Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Μετά το ΔΝΤ, μας φέρνουν και το ΝΑΤΟ.  Τώρα θα έχουμε και στρατό κατοχής…»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Δωδεκανήσου, μίλησε σήμερα το πρωί ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων άλλα και σε παρεμβάσεις ακροατών, για το μείζον ζήτημα του προσφυγικού, μεταξύ άλλων είπε:

 

«Μετά το ΔΝΤ, μας φέρνουν και το ΝΑΤΟ. Τώρα θα έχουμε και στρατό κατοχής… Λυπάμαι αλλά συνομιλούν για τους όρους παράδοσης;

 

Δεν μας έφτανε η κατοχή των δανειστών… τώρα θα έχουμε και των Νατοϊκών δυνάμεων. Οι τελευταίες αποφάσεις του ΝΑΤΟ δείχνουν πως υπάρχει μία συνεχής υποχώρηση της γεωπολιτικής και διπλωματικής ισχύος της Ελλάδας.

Ήταν εγκληματική ενέργεια ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό και η λαθρομετανάστευση αφέθηκαν στην διαχείριση ενός προγραμματισμένου χάους, με λογική ΜΚΟ.

Δεν έπρεπε οι Ένοπλες Δυνάμεις να αποφύγουν να συμβάλλουν στη φρούρηση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας ενώ το Λιμενικό και η ΕΛ.ΑΣ ξέμειναν από καύσιμα.

 

Και φτάσαμε να υποδεχόμαστε τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις ως συνοριοφρουρούς της Ελλάδος.

 

Η αδράνεια της κυβέρνησης και σ’ αυτό το εθνικό θέμα είναι εγκληματική…»

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος επανέφερε το θέμα που με ερώτηση στη Βουλή είχε αποκαλύψει στη Βουλή το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος ότι η Κομισιόν ασκεί πίεση στην Ελλάδα, για να επιτρέψει την εγκατάσταση των Τούρκων στα Ελληνικά hot spots… και όμως δεν έχει ακουσθεί λέξη διαμαρτυρίας από το Μαξίμου ή από το «μαγαζί Μητσοτάκη».

¨Ερωτώ κάθε λογής αρμόδιο δηλαδή η Ελλάδα, αποδεχόμενη τις νατοϊκές δυνάμεις ως συνοριοφρουρούς, ουσιαστικά αλήθεια δεν είναι σαν να παραδέχεται, ότι δεν έχει τη δυνατότητα να φυλάξει τα σύνορά της;

Και εμείς εδώ πολιορκημένοι αλλά Ελεύθεροι ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δυστυχώς περίσσεψε η δειλία και η σκοπιμότητα, και πολλά άλλα, από τους Ευρωλιγούριδες και εθελόδουλους, μνημονιακούς πολιτικούς της δεξιάς και της αριστεράς και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, περιλαμβανομένων και των Ευρωστελεχών, που θα έπρεπε να είχαν λάβει μέτρα κατά της Τουρκίας.

«Επιτρέπεται να εκχωρείται η εθνική ακεραιότητα;»

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες το είπαμε πολλές φορές θα έπρεπε να είχαν ζητήσει η Κομισιόν να αναστείλει κάθε συνεργασία, κάθε προοπτική και να επιβάλλει γενικό εμπάργκο προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και αναστολή, κάθε ενταξιακής ενέργειας της ΕΕ με Τουρκία.

Αλλά οι οσφυοκάμπτες Κούληδες και λοιποί Σεγκεναλέζοι, ενώ είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να προβάλλουν βέτο στα πάντα, ακόμη και στην προστασία της κάμπιας ή των δικαιωμάτων στην κάθε μορφής ανωμαλία, δεν τολμούν όμως να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά εθνικά μας δικαιώματα. Οι εθελόδουλοι και οι νεοευρωλάγνοι μας οδήγησαν να παρακαλούμε το ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τόλμησε να βροντήξει και να αποχωρήσει για λόγους εθνικής αξιοπρέπεια».

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος