, για τους λόγους της αποπομπής του κ. Παπαθανάση από την διεύθυνση του κρατικού φορέα συγκοινωνιών, καταθέτει ερώτηση και ΑΚΕ στη Βουλή.

Ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε ότι θα ζητήσει να κατατεθούν όλες οι συμβάσεις που έχει υπογράψει, ο επιλεγείς για την θέση του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Ν. Παπαθανάσης, με ιδιωτικές εταιρίες και όλες -εάν υπέγραψε- συμβάσεις με την SIEMENS.

Ο Νίκος Νικολόπουλος με αίτηση κατάθεσης εγγράφων ζητά να δοθούν στην εθνική αντιπροσωπεία και να δουν το φως της δημοσιότητας , των περιόδων που ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στον ΗΣΑΠ και στις ΣΤΑΣΥ Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος επίσης όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρώτες επιλογές Μητσοτάκη είπε:

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε τα πρώτα δείγματα της πολιτικής αποκλεισμού όλων των εσωκομματικών του αντιπάλων, επιλέγοντας κουμπάρους και στελέχη από το κολλέγιο και την δική του στενή παρέα. Έτσι απέδειξε ότι τα περί αξιοκρατίας ήταν λόγια του αέρα….

Διαπιστώνουμε πως ξεκίνησε η προσπάθεια μετασχηματισμού της παράταξης σε κόμμα... Μητσοτάκη, ώστε να ολοκληρώσει τη μετάλλαξη που άρχισε επί εποχής Αντώνη Σαμαρά.

Η πολιτική συμμαχία με τους γνωστούς ακροδεξιούς του ΛΑ.Ο.Σ., καθώς και με την προσθήκη στελεχών ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙΟΥ, κόμματος Τζήμερου κ.α. φτιάχνει ένα «υβρίδιο καιροσκοπισμού», σε μία εποχή που χρειάζονται ομογενείς πολιτικές δυνάμεις που μέσα από την σύνθεση των απόψεων τους θα έπρεπε να δημιουργήσουν ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότηση της χώρας.

Η εκλογή Μητσοτάκη ήταν δώρο προς το ΜΑΞΙΜΟΥ. Ο «βίος και η πολιτεία» Μητσοτάκη έχουν πολλούς «λεκέδες»….

Ελλείψει του εθνικού πλεονεκτήματος λυπάμαι αλλά θα χρειάζεται καθημερινά να απολογούνται οι αγνοί βιοπαλαιστές ιδεολόγοι, για όσα θα βγαίνουν στη φόρα…

Ο Μητσοτάκης είναι η χαρά του ΜΑΞΙΜΟΥ, του ΚΟΥΡΗ, του ΤΡΑΓΚΑ…. και όλων όσων δεν «βολεύονται»!!!

Στο Kontra έγιναν φοβερές αποκαλύψεις στις τελευταίες εκπομπές μου, από έγκυρους μαχόμενους δημοσιογράφους και ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε, όχι να τους καταμηνύσει, ούτε καν να τους διαψεύσει…

 

Γιατί χάρηκε η ντόπια και ξένη ελίτ;

 

Ο Μητσοτάκης είναι ταγμένος να υπηρετεί ένα σκληρό αντικοινωνικό, νεοφιλελεύθερο μοντέλο. Δεν έκρυψε ποτέ ότι υιοθετεί και να υλοποιεί πρόθυμα τις πιο ακραίες μνημονιακές πολιτικές και πως είναι ευθυγραμμισμένος πλήρως με επίσης ακραίες νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις, που εξυπηρετούν την οικονομική ολιγαρχία.

Το «κόμμα του Μητσοτάκη» σύντομα θα απογοητεύσει όσους στήριξαν την υποψηφιότητα του και να διαψεύσει όσους εναπόθεσαν τις ελπίδες τους σε αυτόν.

Τα πολιτικά χαρακτηριστικά του νέου Προέδρου και των πολιτικών συμμάχων του, δηλαδή η εμμονή στις ανάλγητες και αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές, θα βυθίζουν ακόμη περισσότερο τη Νέα Δημοκρατία, στο μνημονιακό τέλμα και οριστικοποιούν το «διαζύγιο» της, με κοινωνικές ομάδες, που ήδη δεινοπαθούν από την κρίση, αλλά και με όσους πολίτες πρόκειται στο μέλλον να υποστούν τις δυσβάσταχτες συνέπειες της.

Τέλος όσοι νομίζουν ότι ο Μητσοτάκης έχει λάβει λευκή επιταγή κάνουν λάθος, αφού δεν πρέπει να ξεχάσουν ποτέ ότι, ο Μητσοτάκης όχι μόνον δεν υπήρξε ο νικητής του α’ γύρου, αλλά ότι στο σύνολο των 2.500.000 κεντροδεξιών ψηφοφόρων οι 157.224 που τον ψήφισαν αποτελούν μια μειοψηφούσα ακραία νεοφιλελεύθερη τάση , ενώ ταυτόχρονα ότι ο Μητσοτακισμός, συνιστά σταθερά, από το 1965 μέχρι και σήμερα, μια μικρή μόνο, σκοτεινή και απεχθή αντικοινωνική τάση, μέσα στην μεγάλη δημοκρατική οικογένεια της κεντροδεξιάς παράταξης.

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος