Loading...
 Start Page
«Ταυτόχρονα δύο πρωτογενείς καρκίνοι…. συμπτωματικά ;;; “σκότωσαν” τον Χριστόδουλο»!!!!  Σήμερα στην εκπομπή του Ν. Νικολόπουλου νέες αποκαλύψεις

Στην σημερινή εκπομπή στο kontra tv (00.00-02.00 π.μ.) με αποκαλυπτικά στοιχεία και διακεκριμένους επιστήμονες, δημοσιογράφους και αναλυτές, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, καταγγέλλει την αδράνεια των αρμόδιων κρατικών Αρχών για το θάνατο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και συγκεντρώνει υπογραφές προκειμένου να γίνει εκταφή και ιατροδικαστική έρευνα, ώστε να μάθουμε όλη την αλήθεια ….».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξάλλου αναφέρει ότι προχώρησε και σε νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση με την οποία ζητά ότι και στις αρχές του 2013, όπου είχε γίνει αποδέκτης του αιτήματος Ελλήνων πολιτών :

Δηλαδή να ανοίξει ο ιατρικός φάκελος και να γίνει ενδελεχής διερεύνηση των αιτιών της ασθενείας και του θανάτου του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Με την ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6562/31-1-2013 είχε θέσει τα παρακάτω συγκεκριμένα ερωτήματα:

Ποια ήταν τα ακριβή αίτια θανάτου του αειμνήστου Χριστοδούλου, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα και από ποια Αρχή εκδόθηκαν;

Διεξήχθη όπως προβλέπεται νεκροτομή και νεκροψία και εάν ναι, από ποια Δημόσια Αρχή;

Υπάρχει η βούληση από τις Αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας να δώσουν στην Βουλή τον ιατρικό φάκελο του γενναίου Αρχιεπισκόπου και να προχωρήσουν στο άνοιγμα της υπόθεσης, καθώς επίσης να πράξουν τα δέοντα, έτσι ώστε να γίνουν όσοι απαραίτητοι έλεγχοι απαιτούνται, για να αποκλεισθεί η όποια υπόνοια υπάρχει στον λαό για την αιτία θανάτου του.

 

Υπουργός Δικαιοσύνης Αν. Ρουπακιώτης : «Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών

δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του...».

Ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς απάντησε τότε εγγράφως πως θα δώσουν στην Βουλή πληροφορίες οι συναρμόδιοι Υπουργοί του. Εν συνεχεία απάντησε λοιπόν, ως όφειλε, ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης:

«Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του...» . Μάλιστα προσκόμισε και το έγγραφο, το οποίο υπέγραφε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, κ. Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος έλεγε πως:

«Ιατροδικαστική εξέταση δεν έγινε ποτέ λόγω μη ύπαρξης σχετικής έγγραφης παραγγελίας από κάποιον»!

Σχολιάζοντας σήμερα τις απαντήσεις ο Ν. Νικολόπουλος είπε: «Δηλαδή απεβίωσε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, ο Ηγέτης ενός θεσμικού φορέα του Κράτους, όπως η Εκκλησία της Ελλάδος, και οι αρμόδιοι πέντε χρόνια μετά δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν την ακριβή αιτία θανάτου και πως κανείς αρμόδιος δεν διερεύνησε -όπως συμβαίνει για κάθε απλό άνθρωπο- τα αίτια του θανάτου του (νεκροψία – νεκροτομή).

 

Ν. Νικολόπουλος : «Οι Έλληνες αξιώνουν και θα επιμείνουν μέχρις να δοθούν πειστικές απαντήσεις»

 

Με δηλώσεις του που έκανε σήμερα στο δημοσιογραφικό ιστότοπο “on line-press” αναρωτιέται ο Νίκος Νικολόπουλος : «Και τώρα τέλος; Τίποτα δεν πρέπει να κάνουμε; Πάει, τελείωσε;

Εκατομμύρια Ελλήνων όπως κι εγώ, αξιώνουν και θα επιμείνουν μέχρις να δοθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, από την Κυβέρνηση και από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ μετά από 8 σχεδόν χρόνια… από τα οποία τα έξι εφιαλτικά. Η κοινωνία αργοπεθαίνει από τότε που ο ξένος παράγοντας, χωρίς μάχη σχεδόν, εγκαταστάθηκε ως τοποτηρητής, εξουσιάζοντας την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

Και η “κατοχή” ήρθε όταν το “εμπόδιο” Χριστόδουλος εξέλειπε…. Τυχαίο;

Δηλαδή εκείνος που υπερασπιζόταν τα δίκαια της Ελλάδας και «τα έβαζε» ανοικτά με πολύ επικίνδυνους -ντόπιους και ξένους- εχθρούς εκείνος που «καταχέριαζε» τους Ευρωλιγούρηδες ντόπιους θεληματάρηδες και δήθεν ευρωπαϊστές, εκσυγχρονιστές, μεταρρυθμιστές…. και άλλα “φρόκαλα” της πολιτικής.

 

Ο θάνατος του Μακαριστού, έχει αφήσει δεκάδες αναπάντητα ερωτηματικά σε εκατομμύρια Ελλήνων

π. Επιφάνιος: «Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει… θα ήταν μεγάλο εμπόδιο..»

 

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στην σημερινή του συνέντευξη του ακόμη τόνισε: «Η καλπάζουσα και μη αναστρέψιμη μορφή της ασθένειάς του (δύο πρωτογενείς ταυτόχρονοι καρκίνοι, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο κατά τους γιατρούς) και ο θάνατος του Μακαριστού, έχει δημιουργήσει δεκάδες αναπάντητα ερωτηματικά σε εκατομμύρια Ελλήνων.

Είναι αξιοσημείωτες οι τελευταίες δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό astra του όλου, του στενού του συνεργάτη π. Επιφανίου Οικονόμου, ο οποίος υπήρξε εκπρόσωπος τύπου του Αρχιεπισκόπου, αλλά και από παλιά πνευματικό του παιδί., ο οποίος είπε:

«…Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει… θα ήταν μεγάλο εμπόδιο… όλα (τα δεινά των Ελλήνων) ξεκίνησαν μετά τον θάνατο του …».

 

Οι θάνατοι των Οζάλ, Αραφάτ απεδείχθη μετά από χρόνια ότι ήταν αποτέλεσμα δόλιων δράσεων

 

Είναι αλήθεια ότι πολλά δεινά βρήκαν τη χώρα μας -«συμπτωματικά»;;- από το καλοκαίρι του 2007 (ημερομηνία που ασθένησε. Είναι προφανές» επέμεινε ο Ν. Νικολόπουλος «κι όχι παράλογο γιατί επιμένουμε να γίνει εκταφή και νεκροψία.

Άλλωστε σε πολλές περιπτώσεις μεγάλων προσωπικοτήτων υπάρχει η βάσιμη υπόνοια και σε κάποιες πλέον με αποδείξεις, ότι οι θάνατοί των Οζάλ, Αραφάτ δεν προήλθαν αποκλειστικά από φυσικά αίτια, αλλά αντιθέτως ως αποτέλεσμα άλλων πιο πολύπλοκων, σύνθετων και δόλιων δράσεων.

Όταν γράφονται και λέγονται τόσα κανείς δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος, όπως στο δημοσίευμα με τίτλο: «ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ», το οποίο καταγράφει αυτολεξεί και τα γραφόμενα του γνωστού και στενού συνεργάτη του Χριστόδουλου, έγκριτου κοινωνιολόγου κ. Σωτ. Τζούμα.

Και εκείνος αν και δεν φοβήθηκε ποτέ τις εναντίον του επιθέσεις, που δεχόταν από τα κέντρα των σκοτεινών δυνάμεων της νέας τάξης, δημόσια όμως μας “προειδοποιούσε”: «Με πολεμούν γιατί θέλουν έναν άφωνο Αρχιεπίσκοπο».

 

Είναι αναγκαία η διεξοδική δικαστική διερεύνηση

Στην αποψινή εκπομπή, στο kontra channel (00.00-02.00 πμ) θα ξεκινήσει η συγκέντρωση υπογραφών, αφού το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος πιστεύει ότι είναι αναγκαία η διεξοδική δικαστική διερεύνηση της καταγγελλόμενης υπόθεσης και η επέκταση ενδεχομένως της ποινικής δίωξης και σε άλλα πρόσωπα. Πρέπει οπωσδήποτε να ικανοποιηθεί η απαίτηση του λαού, να μάθει όλη την αλήθεια και προς τούτο πρέπει να προβεί η αρμόδια Αρχή στη διενέργεια ιατροδικαστικής έρευνας.

Οκτώ χρόνια από τον θάνατό Του και ο λαός μας τον αναζητεί μέσα από την απουσία του ! Η φράση «που ’σαι Χριστόδουλε» ακούγεται συχνά από τα χείλη των Ελλήνων, που βλέπουν την τραγική απουσία της Ιεραρχίας..

Και θυμάται το μήνυμά του: «Σταθείτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ότι έχουμε χάσει, για να υπερασπιστούμε ότι κινδυνεύει».

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος